Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, powerblade είπε

απλα δεν  γνωριζα οτι η  μεμβράνη φαγητού μπορει να χρησιμοποιηθει σε πληκτρολογιο

Βρε πλακα σου κανουν, μην πας να κανεις καμια βλακεια.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, orck είπε

Βρε πλακα σου κανουν, μην πας να κανεις καμια βλακεια.

Εντάξει δα, ας δοκιμάσει, δεν θα χαλάσει κάτι. Μπορεί αν τον βολέψει.

Δημοσ.

καλα, εσεις το λετε για πλακα, σε σουβλατζιδικα εχω δει να λειτουργουν κατ'αυτον τον τροπο. ,:p

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thulogur είπε

καλα, εσεις το λετε για πλακα, σε σουβλατζιδικα εχω δει να λειτουργουν κατ'αυτον τον τροπο. ,:p

Κι εγώ να πω την αμαρτία μου ένα νετμπουκ που είχα παλιά που ήταν κουζίνα κλπ το είχα τυλίξει με μεμβράνη το πληκτρολόγιό του και είχα ανοίξει τρύπες στις γρίλιες και τις θύρες στο πλάι 😂😂😂

• Like 1
Δημοσ.

Έχω φάει έναν αριθμό από σουβλάκια και δε μπορώ να γελάσω με αυτά που διαβάζω😄 Πάλι καλά που ξημερώνει Κυριακή.😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σιγουρα  φιλε ερχετε  κυριακι και μετα  δευτερα και παλι τα ιδια

αλλαζει κατι??

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ.

Εχω μεμβρανη φαγητου σε πληκτρολογιο απο το 2010 και ειναι καινουργιο χωρις υπερβολες.

Το ιδιο και στο λαπτοπ.

Δοκιμαστε το παιδες κ μη γελατε καθολου.

Δημοσ.

Nαι κανει, εμενα με εχει βολεψει.

Τι προβληματα να δημιουργει? Το πληκτρολογιο ειναι πεντακαθαρο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, buuren είπε

Nαι κανει, εμενα με εχει βολεψει.

Τι προβληματα να δημιουργει? Το πληκτρολογιο ειναι πεντακαθαρο.

Το προβλημα που δημιουργει ειναι οτι δεν μπορεις να πατησεις τα πληκτρα οπως πρεπει. Στο φορητο δε πως βαζεις την μεμβρανη χωρις να κλεινεις τις τρυπες εξαερισμου. Αυτο θα ηθελα να το δω, μπορεις να βαλεις μια φωτογραφια;

Μια αλλη λυση ειναι να κρατησεις το πληκτρολογιο στο κουτι του, θα παραμεινει πενταθαρο, χρησιμοποιησε αντι αυτου ενα παλιο, σιγα την διαφορα :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, orck είπε

Το προβλημα που δημιουργει ειναι οτι δεν μπορεις να πατησεις τα πληκτρα οπως πρεπει. Στο φορητο δε πως βαζεις την μεμβρανη χωρις να κλεινεις τις τρυπες εξαερισμου. Αυτο θα ηθελα να το δω, μπορεις να βαλεις μια φωτογραφια;

Μια αλλη λυση ειναι να κρατησεις το πληκτρολογιο στο κουτι του, θα παραμεινει πενταθαρο, χρησιμοποιησε αντι αυτου ενα παλιο, σιγα την διαφορα :)

Γράφω ότι άνοιξα τρυπες στις γρίλιες και τις θύρες που χρειαζόμουν (με οδοντογλυφίδα :P ). Σε καμία μα καμία περίπτωση δεν το προτείνω! 

(αλλά τη δουλειά του την έκανε)

Δημοσ.

Όταν δεν το χρησιμοποιείς πέτα μια πετσέτα πάνω του (ελπίζω να μην είναι σε σαλόνι η κάτι τέτοιο). Κατά τ' άλλα, σν είναι ακριβό σκίστο τόσο όσο να το ευχαριστηθείς όσο δε πάει. Έτσι θα βγάλει τα λευτά του.

(εγώ έχω ένα αρχαίο μηχανικό ΙΒΜ Μ και του βάζω μια πετσέτα πάνω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...