Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά είμαι καινούριος στο όλο θέμα με το hardware. Ενώ έχω διαβάσει αρκετά, θέλω να είμαι σίγουρος για την επιλογή μου. Για να μην χαλάω τζάμπα λεφτά.

Θέλω να πάρω μία μητρική για έναν παλιό επεξεργαστή που έχω στην γωνία. Έχω βρει την μητρική απλά, όπως και προείπα θέλω να είμαι σίγουρος για την αγορά μου.

Ο επεξεργαστής είναι ο: intel i5 - 2310  και μπορεί να κάνει support μητρικές τύπου LGA1155

Η μητρική που έχω βρει είναι η: Asrock H110M-DVS R3.0

Είναι compatable για αυτόν τον επεξεργαστή; Γιατί από ότι είδα στα sockets ταιριάζουν. Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Oι μητρικές που είναι συμβατές με τον επεξεργαστή σου πρέπει να έχουν τα εξής chipset: Η61, Β65, Q65, P67, H67, Q67, B75, Q75, H77, Q77 και οι Ζ68, Ζ75, Ζ77 που είναι για τους Κ επεξεργαστές.

Όλα τα παραπάνω chipsets είναι για socket 1155.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 4/7/2018 στις 9:14 ΠΜ, BrainlessPOMO είπε

Αν και δεν νομίζω να υπάρχει 😁

latest?cb=20131213085217

Ένα από τα παραπάνω εννοώ, όχι όλα μαζί σε μια μητρική... Βρίσκεις πολύ εύκολα με λίγο ψάξιμο σε αγγελίες, ebay ή αν έχει ξεμείνει stock σε κάποιο μαγαζί.

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχα. Ναι το κατάλαβα. Επειδή είναι λίγο παλιά και γενικά έχω ήδη ψάξει, για αυτό είπα ότι δεν βρίσκω (Δεν ψάχνω τόσο σε ebay, το ξέρω βλακεία)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...