kprimax Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Έχω τη radeon hd 5450 hdmi. Λειτουργικό win 10 και έχω συνδέσει το pc με την τηλεόραση. Το πρόβλημα είναι ότι έχω εικόνα, αλλά όχι ήχο. Δοκίμασα τα πάντα, νέους οδηγούς, παλαιότερους, αλλά τίποτα. (η tv δεν έχει πρόβλημα). Ξέρει κανείς τι θα μπορούσα να κάνω;
isay Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Να δεις τις ρυθμίσεις ήχου του υπολογιστή από που βγάζει έξοδο για τον ηχο. Αναλογα με υπολογιστή/λειτουργικό/drivers μπορει να εχει ρυθμιση για ξεχωριστή έξοδο για τον ήχο.
roulis37 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά Κατά την άποψη μου δεν έχεις επιλέξει την σωστή έξοδο ήχου όπως σ ανέφερε από πάνω το παλικάρι, δες κ μια το βίντεο απο κάτω που έχω βάλει να δεις κ πως γίνεται αλλαγή εξόδου.. Κοίτα αν το hdmi καλωδιο σου δεν είναι αρχαίο κ δεν έχεις τίποτα σκουπίδια η σκόνες μέσα ,το ίδιο στην υποδοχή της κάρτας γραφικών σου όπως κ το hdmi της τηλεόρασης. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από roulis37 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα