Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.. Σήμερα είδα οτι εμφανίστηκε στην εκκίνηση το programm 

Πατάω πάνω του αλλά δεν βγάζει ιδιότητες, μόνο απενεργοποίηση και αναζήτηση στο ιντερνετ..

Το απενεργοποίησα.

Πάτησα αναζήτηση αλλά δεν βγάζει τίποτα.

Τι μπορεί να είναι και πως μπορεί να φύγει?

Χωρίς τίτλο.jpg

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Να φυγει απο εκει δεν φευγει. Μονο διαμεσω του ccleaner να βγαλεις την καταχωρηση. Τωρα το τι ειναι, δεν νομιζω οτι ειναι κατι σοβαρο, η ιος.

Κανε ενα scan σε safe mode με το adwcleaner και μετα με το eset onlinescanner να δουμε οτι εισαι καθαρος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alex-V είπε

Να φυγει απο εκει δεν φευγει. Μονο διαμεσω του ccleaner να βγαλεις την καταχωρηση. Τωρα το τι ειναι, δεν νομιζω οτι ειναι κατι σοβαρο, η ιος.

Κανε ενα scan σε safe mode με το adwcleaner και μετα με το eset onlinescanner να δουμε οτι εισαι καθαρος.

Μπήκα σε safe mode σκάναρα με awdcleaner , eset online,malwarebyte. Δεν βρήκε κάτι.

Σκάναρα με το ccleaner και δεν λέει να φύγει.

Δημοσ.

οχι οχι με το ccleaner δεν θα σκαναρεις!!εχει μια επιλογη μεσα που σου δινει την δυνατοτητα να πειραξεις οτι υπςρχει στην εκκινηση..πηγαινε και διεγραψε το και εισαι ετοιμος.

Δημοσ.

Οκ το βρήκα και το έσβησα και χάθηκε απο την εκκίνηση.

Πάντως πριν λίγες μέρες έκανα scan με το adwcleaner και βρήκε κάτι και το έσβησε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alex-V είπε

Δεν ηταν κατι σοβαρο μην αγχωνεσαι. Αφου δεν ειχε path και τα προγραμματα σε βρηκανε καθαρον, ολα οκ

Ναι πάλι καλά ππυ δεν κόλλησα τίποτα.

Έχω έναν μήνα σχεδόν τα windows 10 και δεν έχω antivirus.

Θα περάσω το Avast.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pavloa είπε

Ναι πάλι καλά ππυ δεν κόλλησα τίποτα.

Έχω έναν μήνα σχεδόν τα windows 10 και δεν έχω antivirus.

Θα περάσω το Avast.

To ccleaner σβηστο. Δεν σου χρειαζεται. Τωρα για antivirus, αν εισαι απλος χρηστης και με το defender των 10 εισαι καλλυμενος.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alex-V είπε

To ccleaner σβηστο. Δεν σου χρειαζεται. Τωρα για antivirus, αν εισαι απλος χρηστης και με το defender των 10 εισαι καλλυμενος.

Δεν χρειάζεται καθόλου το ccleaner? 

Απλός χρήστης είμαι αλλά μπαίνω σε τράπεζες και που και που κατεβάζω κανενα πρόγραμμα για βίντεο, φώτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, pavloa είπε

Δεν χρειάζεται καθόλου το ccleaner? 

Απλός χρήστης είμαι αλλά μπαίνω σε τράπεζες και που και που κατεβάζω κανενα πρόγραμμα για βίντεο, φώτο.

Οχι. Πλεον το θεωρω ενα αχρηστο προγραμμα που ειναι για αρχαριους νομιζοντας οτι τους κανει πιο γρηγορο τον υπολογιστη. Εχω σταματησει να βαζω τετοια προγραμματα απο το 2012. Ειχε βγει και ενας developer της microsoft και ειχε πει οτι δεν χρειαζονται. Ειδικα προγραμματα που πειραζουν και "διορθωνουν" το μητρωο. Μακρυα! Πιστεψε με, ουτε ενα προβλημα δεν εχω και ποτε δεν θα σου χρειαστουνε. Αν θες να κανεις καθαρισμο, κανε με το προγραμμα των windows. Μια χαρα κανει την δουλεια του.

Αν εισαι με τραπεζες, καλυτερα να βαλεις ενα 3rd party ναι. Δεν ξερω ομως αν οι free εκδοσεις εχουν προστασια ebanking. Για ριξε μια ματια στο kaspersky. Δυστυχως ειναι επι πληρωμη η προστασια του.

Επεξ/σία από Alex-V

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...