niteline Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Γύρω στα 500 συν/πλην. 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Παρακολούθηση βίντεο, Online Gaming, Μουσική (κυρίως μέσω ακουστικών), Ανάγνωση email (τουλάχιστον 2 λογαριασμών), Social Media, Φωτογραφίες, Browsing. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Τουλάχιστον 5". 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Το Νο1 "άγχος" μου είναι να αγοράσω μία συσκευή future-proof, με γερό επεξεργαστή και αρκετή RAM ώστε να μην έχω πρόβλημα για τα επόμενα χρόνια. Παράλληλα θα ήθελα να υπάρχει τουλάχιστον η ανάγνωση δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάποια πιστοποίηση IP67+ και γρήγορη φόρτιση. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Σίγουρα, με βασικό χαρακτηριστικό το OIS. Βέβαια δεν με ενδιαφέρει να έχω την καλύτερη κάμερα της αγοράς, ούτε να είναι διπλή. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Μόνο σε περίπτωση που υπάρχει καλύτερη τιμή από το κινητό με μία SIM. 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Θα προτιμούσα να υπάρχει μοναδικό tray. 8)Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; *** Εδώ κάτι δεν έχω καταλάβει, μπορείτε να με ενημερώσετε αναλόγως στα σχόλια *** 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Φυσικά, πολύ σημαντικός παράγοντας. 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Είμαι σε μία φάση που θα επέλεγα και iOS και Android. Με ενδιαφέρει να κρατήσω τη συσκευή τουλάχιστον 2.5+ χρόνια. Επομένως αναζητώ για κάποια συσκευή η οποία συνδυάζοντας software και hardware να κρατήσει την απόδοσή της με την πάροδο του χρόνου (φυσικά στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό). 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Θα ήθελα να μου βγάζει τουλάχιστον μια μέρα χρήσης. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Κυρίως από Ελλάδα, εκτός αν υπάρχει κάποιο εξαιρετικά αξιόπιστο κατάστημα εξωτερικού (κυρίως για λόγους χρόνου αποστολής του προϊόντος, αλλά και για εγγύηση). 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Δεν υπάρχει συγκεκριμένη προτίμηση, η επιλογή θα γίνει βάσει κριτικών και τιμής του προϊόντος. 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Κατά προτίμηση καινούριο. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2018 από niteline
niteline Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Είμαι πάρα πολύ κοντά στο OP6, ωστόσο έχω βρει και το S8 στα 430 και το S9 sta 499. Γνωρίζω βέβαια ότι τα Galaxy είναι ένα σκαλάκι κάτω σε ορισμένα θέματα, με κυριότερο την αμφιβολία για το πότε και αν θα πάρουν τα επόμενα updates... ΥΓ Έρχομαι από LG G3 (τα έφαγε τα ψωμιά του και με το παραπάνω) και πλέον οποιαδήποτε συσκευή επιλέξω θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερη. Επομένως θέλω να κάνω την καλύτερη δυνατή επένδυση χωρίς να βγω από το χρηματικό όριο. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από niteline
niteline Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε S9 στα 499 *Διόρθωση* Υπάρχει στο bestprice μόνο από ένα κατάστημα στα 499, του οποίου η αξιοπιστία είναι αμφιλεγόμενη (βλέποντας τις κριτικές θα το απέφευγα). Η αμέσως καλύτερη τιμή είναι στα 534 dual sim.
Zengar Zombolt Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, niteline είπε *Διόρθωση* Υπάρχει στο bestprice μόνο από ένα κατάστημα στα 499, του οποίου η αξιοπιστία είναι αμφιλεγόμενη (βλέποντας τις κριτικές θα το απέφευγα). Η αμέσως καλύτερη τιμή είναι στα 534 dual sim. για μενα πάρε αυτο πολυ καλο smartphone
saruman123 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, niteline είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Γύρω στα 500 συν/πλην. 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Παρακολούθηση βίντεο, Online Gaming, Μουσική (κυρίως μέσω ακουστικών), Ανάγνωση email (τουλάχιστον 2 λογαριασμών), Social Media, Φωτογραφίες, Browsing. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Τουλάχιστον 5". 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Το Νο1 "άγχος" μου είναι να αγοράσω μία συσκευή future-proof, με γερό επεξεργαστή και αρκετή RAM ώστε να μην έχω πρόβλημα για τα επόμενα χρόνια. Παράλληλα θα ήθελα να υπάρχει τουλάχιστον η ανάγνωση δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάποια πιστοποίηση IP67+ και γρήγορη φόρτιση. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Σίγουρα, με βασικό χαρακτηριστικό το OIS. Βέβαια δεν με ενδιαφέρει να έχω την καλύτερη κάμερα της αγοράς, ούτε να είναι διπλή. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Μόνο σε περίπτωση που υπάρχει καλύτερη τιμή από το κινητό με μία SIM. 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Θα προτιμούσα να υπάρχει μοναδικό tray. 8)Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; *** Εδώ κάτι δεν έχω καταλάβει, μπορείτε να με ενημερώσετε αναλόγως στα σχόλια *** 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Φυσικά, πολύ σημαντικός παράγοντας. 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Είμαι σε μία φάση που θα επέλεγα και iOS και Android. Με ενδιαφέρει να κρατήσω τη συσκευή τουλάχιστον 2.5+ χρόνια. Επομένως αναζητώ για κάποια συσκευή η οποία συνδυάζοντας software και hardware να κρατήσει την απόδοσή της με την πάροδο του χρόνου (φυσικά στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό). 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Θα ήθελα να μου βγάζει τουλάχιστον μια μέρα χρήσης. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Κυρίως από Ελλάδα, εκτός αν υπάρχει κάποιο εξαιρετικά αξιόπιστο κατάστημα εξωτερικού (κυρίως για λόγους χρόνου αποστολής του προϊόντος, αλλά και για εγγύηση). 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Δεν υπάρχει συγκεκριμένη προτίμηση, η επιλογή θα γίνει βάσει κριτικών και τιμής του προϊόντος. 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Κατά προτίμηση καινούριο. Μπορείς να δεις και αυτό https://www.skroutz.gr/s/12683524/Sony-Xperia-XZ1-64GB.html
niteline Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δυνατό και το 7 λεπτά πριν, saruman123 είπε Μπορείς να δεις και αυτό https://www.skroutz.gr/s/12683524/Sony-Xperia-XZ1-64GB.html Δυνατό και το Ζ1 αλλά με χάνει στο design του. Ωστόσο σ'αυτά τα χρήματα τιμιότατη επιλογή. Θα το έχω υπόψιν μου. Γνώμη για mi mix 2s?
saruman123 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, niteline είπε Γνώμη για mi mix 2s? Εδώ πας σε δυνατό "εργαλείο" Αλλά δεν είναι αδιάβροχο και από θέμα εγγύησης υπάρχει μόνο από κατάστημα. Εκτός αν το έχουν οι διανομείς που εκεί θα ξεφύγει στην τιμή. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από saruman123
niteline Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, saruman123 είπε Εδώ πας σε δυνατό "εργαλείο" Αλλά δεν είναι αδιάβροχο και από θέμα εγγύησης υπάρχει μόνο από κατάστημα. Εκτός αν το έχουν οι διανομείς που εκεί θα ξεφύγει στην τιμή. Στα 496 το mi mix 2s με 2 χρόνια εγγύηση (από Ελλάδα)
saruman123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, niteline είπε Στα 496 το mi mix 2s με 2 χρόνια εγγύηση (από Ελλάδα) Δεν λέω για εγγύηση καταστήματος,αλλά εγγύηση τις Info Quest.
darksoul93 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Πήγαινε σε OnePlus 6 εάν σε ενδιαφέρει το future proof καθώς στο θέμα αναβαθμισεις εάν είδες την καινούρια τους ανακοίνωση έχει βάλει τα γυαλιά σε όλους τους"μεγάλους"κατασκευαστές, πλην της Google εννοείται. Συγκεκριμένα 2 χρόνια ενημερώσεις στο Android με νέα features και νέες Android version και άλλον 1 χρόνο security updates οπότε συνολικά 3!! Χρόνια υποστήριξη. Επίσης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το s9 , το έχω μερικές μέρες το κινητό και ακόμα και στο βίντεο που έλεγαν όλοι ότι υστερεί, είναι αξιοπρεπέστατο.
saruman123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, darksoul93 είπε Πήγαινε σε OnePlus 6 εάν σε ενδιαφέρει το future proof καθώς στο θέμα αναβαθμισεις εάν είδες την καινούρια τους ανακοίνωση έχει βάλει τα γυαλιά σε όλους τους"μεγάλους"κατασκευαστές, πλην της Google εννοείται. Συγκεκριμένα 2 χρόνια ενημερώσεις στο Android με νέα features και νέες Android version και άλλον 1 χρόνο security updates οπότε συνολικά 3!! Χρόνια υποστήριξη. Επίσης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το s9 , το έχω μερικές μέρες το κινητό και ακόμα και στο βίντεο που έλεγαν όλοι ότι υστερεί, είναι αξιοπρεπέστατο. Τι έλεγαν για το βίντεο?
niteline Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Είμαι ανάμεσα σε s9 και op6 , θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και θα αποφασίσω σύντομα, ευχαριστώ πολύ! Θεωρείτε ότι από τα 519 που κοστίζει το βασικό μοντέλο της OP αξίζει το +50 για τη μεγαλύτερη έκδοση; Γιατί μετά με μια τέτοια συσκευή θα πρέπει να αγοράσω και την ανάλογη προστασία το οποίο μας οδηγεί εκτός budget... Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από niteline
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα