powerblade Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 πρεπει να παω να βοηθησω την κοπελα μου στο φαγητο γιατι σημερα εχουμε τσιπουρες πρεπει να παω στο υπογειο να κανω την προετοιμασια
vins Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Έχω λαλήσει μα τω θεω! Σε λατρεύω ρε! Αμα δε σε αρραβωνιάζεται σε παίρνω εγώ με σύμφωνο 2
7nisiotis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Οταν τελειώσεις τη δουλειά σου με το πληκτρολόγιο, βάλε μια διάφανη σακούλα που φιλάμε τρόφιμα, και χωσε το μέσα. Και θα παραμένει καθαρό. Μια φορά το μήνα βγάζεις τα keycaps, τα πλένεις με σαπούνι για τα πιάτα σε ένα λεκανακι, καθαρίζεις και με ένα βουρτσακι ανάμεσα στα switches ( αν έχεις φυσητήρα του ρίχνεις και ένα φύσημα ) και είναι για πάντα σαν καινούριο. Εγώ αυτό κάνω χωρίς τη σακουλα. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από 7nisiotis
powerblade Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) διαφανη σακουλά? Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από powerblade
7nisiotis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μια απλή λεπτή σακούλα μωρε. Εγω εχω πρόχειρη αυτές που φυλάμε τρόφιμα. Συνήθως καλοκαίρι χρησιμοποιώ καμια φορά αν μείνει μέρες το pc κλειστό και το πληκτρολόγιο παρατημένο στο γραφείο γιατί βαριέμαι να το καθαρίζω συνέχεια. Για αυτό σου είπα μια φορά το μήνα και για λόγους υγιεινής.
siralexgio7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Βάλε τα πεθερικά σου(ελπίζω νανείναι καλά οι άνθρωποι), να σου κάνουν δώρο ενα gaming set για τους αρραβώνες, οπότε και να το σπάσει, να μην το έχεις πληρώσει.-
powerblade Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 απλα εινε ατσουμπαλη με καπια πραγματα τελος παντον βρε παιδια./.πρεπει να παω στο υπογειο να την βοηθησω
buuren Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Aσε τη συζητηση κ δες τι γινεται με τις τσιπουρες...θα τις καψει.....😀 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 18 λεπτά πριν, powerblade είπε πρεπει να παω να βοηθησω την κοπελα μου στο φαγητο γιατι σημερα εχουμε τσιπουρες πρεπει να παω στο υπογειο να κανω την προετοιμασια Οι τσιπούρες είναι θαλάσσης ή ιχθυοτροφείου; Να ξέρουμε πως πρέπει να αντιμετωπιστούν πιθανά στίγματα από λάδια στο πληκτρολόγιο.
siralexgio7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Για όποιον δεν το πρόσεξε, το θέμα έγινε "hot", ήδη! Υ.γ.: Να υποθέσω, κουμπάρος θα είναι ο captain gold;🤣🤣 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε Για όποιον δεν το πρόσεξε, το θέμα έγινε "hot", ήδη! Υ.γ.: Να υποθέσω, κουμπάρος θα είναι ο captain gold;🤣🤣 Το θέμα ήταν χοτ στις καρδιές μας από την αρχή αφού το άνοιξε ο καπετάνιος χρυσός. 1
7nisiotis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, powerblade είπε απλα εινε ατσουμπαλη με καπια πραγματα τελος παντον βρε παιδια./.πρεπει να παω στο υπογειο να την βοηθησω Στο γνωστό υπόγειο με το συρτάρι που πιτσικαρει ;
tommybertsen Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 8 ώρες πριν, powerblade είπε τελος παντον βρε παιδια./.πρεπει να παω στο υπογειο να την βοηθησω Σε κρατούσε κανείς; 8 ώρες πριν, 7nisiotis είπε φιλάμε Εγώ φιλάω την κοπέλα μου ας πούμε. Τα ρούχα της ,όχι 😛
@topos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μα ειλικρινά τώρα, εχει ακούσει κάνεις ότι χάλασε ποτέ πληκτρολόγιο από σκόνη? Υ.γ Και αυτά τα καλλυματα που είχαν ήταν απλα το trend της εποχής, όχι πριν 10 αλλά πλέων 30+ βάλε χρόνια.Ειχαν αντίστοιχα και για τους πύργους και τις οθόνες crt.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα