theo93 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, nikolas.stamb είπε Καταλαβαίνεις ότι αν ισχύει, είναι τρομερή τιμή! Βέβαια δεν γνωρίζω ποια ακριβώς θα είναι τα αρνητικά της κεραίας. Ίσως αν γνωρίζει κανεις να μας διαφωτίσει. Ας περιμένουμε να δούμε, μου είπαν οτι η εκπτωση θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα. Με τρομάζει λιγο που είναι αγνωστη σαν εταιρία και δεν έρω αν αξίζει να γίνει συμβόλαιο για 1 χρόνο.
nikolas.stamb Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, theo93 είπε Ας περιμένουμε να δούμε, μου είπαν οτι η εκπτωση θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα. Με τρομάζει λιγο που είναι αγνωστη σαν εταιρία και δεν έρω αν αξίζει να γίνει συμβόλαιο για 1 χρόνο. Κάνεις τότε το άλλο 30/30 15,90€ χωρίς συμβόλαιο αρχικά, και μετα από κάνα δύο μήνες βλέπεις... Αν δεν είχα ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΟΤΕ, θα είχα κάνει ήδη αίτηση...
vins Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 17 λεπτά πριν, nikolas.stamb είπε Κάνεις τότε το άλλο 30/30 15,90€ χωρίς συμβόλαιο αρχικά, και μετα από κάνα δύο μήνες βλέπεις... Αν δεν είχα ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΟΤΕ, θα είχα κάνει ήδη αίτηση... Ναι απλά το θέμα είναι ότι τους έχω πάρει 2 φορές τηλέφωνο μέσα σε ένα μηνα και μου έχουν πει αφού τους είπα διεύθυνση ότι δεν υπάρχει ακόμα διαθεσιμοτητα! Και τους λέω και γιατί τοτε στο site σας λέτε ότι έχετε; Για να παίρνετε στοιχεία; Μου λέει όχι... και ξέρετε... έχουμε πολλή γρήγορη ανάπτυξη στην κάλυψη δικτύου κλπ. Φυσικά δεν θα τους προτιμήσω γιατί αν από την αρχή προσπαθούν με ψέματα και ψευδή διαφήμιση να κερδίσουν στοιχεία και πελάτες κλπ εμένα μου κακοφαινεται πάρα πολύ! 1
theo93 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, vins είπε Ναι απλά το θέμα είναι ότι τους έχω πάρει 2 φορές τηλέφωνο μέσα σε ένα μηνα και μου έχουν πει αφού τους είπα διεύθυνση ότι δεν υπάρχει ακόμα διαθεσιμοτητα! Και τους λέω και γιατί τοτε στο site σας λέτε ότι έχετε; Για να παίρνετε στοιχεία; Μου λέει όχι... και ξέρετε... έχουμε πολλή γρήγορη ανάπτυξη στην κάλυψη δικτύου κλπ. Φυσικά δεν θα τους προτιμήσω γιατί αν από την αρχή προσπαθούν με ψέματα και ψευδή διαφήμιση να κερδίσουν στοιχεία και πελάτες κλπ εμένα μου κακοφαινεται πάρα πολύ! Σε ποιά περιοχή είσαι περίπου;
nikolas.stamb Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, vins είπε Ναι απλά το θέμα είναι ότι τους έχω πάρει 2 φορές τηλέφωνο μέσα σε ένα μηνα και μου έχουν πει αφού τους είπα διεύθυνση ότι δεν υπάρχει ακόμα διαθεσιμοτητα! Και τους λέω και γιατί τοτε στο site σας λέτε ότι έχετε; Για να παίρνετε στοιχεία; Μου λέει όχι... και ξέρετε... έχουμε πολλή γρήγορη ανάπτυξη στην κάλυψη δικτύου κλπ. Φυσικά δεν θα τους προτιμήσω γιατί αν από την αρχή προσπαθούν με ψέματα και ψευδή διαφήμιση να κερδίσουν στοιχεία και πελάτες κλπ εμένα μου κακοφαινεται πάρα πολύ! Άρα όντως βρωμάει η δουλειά....
vins Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, theo93 είπε Σε ποιά περιοχή είσαι περίπου; Ευζωνων
theo93 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, vins είπε Ευζωνων Ειναι και κέντρο, οπότε εγώ που μένω πιο ανατολικά δεν θα έχω ελπιδα Θα πάρω ένα τηλ όμως γιατι φαίνεται καλή τιμή αν και μου κλωτσάει λίγο το 60ρι.
vins Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 16 λεπτά πριν, theo93 είπε Ειναι και κέντρο, οπότε εγώ που μένω πιο ανατολικά δεν θα έχω ελπιδα Θα πάρω ένα τηλ όμως γιατι φαίνεται καλή τιμή αν και μου κλωτσάει λίγο το 60ρι. Εσύ δες HCN, θα έχεις λογικά κατά κει! Εγώ που δεν είμαι ούτε κέντρο ούτε ανατολικά αλλά ενδιάμεσα τι να πω;
theo93 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, vins είπε Εσύ δες HCN, θα έχεις λογικά κατά κει! Εγώ που δεν είμαι ούτε κέντρο ούτε ανατολικά αλλά ενδιάμεσα τι να πω; Δεν είναι και πολύ οικονομικοί είναι η αλήθεια.
jpater Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, theo93 είπε Το περίεργο είναι πως δεν σε συνδέουν με δίκτυο του οτε αλλα με κεραία. Το νου σας μόνο γιατί υπήρχε εταιρία στη Θεσσαλονίκη που έπαιρνε τα τέλη ενεργοποίησης αλλά δεν έκανε ποτέ τη σύνδεση. Επίσης, όποιος ξέρει από ασύρματα καταλαβαίνει ότι εταιρία που δινει 50/50 με 16 το μηνα μπαίνει μέσα
theo93 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, jpater είπε Το νου σας μόνο γιατί υπήρχε εταιρία στη Θεσσαλονίκη που έπαιρνε τα τέλη ενεργοποίησης αλλά δεν έκανε ποτέ τη σύνδεση. Επίσης, όποιος ξέρει από ασύρματα καταλαβαίνει ότι εταιρία που δινει 50/50 με 16 το μηνα μπαίνει μέσα Δεν αξίζει το ρίσκο;
vins Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Στις 6/7/2018 στις 6:06 ΜΜ, jpater είπε Το νου σας μόνο γιατί υπήρχε εταιρία στη Θεσσαλονίκη που έπαιρνε τα τέλη ενεργοποίησης αλλά δεν έκανε ποτέ τη σύνδεση. Επίσης, όποιος ξέρει από ασύρματα καταλαβαίνει ότι εταιρία που δινει 50/50 με 16 το μηνα μπαίνει μέσα Για το Χαράμπαλο λες ε?
jpater Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, vins είπε Για το Χαράμπαλο λες ε? Φυσικά 😁 Top....Χαράλαμπος Διάσημος βλέπω!!!
vins Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, jpater είπε Φυσικά 😁 Top....Χαράλαμπος Διάσημος βλέπω!!! Στο παρελθόν που τον είχα πάρει λες και μιλούσα με το Φουσεκη στη φάρσα με το υποβρύχιο με μιλούσε! Χαχαχαχχαχα! Λέω άστο φίλε καλά να εισαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα