panagiotisky Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα.... Έχω ένα κινέζικο 2din station αλλά δε μου πιάνει πολλούς σταθμούς στα FM και όχι καθαρά. Και σκέφτομαι να πάρω έναν απλό ενισχυτή σήματος για τη κεραία...... http://www.ctd.gr/product/7244/proionta-eidi-aytokinitoy-multimedia-keraies-enisxytis-keraias-am-fm-12v-/ Οπότε συνδέω τη κεραία με τη μία μεριά του ενισχυτή και την άλλη μεριά του ενισχυτή τη συνδέω κανονικά πίσω στο ράδιο... Το κόκκινο καλώδιο ξέρει κανείς που να το συνδέσω? Μπορώ να το συνδέσω στο κόκκινο του βύσματος που δίνει ρεύμα στο ραδιόφωνο? Θα κάνει δουλειά αυτό το μηχάνηματακι? Έχει δοκιμάσει κάποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν θα κανει δουλεια δεν ξερω.. μπορω να σου πω που θα το συνδεσεις ομως.. πισω καπου η πηγη βγαζει ενα μπλε καλωδιο ονοματι remote. Αν εχεις και ενισχητη θα το εχεις ηδη συνδεδεμενο. Πρεπει λοιπον να βαλεις το κοκκινο απο αυτο το μαραφετι σε αυτο το καλωδιο οποτε καθε φορα που θα ανοιγει και θα κλεινει η πηγη να ανοιγοκλεινει και αυτο. Επισης βαζεις το βυσμα απο αυτο στην πηγη και του αυτοκινητου πανω σε αυτο.. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2018 από nick#18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 αν δεν βρισκεις το remote μπορεις να παρεις ρευμα απο το διακοπτόμενο της φίσας , 2 που εχω δοκιμάσει δεν καναν δουλεια.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα