Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Ναι, πώς θα το δω όμως για σιγουριά?

Επειδή δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, σιγουριά δεν θα έλεγα ότι υπάρχει. Περίμενε λίγο ακόμα, θα βγουν ATHLON 220GE & 240GE.

αυτές φαίνονται ok B350M GAMING PRO, B450M-DS3H με το τελευταίο bios:

1. Update AGESA 1.0.0.6
  2. Improve performance on Athlon 200-series APU
Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Έχουμε συγκεκριμένα πληροφορίες πού γίνεται (σε ποιες μητρικές)? Είμαι έτοιμος να αγοράσω :D  Όχι όμως να δώσω 100€ για μητρική για 50€ CPU ε 😛 

Στις msi αλλαζει multi και pcie x4->x8 και m.2 x2->x4

Στις gigabyte μονο multi

Στις asus δεν γινεται τπτ.

Αsrock και biostar δεν εχουν βγαλει bios με agesa 1.0.0.6

link

μνήμες και gpu o/c παραμενουν κλειδωμένα σε όλα

εννοειται οι αλλαγες δεν αφορουν μητρικές με a300/a320 chipset που ειναι ετσι και αλλιως κλειδωμένες

Επεξ/σία από EddieObscurant
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Ναι, πώς θα το δω όμως για σιγουριά?

Προφανως οταν βλεπεις χρηστες (η στο βελτιστο σεναριο review), να δειχνουν:
πως το εχουν κανει -> συγκρατεις κατοπιν το configuration τους ως ενα εφικτο!
😈

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

προσφατα μετα απο πολυ διαβασμα κατεληξα σε ryzen 2200g me mobo thn gigabyte b450m με μαμα ψυχτρα και  μια ραμ στα 8gb και 2400....πηγα την ραμ  ανετα 3200 ανεβασα ρολοι επεξεργαστη στα 4,15 με ρευματα 1,368v παιζω crysis se 4k me rx580 8gb fps 75-73 θελω να πιστευω ειμαι καλα τι λετε εσεις? θερμοκρασια μαχ φουλ στρεσ 61-63 

βωγασξηγκσδ.png

Δημοσ.
2 ώρες πριν, REDMAN-X είπε

προσφατα μετα απο πολυ διαβασμα κατεληξα σε ryzen 2200g me mobo thn gigabyte b450m με μαμα ψυχτρα και  μια ραμ στα 8gb και 2400....πηγα την ραμ  ανετα 3200 ανεβασα ρολοι επεξεργαστη στα 4,15 με ρευματα 1,368v παιζω crysis se 4k me rx580 8gb fps 75-73 θελω να πιστευω ειμαι καλα τι λετε εσεις? θερμοκρασια μαχ φουλ στρεσ 61-63 

βωγασξηγκσδ.png

Είσαι σίγουρα σταθερός εκεί πάνω; Τρομερό φαίνεται αν σκεφτείς ειναι στα 14nm και οχι τα 12.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα δει ενα βιντεο  και απο εκει πηρα τα στοιχια και τα εκανα πραξη και 10 μερες τωρα δεν εχω παρει error! την θερμοκρασια  φοβομουν αλλα οκ δεν ηταν πολυ σκληρη απο δευτερα θα παρω 2 ραμ  γιατι  ο τυπας ειχε δυο ραμ συνολο 16 αλλα δεν θα παω αλλο ψιλά δεν υπαρχει  λογος πιστευω! Ισως ειμαι τυχερος με τα κοματια! στρεσσ με OCCT

4 λεπτά πριν, REDMAN-X είπε

Ειχα δει ενα βιντεο  και απο εκει πηρα τα στοιχια και τα εκανα πραξη και 10 μερες τωρα δεν εχω παρει error! την θερμοκρασια  φοβομουν αλλα οκ δεν ηταν πολυ σκληρη απο δευτερα θα παρω 2 ραμ  γιατι  ο τυπας ειχε δυο ραμ συνολο 16 αλλα δεν θα παω αλλο ψιλά δεν υπαρχει  λογος πιστευω! Ισως ειμαι τυχερος με τα κοματια! στρεσσ με OCCT

https://www.userbenchmark.com/UserRun/15940311

Επεξ/σία από REDMAN-X
Δημοσ.
18 ώρες πριν, REDMAN-X είπε

προσφατα μετα απο πολυ διαβασμα  gigabyte b450m με μαμα ψυχτρα και  μια ραμ στα 8gb και 2400...

Τα bold δεν γίνεται να συνυπάρχουν στην ίδια πρόταση. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, leros2004 είπε

Τα bold δεν γίνεται να συνυπάρχουν στην ίδια πρόταση. 

Δεν σε επιασα αλλα οκ.....οτι πεις η μαλλον δεν καταλαβες! 

Επεξ/σία από REDMAN-X
Δημοσ.
Μόλις τώρα, REDMAN-X είπε

Δεν σε επιασα αλλα οκ.....οτ πεις!!

Ότι στο b450 chipset οι gigabyte μητρικές είναι από τις χειρότερες. Όπως επίσης και στην x370 που φοράω εγώ είναι από τις χειρότερες.

Δεύτερον ο τρόπος που έκανες oc είναι πολύ λάθος. Δεν πάιρνεις τις τιμές από ένα βίντεο και τις βάζεις, πρέπει να κάνεις δοκιμές μόνος σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Ότι στο b450 chipset οι gigabyte μητρικές είναι από τις χειρότερες. Όπως επίσης και στην x370 που φοράω εγώ είναι από τις χειρότερες.

Δεύτερον ο τρόπος που έκανες oc είναι πολύ λάθος. Δεν πάιρνεις τις τιμές από ένα βίντεο και τις βάζεις, πρέπει να κάνεις δοκιμές μόνος σου.

Τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν εχω κανει δοκιμες αν ηταν η χειροτερη  δεν θα ειχα αυτα τα αποτελεσματα! μαλλον δεν διαβασες τα στρεσ που εκανα! το αποτελεσμα εχει σημασια....οχι η θεωρια αλλα η πραξη! Η δικια σου ναι εχω διαβαση δεν κανει....και για αυτο δεν την πηρα αυτην ηταν να παρω.....

Επεξ/σία από REDMAN-X
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, REDMAN-X είπε

Τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν εχω κανει δοκιμες αν ηταν η χειροτερη  δεν θα ειχα αυτα τα αποτελεσματα! μαλλον δεν διαβασες τα στρεσ που εκανα! το αποτελεσμα εχει σημασια....οχι η θεωρια αλλα η πραξη! Η δικια σου ναι εχω διαβαση δεν κανει....και για αυτο δεν την πηρα αυτην ηταν να παρω.....

Εσύ έγραψες ότι πήρες τις τιμές από ενα βίντεο. Αν μετά έκανες stress test και δεν πήρες bsod αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις κάνει το καλύτερο δυνατό oc. Τώρα τι άλλο έχεις κάνει δεν το γνωρίζω, από αυτά που λες βγάζω συμπέρασμα.

Όσο για την μητρική αν είχες διαβάσει όπως λες δεν θα είχες πάει σε gigabyte b450 διότι είναι πολλοί που αναφέρουν τα κακά vrm.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, armagedwnn είπε

Εσύ έγραψες ότι πήρες τις τιμές από ενα βίντεο. Αν μετά έκανες stress test και δεν πήρες bsod αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις κάνει το καλύτερο δυνατό oc. Τώρα τι άλλο έχεις κάνει δεν το γνωρίζω, από αυτά που λες βγάζω συμπέρασμα.

Όσο για την μητρική αν είχες διαβάσει όπως λες δεν θα είχες πάει σε gigabyte b450 διότι είναι πολλοί που αναφέρουν τα κακά vrm.

με πολυ ομορφο ανσανσερ!!

North America - Canada

Calgary, Alberta

ATI Technologies ULC
Regus Sun Life Plaza
West Tower, 144-4 Avenue SW
26th Floor, Unit 2606
Calgary, AB T2P 3W4
Canada
Tel: +1 905-882-2600

Επεξ/σία από REDMAN-X
Δημοσ.
Μόλις τώρα, REDMAN-X είπε

Ναι αλλα αν την παρεις απο αμερικη ειναι καπως αλλιως!  Δεν εχω ασχολιθει περισοτερο αλλα ακομα και η βιντεοκαμερα που εχω που ειναι απο εκει καμια σχεση με την ιδια φωτογραφικη που την εχει φιλος που την αγορασε απο Ευρωπη! ισως να ειναι θεμα τυχεις οκ αλλα οτι εχω παρει απο αμερικη  δεν χαλαει! να ξερεις υπαρχουν τρικ π.χ κατι υπαρχει για να σ εβοηθισω στην  καταλανωση ρευματος επεξεργαστη......που μου αναφεραν οι τεχνικοι  του καναδα αν ποτε πας πηγενε 26 οροφος η παρε τηλ σου δινω στοιχεια!

με πολυ ομορφο ανσανσερ!!

North America - Canada

Calgary, Alberta

ATI Technologies ULC
Regus Sun Life Plaza
West Tower, 144-4 Avenue SW
26th Floor, Unit 2606
Calgary, AB T2P 3W4
Canada
Tel: +1 905-882-2600

Δεν μπορώ να καταλάβω τι λές πραγματικά. Μιλούσαμε για τα vrm της gigabyte b450.

Τα bolt μην περιμένεις να τα πάρω στα σοβαρά αλήθεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Το πολύ το τικι τάκα.. μεγαλώνει μεγαλώνει γερά παιδιά

Για αυτο  κοφτο ειναι αμαρτεια να σε χαλαει .....ξερω και αλλους! 

47 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω τι λές πραγματικά. Μιλούσαμε για τα vrm της gigabyte b450.

Τα bolt μην περιμένεις να τα πάρω στα σοβαρά αλήθεια.

Επεξ/σία από REDMAN-X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...