tornado Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Χθες μου ηρθε το Car Jump Starter που ειχα παραγγειλει με τις πρωτες εντυπωσεις θετικες. Ας σημειωσω καποιες λεπτομεριες αγορας. 1. Κοστισε 74,38 ευρω με την μετατροπη απο revolut 86,31 usd. 2. Αγοραστηκε 18/6/2018 3. Εγινε αποστολη 23/6/2018 απο Γερμανια με UPS 4. Παραδοθηκε σπιτι μου 29/6/2018 Στα υποψην οχι μονο η γρηγορα μεταφορα αλλα και η εξασφαλιση οτι δεν υπηρχε στη μεση κανενα τελωνειο μιας και το πακετο ηρθε απο Γερμανια. Υπαρχουν αρκετα αλλα Car Jump Starter αλλα με αποθαρρυνε το γεγονος οτι σιγουρα θα εμπλεκα με τελωνειο μιας και το κοστος ηταν 40-50 ευρω. Το συγκεκριμενο τωρα, ηταν το καλυτερο που βρηκα μιας και εχει τα παρακατω χαρακτηριστικα: - Start Current: 500A - Peak Current: 1000A βεβαια δεν εχω τοσο μεγαλο αυτοκινητο για τοσο ισχυρο, αλλα ειχα αλλο κινητρο επιλογης, οι διαφορες επιλογες που εβλεπα ηταν απο 10 εως 20 ευρω φτηνοτερα και εκτιμησα οτι δεν αξιζε το κοπο να κοψω λεφτα για να παρω καποιο με 300Α ρευμα εκκινησης. Επι του παροντος το φορτιζω, μαλλον μολις τελειωσε, σε 15 λεπτα φορτισε απο το 82% που ηταν στο 100%. Δοκιμες για εκκινηση αυτοκινητου προς το παρον δεν μπορω να κανω, μιας και η μπαταρια δουλευει ρολοι, πολυ πιθανον θα περιμενω να χαλασει καποιου γνωστου ισως, το βρισκω ηλιθιο να αφησω ανοικτα τα φωτα για να το δοκιμασω. Τις μονες δοκιμες που θα κανω, ειναι να φορτισω κινητα, η το laptop μου και θα επανελθω - προς το παρον φορτιζω το σχεδον αδειο xiaomi 5 plus το οποιο θελει λεει 2 ωρες ακομα να φορτισει. Η αγορα εγινε απο εδω, https://www.aliexpress.com/item/1000A-Peak-Current-Car-Jump-Starter-Power-Bank-12v-Emergency-Car-Battery-Charging-Units-Booster-Multi/32709495656.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.fe954c4dKOE4L9 Στα θετικα οτι ο πωλητης εχει 97% θετικες ψηφους, μαζι με την δικη μου. Τελος μερικες φωτογραφιες. 1η φωτο Το πακετο μολις το ανοιξα 2η φωτο Στα ενδοτερα μολις ανοιγεις το καπακι 3η φωτο Τα περιοχομενα του κουτιου 4η φωτο καλωδια 5η φωτο τα εγχειριδια χρησης 6η φωτο στη φορτιση 1 1
zio10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Ωραίο review αλλά το θέμα είναι να δουλεύει και για το σκοπό που το πήρες! Πρέπει να το δοκιμάσεις σε αμάξι δηλαδή. Στο λινκ από το ali λέει ότι φεύγει από Ρωσία.
tornado Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Ζιο, αμα βρω καποιον με μετρια μπαταρια ευχαριστως να του βαλω μπρος να δουμε τι παιζει... αλλιως πρεπει να αφησω τα φωτα του αυτοκινητου μου ανοικτα ολη την νυκτα και να δω αν το βαζει μπροστα. Παιζει ομως να πεταξω την μπαταρια στα σκουπιδια για πλακα.... Εγω απο το λινκ ειδα οτι φευγει απο γερμανια μια χαρα https://prnt.sc/k7j32b 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα