Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι μου καλησπερα.θελω να κανω ενα Format στον Η/Υ μου και θα ηθελα να μου πειτε πως θα επαναεισαγω,μετα το φορματ,του σελιδοδεικτες που εχω φτιαξει.θα ειναι κριμα να τους χασω.Εχω τον Google Chrome.Στον mozilla Firefox δεν ειχα προβλημα.θα ηθελα τις οδηγιες σας.Σας ευχαριστω πολυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, vounisios είπε

Φιλοι μου καλησπερα.θελω να κανω ενα Format στον Η/Υ μου και θα ηθελα να μου πειτε πως θα επαναεισαγω,μετα το φορματ,του σελιδοδεικτες που εχω φτιαξει.θα ειναι κριμα να τους χασω.Εχω τον Google Chrome.Στον mozilla Firefox δεν ειχα προβλημα.θα ηθελα τις οδηγιες σας.Σας ευχαριστω πολυ.

πας δεξιά πάνω. Κάτω απο το Χ  έχει 3 βούλες πατάς και σου εμφανίζει το μενου μετά πατάς σελιδοδείκτες και μετά εισαγωγή σελιδοδεικτών.

Και για να κάνεις backup τους σελιδοδείκτες πας πάλι στο μενου σελιδοδείκτες μετά πατάς διαχείριση σελιδοδεικτών και μετά εξαγωγή.

Χωρίς τίτλο.jpg

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Α, για να ρωτησω κατι σημαντικο-->δεν εχω κανει Φορματ ακομα.εννοειται πως δεν κανω τιποτα αυτη τη στιγμη.Μετα το Φορματ θα κανω αυτες τις ενεργειες...συμφωνουμε;;;ευχαριστω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vounisios είπε

Α, για να ρωτησω κατι σημαντικο-->δεν εχω κανει Φορματ ακομα.εννοειται πως δεν κανω τιποτα αυτη τη στιγμη.Μετα το Φορματ θα κανω αυτες τις ενεργειες...συμφωνουμε;;;ευχαριστω.

Το backup θα το κανεις τωρα... μετα το φορματ θα κάνει εισαγωγή των σελιδοδεικτών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...