orck Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, powerblade είπε απλα δεν γνωριζα οτι η μεμβράνη φαγητού μπορει να χρησιμοποιηθει σε πληκτρολογιο Βρε πλακα σου κανουν, μην πας να κανεις καμια βλακεια.
Sheogorath Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, orck είπε Βρε πλακα σου κανουν, μην πας να κανεις καμια βλακεια. Εντάξει δα, ας δοκιμάσει, δεν θα χαλάσει κάτι. Μπορεί αν τον βολέψει.
Thulogur Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 καλα, εσεις το λετε για πλακα, σε σουβλατζιδικα εχω δει να λειτουργουν κατ'αυτον τον τροπο. ,:p
vins Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Thulogur είπε καλα, εσεις το λετε για πλακα, σε σουβλατζιδικα εχω δει να λειτουργουν κατ'αυτον τον τροπο. ,:p Κι εγώ να πω την αμαρτία μου ένα νετμπουκ που είχα παλιά που ήταν κουζίνα κλπ το είχα τυλίξει με μεμβράνη το πληκτρολόγιό του και είχα ανοίξει τρύπες στις γρίλιες και τις θύρες στο πλάι 😂😂😂 1
siralexgio7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Έχω φάει έναν αριθμό από σουβλάκια και δε μπορώ να γελάσω με αυτά που διαβάζω😄 Πάλι καλά που ξημερώνει Κυριακή.😂 1
powerblade Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) σιγουρα φιλε ερχετε κυριακι και μετα δευτερα και παλι τα ιδια αλλαζει κατι?? Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από powerblade
tommybertsen Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, powerblade είπε και παλι τα ιδια Το αγαπημένο σου σπορ είναι το "πάλι τα ίδια"
odystam Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Keyboard condom Κάπου το είχα δει παλιά, καλη τύχη
buuren Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Εχω μεμβρανη φαγητου σε πληκτρολογιο απο το 2010 και ειναι καινουργιο χωρις υπερβολες. Το ιδιο και στο λαπτοπ. Δοκιμαστε το παιδες κ μη γελατε καθολου.
powerblade Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 θελεις να πεις οτι η μεμβρανη φαγητου κανει σε πληκτρολογιο?? δεν δημιουργει προβληματα?? ομως??
buuren Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Nαι κανει, εμενα με εχει βολεψει. Τι προβληματα να δημιουργει? Το πληκτρολογιο ειναι πεντακαθαρο.
orck Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, buuren είπε Nαι κανει, εμενα με εχει βολεψει. Τι προβληματα να δημιουργει? Το πληκτρολογιο ειναι πεντακαθαρο. Το προβλημα που δημιουργει ειναι οτι δεν μπορεις να πατησεις τα πληκτρα οπως πρεπει. Στο φορητο δε πως βαζεις την μεμβρανη χωρις να κλεινεις τις τρυπες εξαερισμου. Αυτο θα ηθελα να το δω, μπορεις να βαλεις μια φωτογραφια; Μια αλλη λυση ειναι να κρατησεις το πληκτρολογιο στο κουτι του, θα παραμεινει πενταθαρο, χρησιμοποιησε αντι αυτου ενα παλιο, σιγα την διαφορα
vins Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, orck είπε Το προβλημα που δημιουργει ειναι οτι δεν μπορεις να πατησεις τα πληκτρα οπως πρεπει. Στο φορητο δε πως βαζεις την μεμβρανη χωρις να κλεινεις τις τρυπες εξαερισμου. Αυτο θα ηθελα να το δω, μπορεις να βαλεις μια φωτογραφια; Μια αλλη λυση ειναι να κρατησεις το πληκτρολογιο στο κουτι του, θα παραμεινει πενταθαρο, χρησιμοποιησε αντι αυτου ενα παλιο, σιγα την διαφορα Γράφω ότι άνοιξα τρυπες στις γρίλιες και τις θύρες που χρειαζόμουν (με οδοντογλυφίδα ). Σε καμία μα καμία περίπτωση δεν το προτείνω! (αλλά τη δουλειά του την έκανε)
spectaculator Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Όταν δεν το χρησιμοποιείς πέτα μια πετσέτα πάνω του (ελπίζω να μην είναι σε σαλόνι η κάτι τέτοιο). Κατά τ' άλλα, σν είναι ακριβό σκίστο τόσο όσο να το ευχαριστηθείς όσο δε πάει. Έτσι θα βγάλει τα λευτά του. (εγώ έχω ένα αρχαίο μηχανικό ΙΒΜ Μ και του βάζω μια πετσέτα πάνω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα