Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το facebook δεν τα πάω καλά, δεν έχω. Όμως μου είπαν ότι το messenger πλέον είναι ανεξάρτητο. Το κατέβασα γιατί το χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο αυτό κάποιες επαφές μου. Αφού μου έστειλαν τον κωδικό, δεν τον δέχτηκε, ζήτησα νέο κωδικό και με αυτόν το ίδιο μέχρι που μπλοκαρίστηκε η εφαρμογή. Τι φταίει; Την διέγραψα αν την ξανακατεβάσω λέτε λόγω του αριθμού να είναι μπλοκαρισμένη;

Δημοσ.

Αφού άφησα μερικές μέρες δοκίμασα και ξανακατέβασα την εφαρμογή, μου έστειλαν κωδικό αλλά και πάλι μου τον έβγαζε λάθος. Αυτήν την φορά όμως δεν ζήτησα να μου στείλουν νέο κωδικό, γιατί εκεί με μπλόκαραν γιατί εκμεταλλεύτηκα λέει αυτήν την δυνατότητα.

Αλλά γιατί δεν δέχεται τους δικούς τους κωδικούς;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως διαβάσατε παραπάνω το καλοκαίρι για να εγκαταστήσω το messenger αντιμετώπισα κάποια προβλήματα, μέχρι που μου το έκανε ένας φίλος.

Χθες το βράδυ είδα στην οθόνη του κινητού 2 εικονίδια Messenger, διέγραψα το ένα και διεγράφη η εφαρμογή. Την κατέβασα, αλλά πάλι δεν μπορώ να περάσω από το στάδιο εισαγωγής κωδικού. Εχω πατήσει 3-4 φορές για να μου στείλουν κωδικό και δεν ήρθε ούτε 1. Τελικά μου έστειλαν κωδικούς όσες φορές είχα ζητήσει, αλλά λέει ότι ο λογαριασμός μπλοκαρίστηκε και δεν δέχεται κανέναν κωδικό. Τι πράγματα είναι αυτά; Τι να κάνω;

Το ίδιο έπαθα και με το viber το βράδυ (διπλό εικονίδιο κλπ), αλλά το εγκατέστησα ξανά, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επεξ/σία από papresa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...