Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 2 minutes ago, armagedwnn said: Συμφορίτη μιας και έχεις την εμπειρία με την αντικατάσταση, ξέρεις τι παίζει? Αρχικά μου στείλανε το μόνιτορ ακριβώς την επόμενη από την μέρα που το ζήτησα. (Ενώ ο υπάλληλος της dell μου είπε θα καθυστερήσει αρκετά) Έχω ξεμείνει με δύο μονιτορ δεν με έχουν πάρει τηλ από την Πέμπτη και έλαβα αυτό το μαιλ. Πρέπει να το πάω εγώ στην dell? Y.Γ.: Το πρόβλημα δεν λύθηκε αλλά δεν έχω όρεξη να ξαναμπώ στην διαδικασία, γιατί είναι θέμα drivers. Υποτίθεται στο παίρνει πίσω ο courier την ίδια στιγμή, αλλά 2 φορές που το έχω κάνει στο παρελθόν κανείς courier δεν ήταν ενημερωμένος. Τη μία επικοινώνησα εγώ με τη Dell και στείλαν άλλον. Την άλλη ΔΕΝ επικοινώνησα και είχα τη χαλασμένη οθόνη για μήνες να κάθεται. Ώσπου βαρέθηκα και επικοινώνησα Αυτό το mail με τα μeρος και παρaδοση μου είχε έρθει καρμπόν κι εμένα 1
armagedwnn Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Υποτίθεται στο παίρνει πίσω ο courier την ίδια στιγμή, αλλά 2 φορές που το έχω κάνει στο παρελθόν κανείς courier δεν ήταν ενημερωμένος. Τη μία επικοινώνησα εγώ με τη Dell και στείλαν άλλον. Την άλλη ΔΕΝ επικοινώνησα και είχα τη χαλασμένη οθόνη για μήνες να κάθεται. Ώσπου βαρέθηκα και επικοινώνησα Αυτό το mail με τα μeρος και παρaδοση μου είχε έρθει καρμπόν κι εμένα Πρώτη φορά μου τυχαίνει αυτό με εγγύηση, συνήθως κάνουν μήνες. Ενώ στην dell στο στέλνουν και δεν το παίρνουν καν πίσω.! 😀
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Just now, armagedwnn said: Πρώτη φορά μου τυχαίνει αυτό με εγγύηση, συνήθως κάνουν μήνες. Ενώ στην dell στο στέλνουν και δεν το παίρνουν καν πίσω.! 😀 Όλες τις φορές ή την επόμενη ή τη μεθεπόμενη μέρα είχα άλλη οθόνη (refurb βέβαια αλλά άψογη).
akoinonitos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, armagedwnn είπε Πρώτη φορά μου τυχαίνει αυτό με εγγύηση, συνήθως κάνουν μήνες. Ενώ στην dell στο στέλνουν και δεν το παίρνουν καν πίσω.! 😀 Εγω παρακαλουσα να τις ξεχασουν να μου μεινουν αλλα τελικα μετα απο μερικες μερες με πηρε τηλ ο κουριερ και ηρθε και τις πηρε 😀 Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από akoinonitos
EddieObscurant Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 To τελευταιο agesa 1.0.0.6 της msi, ξεκλειδώνει τον athlon 200ge, του δινει απο 4->8pcie lanes και απο 2->4 m.2 lanes και γενικα συμπεριφέρεται οπως οι 2200g/2400g αλλα εχει βέβαια 2 cores. Τώρα αν ειναι γενικο της 1.0.0.6 ή της msi θα φανεί link link2 3
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 6 hours ago, EddieObscurant said: To τελευταιο agesa 1.0.0.6 της msi, ξεκλειδώνει τον athlon 200ge, του δινει απο 4->8pcie lanes και απο 2->4 m.2 lanes και γενικα συμπεριφέρεται οπως οι 2200g/2400g αλλα εχει βέβαια 2 cores. Τώρα αν ειναι γενικο της 1.0.0.6 ή της msi θα φανεί link link2 Οπα, αυτό είναι game changer για τη μικρή κατηγορία! Αν βρεθεί κάποια φτηνή μητρική που να γίνεται, αγοράζω χθες.
EddieObscurant Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Οπα, αυτό είναι game changer για τη μικρή κατηγορία! Αν βρεθεί κάποια φτηνή μητρική που να γίνεται, αγοράζω χθες. κοιτα με μια msi b350m gaming pro γινεται λινκ που δεν ειναι και ιδιαιτερα ακριβές, οποτε φανταζομαι σε ολες τις msi b350/b450 που ξεκινανε απο 50-60 ευρώ θα γινεται εφοσον εχει βγει το συγκεκριμενο bios, που για μερικες που ειδα ολες το ειχανε.
EddieObscurant Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Tελικα γινεται και στην gigabyte, οποτε μαλλον ειναι θεμα agesa 1.0.0.6 και όχι θέμα msi 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Αποφάσισαν (χωρίς να γίνει κάποια ανακοίνωση) να τον ξεκλειδώσουν?
Sheogorath Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Αποφάσισαν (χωρίς να γίνει κάποια ανακοίνωση) να τον ξεκλειδώσουν? Happy mistake απο την MSI και για να μην χάσουν πωλήσεις οι άλλοι, το κάναν και αυτοί. Αυτό υποθέτω.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Διαβάζανε τα φορουμς που γκρινιάζανε, "τι κρίμα που δεν είναι ξεκλείδωτος". Αυτοί με τη σειρά τους πήραν το ok από την μαμά AMD και έγινε η δουλειά.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Sheogorath said: Happy mistake απο την MSI και για να μην χάσουν πωλήσεις οι άλλοι, το κάναν και αυτοί. Αυτό υποθέτω. Έχουμε συγκεκριμένα πληροφορίες πού γίνεται (σε ποιες μητρικές)? Είμαι έτοιμος να αγοράσω Όχι όμως να δώσω 100€ για μητρική για 50€ CPU ε 😛 53 minutes ago, Nikosmile said: Διαβάζανε τα φορουμς που γκρινιάζανε, "τι κρίμα που δεν είναι ξεκλείδωτος". Αυτοί με τη σειρά τους πήραν το ok από την μαμά AMD και έγινε η δουλειά. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από GeorgeMan
Sheogorath Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Έχουμε συγκεκριμένα πληροφορίες πού γίνεται (σε ποιες μητρικές)? Είμαι έτοιμος να αγοράσω Όχι όμως να δώσω 100€ για μητρική για 50€ CPU ε 😛 Σχεδόν σε όλες τις MSI εκτός των Α320 (λογικά). Αλλά ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΙΝ πάρεις κάτι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 1 minute ago, Sheogorath said: Σχεδόν σε όλες τις MSI εκτός των Α320 (λογικά). Αλλά ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΙΝ πάρεις κάτι. Ναι, πώς θα το δω όμως για σιγουριά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα