james rod Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, armagedwnn είπε Αυτό είναι απάντηση σε μήνυμα στο φόρουμ. Τους έκραξα θυμάμαι (διότι είναι και freesync) και η απάντηση ήτα ότι το μοντέλο είναι δοκιμασμένο στην σειρά Α. Δεν βρίσκω άκρη απλά έχω πάρει και τηλέφωνο εδώ στο ελληνικό support αλλά τίποτα. προβλημα της καρτας ειναι που δεν συγχρονιζεται με το μονιτορ. το παρακατω το δοκιμασες? After googling a little, I figured out that the motherboard gives 75 Hz by HDMI to the monitor, but the GPU could not run 75 Hz without any drivers. So, we found an HDMI to VGA adapter and connected the monitor via this adapter. After that, we installed Windows, driver and all the staff. Only after the GPU drivers were enabled the monitor was running at Full HD@75 Hz. https://www.sevenforums.com/graphic-cards/417001-amd-ryzen-r5-2400g-integrated-gpu-issue-75hz-monitor.html
armagedwnn Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, james rod είπε προβλημα της καρτας ειναι που δεν συγχρονιζεται με το μονιτορ. το παρακατω το δοκιμασες? After googling a little, I figured out that the motherboard gives 75 Hz by HDMI to the monitor, but the GPU could not run 75 Hz without any drivers. So, we found an HDMI to VGA adapter and connected the monitor via this adapter. After that, we installed Windows, driver and all the staff. Only after the GPU drivers were enabled the monitor was running at Full [email protected] Hz. https://www.sevenforums.com/graphic-cards/417001-amd-ryzen-r5-2400g-integrated-gpu-issue-75hz-monitor.html Αυτό που αναφέρει για το μήνυμα ισχύει, όλοι αυτό το μήνυμα λαμβάνουν. Αυτό που λέει εδώ είναι ότι χρησιμοποίησε αντάπτορα. Υπάρχει σχετικό θέμα εδώ στο ινσόμνια από άλλο χρήστη. Θα δείς ότι δοκίμασε αντάπτορες κτλ. Σε προσωπικό μήνυμα μου είπε ότι από την dell του είπαν ότι απλά δεν είναι συμβατός επεξεργαστής οθόνη. Τελικά πήρε μια 1030 μου είπε γαιτί δεν έβρισκε λύση. Δεν είναι ο αντάπτορας, έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά καλώδια, οθόνες κτλ. Ρυθμίσεις σε διαφορετικά hz 59,60,75. Drivers windows, drivers dell. Απενεργοποιημένο freesync. Αναβάθμιση bios. Τέλος πάντων εδώ και μήνες προσπάθησα τα πάντα απλά δεν γίνεται να δω τα bios πρέπει να πω από άλλο μόνιτορ.
james rod Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Αυτό που αναφέρει για το μήνυμα ισχύει, όλοι αυτό το μήνυμα λαμβάνουν. Αυτό που λέει εδώ είναι ότι χρησιμοποίησε αντάπτορα. Υπάρχει σχετικό θέμα εδώ στο ινσόμνια από άλλο χρήστη. Θα δείς ότι δοκίμασε αντάπτορες κτλ. Σε προσωπικό μήνυμα μου είπε ότι από την dell του είπαν ότι απλά δεν είναι συμβατός επεξεργαστής οθόνη. Τελικά πήρε μια 1030 μου είπε γαιτί δεν έβρισκε λύση. Δεν είναι ο αντάπτορας, έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά καλώδια, οθόνες κτλ. Ρυθμίσεις σε διαφορετικά hz 59,60,75. Drivers windows, drivers dell. Απενεργοποιημένο freesync. Αναβάθμιση bios. Τέλος πάντων εδώ και μήνες προσπάθησα τα πάντα απλά δεν γίνεται να δω τα bios πρέπει να πω από άλλο μόνιτορ. δοκιμασες πιο παλιο catalyst driver(οχι τον προηγουμενο προφανως)? οχι beta ομως. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από james rod
armagedwnn Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, james rod είπε δοκιμασες πιο παλιο catalyst driver(οχι τον προηγουμενο προφανως)? οχι beta ομως. Δοκίμασα εκδόσεις andrenalin edition διαφορετικές. Δηλαδή από 18.5.-18.10.1 Εκδόσεις catalyst δεν νομίζω ότι έχω δοκιμάσει. Απλά και χωρίς καθόλου drivers και σε λινουξ πχ το ίδιο γίνεται. Τελικά επικοινώνησα με dell και περιμένω να μου φέρουν άλλο (ανακατασκευασμένο). Απλά το καθυστέρησα νομίζω αν το έκανα τις πρώτες 20 μέρες θα μπορούσα να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Απλά φοβάμαι ότι και το άλλο το ίδιο θέμα θα έχει, απλά ελπίζω σε αυτή την περίπτωση να μπορώ να κρατήσω αυτό που έχω. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από armagedwnn
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) On 20/11/2018 at 13:44, armagedwnn said: Λογικά ναι, αλλά δεν ξέρω γιατί η dell δεν κάνει κάτι. Απάντηση απ την dell : Dell is not going to allocate the money to create a firmware to address an issue with AMD's onboard GPU not allowing the BIOS to be seen. We do not use their onboard GPU. We use Intel's onboard GPU. All you can do is keep checking their site for newer onboard RX Vega 11 drivers and test them. If you need to see the BIOS for some testing purpose, simply connect another monitor. Αν το googlareis θα δεις ότι έχει αναφερθεί αρκετά αυτό το θέμα γι' αυτό το συγκεκριμένο μόνιτορ. Ο Χριστός κι η Παναγία! Τι απάντηση είναι αυτή της Dell; Αυτά δε τα λες ακόμα κι αν βρέθηκε ασύμβατο το τελευταίο απιθανοστό hardware, όχι για προϊόντα 2 τόσων μεγάλων εταιρειών! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από GeorgeMan 3
armagedwnn Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 19/11/2018 στις 3:12 ΜΜ, Sheogorath είπε Μπορεί τα SoC Vrms να μην ειναι ικανά να φιλτράρουν τον θόρυβο. Far fetched, αλλά όχι απίθανο. Μάλλον είχεσ δίκιο. Ο θόρυβος δημιουργούσε θέμα κατά την εκκίνηση του ψυγείου. Αυτό λογικά ήταν θέμα μητρικής έτσι? Τέλος το πρόβλημα λύθηκε και χωρίς να πειράξω το TdrDelay. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από armagedwnn
Sheogorath Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, armagedwnn είπε Μάλλον είχεσ δίκιο. Ο θόρυβος δημιουργούσε θέμα κατά την εκκίνηση του ψυγείου. Αυτό λογικά ήταν θέμα μητρικής έτσι? Τέλος το πρόβλημα λύθηκε και χωρίς να πειράξω το TdrDelay. Θέμα τροφοδοτικού και ripple suppression μάλλον.
talos_2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Στις 20/11/2018 στις 1:44 ΜΜ, armagedwnn είπε Λογικά ναι, αλλά δεν ξέρω γιατί η dell δεν κάνει κάτι. Απάντηση απ την dell : Dell is not going to allocate the money to create a firmware to address an issue with AMD's onboard GPU not allowing the BIOS to be seen. We do not use their onboard GPU. We use Intel's onboard GPU. All you can do is keep checking their site for newer onboard RX Vega 11 drivers and test them. If you need to see the BIOS for some testing purpose, simply connect another monitor. Αν το googlareis θα δεις ότι έχει αναφερθεί αρκετά αυτό το θέμα γι' αυτό το συγκεκριμένο μόνιτορ. Dell: Εμείς τα έχουμε πλακάκια με την Intel και όλοι οι άλλοι να πάτε να ...
armagedwnn Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Θέμα τροφοδοτικού και ripple suppression μάλλον. Το τεστάκι με το OCCP δεν είχε βγάλει κάτι και νόμιζα είμαι κομπλέ. Δεν νομίζω ότι μπορώ να το αποδείξω αυτό για εγγύηση ή υπάρχει τρόπος? 8 λεπτά πριν, talos_2002 είπε Dell: Εμείς τα έχουμε πλακάκια με την Intel και όλοι οι άλλοι να πάτε να ... 3 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Ο Χριστός κι η Παναγία! Τι απάντηση είναι αυτή της Dell; Αυτά δε τα λες ακόμα κι αν βρέθηκε ασύμβατο το τελευταίο απιθανοστό hardware, όχι για προϊόντα 2 τόσων μεγάλων εταιρειών! Πρέπει να βρώ και ένα thread που τους έλεγε να βάλουν κάρτα pciex16 και να αφήσουν τα ενσωματωμένα γραφικά. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από armagedwnn 1
james rod Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, armagedwnn είπε Δοκίμασα εκδόσεις andrenalin edition διαφορετικές. Δηλαδή από 18.5.-18.10.1 Εκδόσεις catalyst δεν νομίζω ότι έχω δοκιμάσει. Απλά και χωρίς καθόλου drivers και σε λινουξ πχ το ίδιο γίνεται. Τελικά επικοινώνησα με dell και περιμένω να μου φέρουν άλλο (ανακατασκευασμένο). Απλά το καθυστέρησα νομίζω αν το έκανα τις πρώτες 20 μέρες θα μπορούσα να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Απλά φοβάμαι ότι και το άλλο το ίδιο θέμα θα έχει, απλά ελπίζω σε αυτή την περίπτωση να μπορώ να κρατήσω αυτό που έχω. γενικα αυτη η οθονη ειχε θεματα καθως και σε review του tom που διαβαζα το '16, δε συγχρονιζε αμεσως και επρεπε να περασουν νεους οδηγους της amd για να παιξει απο hdmi. Inputs include one each of HDMI and VGA. FreeSync and 75Hz work just fine without DisplayPort as long as you make sure to update AMD Catalyst. We were using an older version that doesn’t support FreeSync over HDMI. A quick download solved our problem. https://www.tomshardware.com/reviews/dell-se2717h-27-inch-ips-freesync-gaming-monitor,4859.html 12 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Ο Χριστός κι η Παναγία! Τι απάντηση είναι αυτή της Dell; Αυτά δε τα λες ακόμα κι αν βρέθηκε ασύμβατο το τελευταίο απιθανοστό hardware, όχι για προϊόντα 2 τόσων μεγάλων εταιρειών! δε νομιζω οτι απασχολει την καθε dell αυτο το πραγμα. to freesync/g-sync δεν ειναι δικη της τεχνολογια, οποτε οι δυο εταιρειες γραφικων πρεπει να φροντιζουν για τη σωστη λειτουργια τους με οποιοδηποτε μονιτορ. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από james rod
adtakhs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Στις 20/11/2018 στις 1:44 ΜΜ, armagedwnn είπε Λογικά ναι, αλλά δεν ξέρω γιατί η dell δεν κάνει κάτι. Απάντηση απ την dell : Dell is not going to allocate the money to create a firmware to address an issue with AMD's onboard GPU not allowing the BIOS to be seen. We do not use their onboard GPU. We use Intel's onboard GPU. All you can do is keep checking their site for newer onboard RX Vega 11 drivers and test them. If you need to see the BIOS for some testing purpose, simply connect another monitor. Αν το googlareis θα δεις ότι έχει αναφερθεί αρκετά αυτό το θέμα γι' αυτό το συγκεκριμένο μόνιτορ. Προώθησε την απάντησή τους στην AMD , να γελάσουμε λιγάκι .... Έτσι γιατί μπορείς .... Ευχαριστώ πάντως που μας δίνεις data για τις εταιρίες που πρέπει να μπαίνουν στην black list .... 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Η πλάκα είναι ότι το 2200G (αλλά και η M260X του laptop) παίζουν μια χαρά με την Dell (Alienware) AW3418DW στα 3440x1440 120Hz και μπαίνω και BIOS και όλα... (εκτός gsync φυσικά).
akoinonitos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Η πλάκα είναι ότι το 2200G (αλλά και η M260X του laptop) παίζουν μια χαρά με την Dell (Alienware) AW3418DW στα 3440x1440 120Hz και μπαίνω και BIOS και όλα... (εκτός gsync φυσικά). Το κορυφαίο ειναι οτι μιλαμε για Freesync οθονη και λεει We use Intel's onboard GPU 🤣
armagedwnn Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Στις 20/11/2018 στις 2:08 ΜΜ, akoinonitos είπε Δεν σε νοιαζει στο σπιτι θα στην φερνουν και θα την βαζεις πανω και μετα θα ερχονται παλι σπιτι για να παρουν την αλλη. Ισως υπαρχουν ελαττωματικες παρτιδες ποτε δεν ξερεις. Εγω 4 τους ειχα βαλει να μου στειλουν την μια μετα την αλλη ,ε μετα βαρεθηκα και κρατησα αυτη που θεωρουσα καλυτερη Συμφορίτη μιας και έχεις την εμπειρία με την αντικατάσταση, ξέρεις τι παίζει? Αρχικά μου στείλανε το μόνιτορ ακριβώς την επόμενη από την μέρα που το ζήτησα. (Ενώ ο υπάλληλος της dell μου είπε θα καθυστερήσει αρκετά) Έχω ξεμείνει με δύο μονιτορ δεν με έχουν πάρει τηλ από την Πέμπτη και έλαβα αυτό το μαιλ. Αναφορά σε κείμενο Αγαπητe πελaτη, Oσον αφορa σε αυτe την υπηρεσiα υποστeριξης απa την Dell, σας ενημερoνουμε oτι θα πρeπει να επιστρeψετε το ελαττωματικo ανταλλακτικo στην Dell.Σε περiπτωση ολικeς αντικατaστασης του συστeματος το κεiμενο που ακολουθεi δεν ισχyει. Παρακαλοyμε τοποθετeστε το ελαττωματικo ανταλλακτικo στη συσκευασiα του ανταλλακτικοy που λaβατε για την αντικατaστασe του, και παραδoστε τη συσκευασiα με το ελαττωματικo ανταλλακτικo στον μεταφορeα. Στην περiπτωση επιστροφeς πολλαπλoν ελαττωματικoν ανταλλακτικoν, παρακαλοyμε μην τοποθετeσετε περισσoτερα απo eνα ελαττωματικo ανταλλακτικo σε κaθε συσκευασiα. Εaν εiναι απαραiτητο μπορεiτε να ρωτeσετε τον μεταφορeα για βοeθεια. Εaν το ελαττωματικo μeρος δεν παραδοθεi για επιστροφe στο σημεiο της παρaδοσης, η Dell θα διατηρeσει το δικαiωμα να μην πραγματοποιeσει την παρaδοση του νeου ανταλλακτικοy. Σας ευχαριστοyμε εκ των προτeρων για τη συνεργασiα σας Πρέπει να το πάω εγώ στην dell? Y.Γ.: Το πρόβλημα δεν λύθηκε αλλά δεν έχω όρεξη να ξαναμπώ στην διαδικασία, γιατί είναι θέμα drivers.
akoinonitos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Συμφορίτη μιας και έχεις την εμπειρία με την αντικατάσταση, ξέρεις τι παίζει? Αρχικά μου στείλανε το μόνιτορ ακριβώς την επόμενη από την μέρα που το ζήτησα. (Ενώ ο υπάλληλος της dell μου είπε θα καθυστερήσει αρκετά) Έχω ξεμείνει με δύο μονιτορ δεν με έχουν πάρει τηλ από την Πέμπτη και έλαβα αυτό το μαιλ. Πρέπει να το πάω εγώ στην dell? Y.Γ.: Το πρόβλημα δεν λύθηκε αλλά δεν έχω όρεξη να ξαναμπώ στην διαδικασία, γιατί είναι θέμα drivers. Οχι δεν κανεις τπτ εσυ ,κρατας οποιο μονιτορ θελεις και περιμενεις το courier να ερθει να την παρει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα