saruman123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, niteline είπε Είμαι ανάμεσα σε s9 και op6 , θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και θα αποφασίσω σύντομα, ευχαριστώ πολύ! Θεωρείτε ότι από τα 519 που κοστίζει το βασικό μοντέλο της OP αξίζει το +50 για τη μεγαλύτερη έκδοση; Γιατί μετά με μια τέτοια συσκευή θα πρέπει να αγοράσω και την ανάλογη προστασία το οποίο μας οδηγεί εκτός budget... Στο κουτι ήδη έχει μέσα διάφανη σιλικόνη και Tempered Glass. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από saruman123
niteline Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, saruman123 είπε Στο κουτι ήδη έχει μέσα διάφανη σιλικόνη και Tempered Glass. Είναι tempered glass αυτό στην οθόνη?? Σε όσα unboxing έχω δει, μοιάζει με πλαστικό φιλμ. Σε κάθε περίπτωση εγώ κολλάω στο αν πρέπει να δώσεις τα παραπάνω χρήματα για την έκδοση 8/128 (ο αποθηκευτικός χώρος μου είναι αδιάφορος, τα 64 μου είναι αρκετά). Είναι τόσο αισθητή η διαφορά ή είναι και λίγο θέμα μάρκετινγκ?
saruman123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, niteline είπε Είναι tempered glass αυτό στην οθόνη?? Σε όσα unboxing έχω δει, μοιάζει με πλαστικό φιλμ. Σε κάθε περίπτωση εγώ κολλάω στο αν πρέπει να δώσεις τα παραπάνω χρήματα για την έκδοση 8/128 (ο αποθηκευτικός χώρος μου είναι αδιάφορος, τα 64 μου είναι αρκετά). Είναι τόσο αισθητή η διαφορά ή είναι και λίγο θέμα μάρκετινγκ? Δεν ξέρω αν έχουν διαφορά τα 6 με τα 8. Πάντως ότι παίρνεις μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο δεν λένε! Εγώ πήρα μια 3D στα 25€ και είμαι εντάξει. Την δικιά του δεν την χρησιμοποίησα(αν και την είδα μια χαρά). Στα unboxing δεν την έχουν βάλει (θέλω να πιστεύω). Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από saruman123
darksoul93 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, niteline είπε Είναι tempered glass αυτό στην οθόνη?? Σε όσα unboxing έχω δει, μοιάζει με πλαστικό φιλμ. Σε κάθε περίπτωση εγώ κολλάω στο αν πρέπει να δώσεις τα παραπάνω χρήματα για την έκδοση 8/128 (ο αποθηκευτικός χώρος μου είναι αδιάφορος, τα 64 μου είναι αρκετά). Είναι τόσο αισθητή η διαφορά ή είναι και λίγο θέμα μάρκετινγκ? Δεν έχει το κουτί tempered glass έχει μόνο μια πολύ καλή θήκη σιλικόνης, και απλό φιλμ προστασίας στην οθόνη. Απλά αγοράζοντας από κάποιο λινκ με refferal σου δίνει είκοσι ευρώ έκπτωση σε αξεσουάρ οπότε μπορείς να πάρεις tempered glass. Όσων αφορά το βίντεο που ρώτησε πιο πάνω άλλος φίλος, εγώ στο ίντερνετ διάβαζα ότι σε χαμηλό φωτισμό έχει πολύ θόρυβο και ότι δεν έχει καλό stabilization, προσωπικά οι λήψεις που τράβηξα ήταν μια χαρα, το stabilization βέβαια θέλει λίγο δουλειά γιατί κάποιες φορές κάνει ένα jello effect σε αντικείμενα που βρίσκονται στο βάθος, το οποίο είναι πρόβλημα του electronic image stabilization διότι είναι πολύ aggressive. Αλλά σπάνια το τονίζω και σε πάρα πολύ χαμηλό φωτισμό. (12 το βράδυ σε δρόμο με 1-2 λάμπες το πολύ)
niteline Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, darksoul93 είπε Δεν έχει το κουτί tempered glass έχει μόνο μια πολύ καλή θήκη σιλικόνης, και απλό φιλμ προστασίας στην οθόνη. Απλά αγοράζοντας από κάποιο λινκ με refferal σου δίνει είκοσι ευρώ έκπτωση σε αξεσουάρ οπότε μπορείς να πάρεις tempered glass. Όσων αφορά το βίντεο που ρώτησε πιο πάνω άλλος φίλος, εγώ στο ίντερνετ διάβαζα ότι σε χαμηλό φωτισμό έχει πολύ θόρυβο και ότι δεν έχει καλό stabilization, προσωπικά οι λήψεις που τράβηξα ήταν μια χαρα, το stabilization βέβαια θέλει λίγο δουλειά γιατί κάποιες φορές κάνει ένα jello effect σε αντικείμενα που βρίσκονται στο βάθος, το οποίο είναι πρόβλημα του electronic image stabilization διότι είναι πολύ aggressive. Αλλά σπάνια το τονίζω και σε πάρα πολύ χαμηλό φωτισμό. (12 το βράδυ σε δρόμο με 1-2 λάμπες το πολύ) Που μπορώ να βρω referral. Διάβασα ότι αν είσαι ήδη κάτοχος μιας OP συσκευής, τότε μπορείς να δώσεις referral σε κάποιον ο οποίος κερδίζει 20ευρώ ενώ εσύ 100 πόντους => 10ευρώ.
darksoul93 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 35 λεπτά πριν, niteline είπε Που μπορώ να βρω referral. Διάβασα ότι αν είσαι ήδη κάτοχος μιας OP συσκευής, τότε μπορείς να δώσεις referral σε κάποιον ο οποίος κερδίζει 20ευρώ ενώ εσύ 100 πόντους => 10ευρώ. Τωρα σε αυτο τι να σου πω δεν ξερω αν εδω μπορουμε να δινουμε τετοια λινκ, εγω απο εναν youtuber πηρα για να τον βοηθησω κιολας.
niteline Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 8 ώρες πριν, darksoul93 είπε Τωρα σε αυτο τι να σου πω δεν ξερω αν εδω μπορουμε να δινουμε τετοια λινκ, εγω απο εναν youtuber πηρα για να τον βοηθησω κιολας. Βρήκα κι εγώ εν τέλη ένα κουπονάκι από ρεφέραλ, να πάω λες για το 8/128 ή για το 6/64 + θήκη/protection bundle;
darksoul93 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 23 λεπτά πριν, niteline είπε Βρήκα κι εγώ εν τέλη ένα κουπονάκι από ρεφέραλ, να πάω λες για το 8/128 ή για το 6/64 + θήκη/protection bundle; Αν εχεις τα εξτρα χρηματα πηγαινε για το 8/128 μην το θυσιασεις για θηκες κλπ..βολεψου με τα βασικα που εχει το κουτι και παιρνεις αργοτερα.
JimChn Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Έκανα αγορά επιλέγοντας το priority shipping. Μου ήρθε ειδοποίηση από DHL ότι θα παραδωθει με την επιφύλαξη εκτελωνισμου εφόσον εφαρμόζεται. Έκανα βλακεια; Γνωρίζετε αν θα χρειαστεί να πληρώσω;
darkrider93 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 30 λεπτά πριν, JimChn είπε Έκανα αγορά επιλέγοντας το priority shipping. Μου ήρθε ειδοποίηση από DHL ότι θα παραδωθει με την επιφύλαξη εκτελωνισμου εφόσον εφαρμόζεται. Έκανα βλακεια; Γνωρίζετε αν θα χρειαστεί να πληρώσω; Όχι δε θα πληρώσεις τίποτα, γιατί έρχεται από Πολωνία και δεν εφαρμόζεται εκτελωνισμος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα