aesop Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Για καποιο λογο χθες δεν μπορουσα να περασω τα windows 10 gr και τελικα περασα τα en. Τα ενεργοποιησα με κλειδι. Σημερα που προσπαθησα να περασω τα gr 10 μου βγαζει οτι το κλειδι δεν ειναι valid! Γιατι;
isay Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Το κλείδι είναι oem ή retail; Επισης οι εκδόσεις των windows που εχεις είναι ίδιες; Π.χ. η μια δεν είναι volume licence και η αλλη retail, ουτε η μια ειναι Ν έκδοση και η άλλη κανονική Τέλος θεωρώ αυτονόητο οτι κάνεις την εγκατάσταση στο ιδιο μηχάνημα
kormos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 50 λεπτά πριν, aesop είπε Για καποιο λογο χθες δεν μπορουσα να περασω τα windows 10 gr και τελικα περασα τα en. Τα ενεργοποιησα με κλειδι. Σημερα που προσπαθησα να περασω τα gr 10 μου βγαζει οτι το κλειδι δεν ειναι valid! Γιατι; Αυτό παρουσιάζεται όταν η έκδοση δεν είναι ίδια. Δεν επηρεάζει το γεγονός αν είναι GR ή ENG. 1
aesop Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Εννοειται οτι η εγκατασταση ειναι στο ιδιο μηχανημα. Το licence ειναι για pro. Στην microsoft δεν μου δινει επιλογη να επιλεξω εκδοση απλα γλωσσα-χ86 64. Πως θα ξερω οτι το φλασσακι που δημιουργησε ειναι windows 10 pro?
isay Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Στο φλασακι μπαινει οτι του βάλεις. Αλλου ειναι το προβλημα σου. Αν το κλειδί είναι oem δεν θα μπει (ή θα μπει πολύ δύσκολα) σε νεα εγκατάσταση. Στην αναγκη βαλε ξανα τα GR και αν το πάρει, κατέβασε μεσα απο τα windows πακέτο αγγλικής γλώσσας και αλλαξε την γλώσσα.
aesop Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Αυτο σου εξηγω. Δεν θα μπει οτι του βαλω γιατι οι επιλογες στο site ειναι μονο αν τα windows θα ειναι Χ86 ή 64 και η γλωσσα. Δεν ειναι αν θα ειναι home ή pro
Xristaras12 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 99% το iso που κατεβάζεις απο MS σε ρωτάει κατα την εγκατάσταση αν θες απλά 10αρια η προ.
aesop Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δεν ρωταει. Απλα ζηταει κλειδι απο την αρχη Μολις πατησα ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΛΕΙΔΙ τοτε μου εδωσε την δυνατοτητα να επιλεξω στις εκδοσεις home και pro! Ολα καλα. Μπηκα και εδωσα το κλειδι ΑΦΟΥ εγκατεστησα 10pro και ενεργοποιηθηκαν κανονικα.
isay Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Επειδή μπλέκουμε και εχει γίνει chat η κατάσταση, γίνε λιγο πιο περιγραφικός. Σε ποιο σημείο βάζεις το κλειδί και δεν το δέχεται; Στο site της ms για να κατεβάσεις το iso; Κατά την εγκατάσταση των windows, στην αρχική οθόνη; Μετά την εγκατάσταση και κατά την ενεργοποιηση των windows; Επισης ΕΧΤΕΣ που εβαλες τα ΕΝ σε ποιο σημείο απο τα παραπανω εβαλες το κλειδί;
aesop Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Λοιπον οπως εγραψα πιο πανω χθες για καποιον λογο ΔΕΝ περνουσε τα GR (εβγαζε λαθος στον οδηγο του USB!). Ετσι κατεβασα τα ΕΝ απο 3ο site οχι απο MS και τα εκανα bootable με rufus. Περασαν κανονικα. Το κλειδι το εβαλα απο την 1η οθονη πριν την εγκατασταση εκει το ζητουσε. Σημερα πηρα ενα αλλο ενα φλασακι μπηκα στο official site της MS και κατεβασα ελληνικα. Μολις στην 1η οθονη μου ζητουσε κλειδι και το εβαζα μου εβγαζε οτι δεν ειναι εγκυρο. Ετσι πατησα απο κατω στην επιλογη ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΛΕΙΔΙ και μολις πατησα ΕΠΟΜΕΝΟ μου βγαζει να διαλεξω ποια windows εχω! (Ηοme pro...). Πατησα PRO και τελειωσε η εγκατασταση κανονικα. Μετα στον Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ / ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ μου εγραφε οτι δεν ειναι ενεργοποιημενα τα windows (λογικο). Εκει εδωσα το κλειδι και μου εγραψε ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ! 😁
Archilleo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Υπαρχει νομιζω και το Windows MUI Language Pack για αυτη τη δουλεια... Δεν χρειαζεται να μπλεκεις με κλειδια και εγκαταστασεις.
kormos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, aesop είπε Λοιπον οπως εγραψα πιο πανω χθες για καποιον λογο ΔΕΝ περνουσε τα GR (εβγαζε λαθος στον οδηγο του USB!). Ετσι κατεβασα τα ΕΝ απο 3ο site οχι απο MS και τα εκανα bootable με rufus. Περασαν κανονικα. Το κλειδι το εβαλα απο την 1η οθονη πριν την εγκατασταση εκει το ζητουσε. Σημερα πηρα ενα αλλο ενα φλασακι μπηκα στο official site της MS και κατεβασα ελληνικα. Μολις στην 1η οθονη μου ζητουσε κλειδι και το εβαζα μου εβγαζε οτι δεν ειναι εγκυρο. Ετσι πατησα απο κατω στην επιλογη ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΛΕΙΔΙ και μολις πατησα ΕΠΟΜΕΝΟ μου βγαζει να διαλεξω ποια windows εχω! (Ηοme pro...). Πατησα PRO και τελειωσε η εγκατασταση κανονικα. Μετα στον Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ / ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ μου εγραφε οτι δεν ειναι ενεργοποιημενα τα windows (λογικο). Εκει εδωσα το κλειδι και μου εγραψε ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ! 😁 Πολύ παράξενο, σημασία πάντως έχει ότι λύθηκε το πρόβλημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα