buuren Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, orck είπε Το προβλημα που δημιουργει ειναι οτι δεν μπορεις να πατησεις τα πληκτρα οπως πρεπει. Στο φορητο δε πως βαζεις την μεμβρανη χωρις να κλεινεις τις τρυπες εξαερισμου. Αυτο θα ηθελα να το δω, μπορεις να βαλεις μια φωτογραφια; Μια αλλη λυση ειναι να κρατησεις το πληκτρολογιο στο κουτι του, θα παραμεινει πενταθαρο, χρησιμοποιησε αντι αυτου ενα παλιο, σιγα την διαφορα Σε αυτο με τα πληκτρα που λες συμφωνω ειναι ενα θεματακι, αλλα προσωπικα το εχω συνηθησει και δεν με ενοχλει καθολου (συνηθιζεται ευκολα). Στο φορητο οι τρυπες εξαερισμου ειναι στα πλαγια και απλα δεν τις εχω καλυψει στο σημειο. Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω φωτο αυτη τη στιγμη. Αυτο που αξιζει περισσοτερο για μενα ειναι η προστασια στο λαπττοπ, στο pc λες το πεταω και παιρνω αλλο ενω στο λαπτοπ...
Μακιαβέλλι Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Θα έλεγα να ζητάς από την κοπέλα σου να το ξεσκονιζει τακτικά αλλά έχω μάθει ότι έχει καταστροφικές τάσεις.
orck Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 19 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Θα έλεγα να ζητάς από την κοπέλα σου να το ξεσκονιζει τακτικά αλλά έχω μάθει ότι έχει καταστροφικές τάσεις. Η κοπελα πρεπει να ξεσκονισει; Τα δικα μας χερακια ειναι αναπηρα; 1 1
Sheogorath Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, orck είπε Η κοπελα πρεπει να ξεσκονισει; Τα δικα μας χερακια ειναι αναπηρα; Άστον, έχει λόγο
tommybertsen Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 9 ώρες πριν, powerblade είπε δεν δημιουργει προβληματα?? ομως?? Δεν δημιουργεί προβλήματα. ομως.
powerblade Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 πχ μια μερα πηγε να βαλέι azax στο κουτι στον υπολογιστη. τις ειπα οτι δεν πρεπει να βαζεις αzax απλα σε καπια πραγμαγα εινε ατσουμπαλη και τωρα αναγκαζομε να παρω πραγματα παλι απο την αρχη θελω να πω λεφτα στον αερα 1
tommybertsen Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, powerblade είπε πχ μια μερα πηγε να βαλέι azax στο κουτι στον υπολογιστη. τις ειπα οτι δεν πρεπει να βαζεις αzax απλα σε καπια πραγμαγα εινε ατσουμπαλη και τωρα αναγκαζομε να παρω πραγματα παλι απο την αρχη θελω να πω λεφτα στον αερα
vins Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Κύλησε ο τεντζερης..
Μακιαβέλλι Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 54 λεπτά πριν, orck είπε Η κοπελα πρεπει να ξεσκονισει; Τα δικα μας χερακια ειναι αναπηρα; Είμαι γνωστός σεξιστής! 14 λεπτά πριν, powerblade είπε πχ μια μερα πηγε να βαλέι azax στο κουτι στον υπολογιστη. τις ειπα οτι δεν πρεπει να βαζεις αzax απλα σε καπια πραγμαγα εινε ατσουμπαλη και τωρα αναγκαζομε να παρω πραγματα παλι απο την αρχη θελω να πω λεφτα στον αερα Μη το λες
Thulogur Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 @powerblade Φαντάζομαι, τα πληρώνει αυτη αυτα που καταστρέφει... @Μακιαβέλλι Μη του δινεις ιδεες, θα εχουμε τρεχάματα με τη γκρινια του.
powerblade Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) οχι βρε παιδια δεν γκρινιαζω απλα κατι πρεπει να κανω ομως θελω να πω οτι πρεπει να προσεχω τα πραγματα απο εδω και περα γιατι δεν θελω να δινω πεταμενα λεφτα για απροσεξιες. πχ μια φορα της επεσε το ποντικι κατω στο εδαφος. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από powerblade
siralexgio7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Τελικά, είναι κοπέλα σου ή γυναίκα σου; Γιατί παίζει μεγάλο ρόλο στη συζήτηση.-
vins Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, powerblade είπε οχι βρε παιδια δεν γκρινιαζω απλα κατι πρεπει να κανω ομως θελω να πω οτι πρεπει να προσεχω τα πραγματα απο εδω και περα γιατι δεν θελω να δινω πεταμενα λεφτα για απροσεξιες. πχ μια φορα της επεσε το ποντικι κατω στο εδαφος. Άμα τα βρίσκετε εσείς, μην ακούς κανέναν!
powerblade Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 εινε η κοπελα μου απλα σε λιγο καιρο θα αραβωνιαστουμε
Thulogur Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Αν στα καταστρέφει, τα πληρώνεις, γκρινιαζεις και θα την αρραβωνιαστεις κι απο πανω, τι να πω ; Δωσε πονο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα