koprodogis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα στην παρέα, Φίλη έχει ένα MacBook του τίτλου και σκεφτόμαστε να αλλάξουμε το μηχανικό δίσκο με έναν SSD. H σύνθεσή του είναι i5-3210M / 4Gb ram / 500gb HDD. Μετά από ψάξιμο το κομμάτι της αλλαγής και τοποθέτησης του δίσκου φαίνεται έυκολο πάμε τώρα όμως στις απορίες καθώς είμαι άσχετος από Ios Πως μπορώ να κάνω καθαρή εγκατάσταση του λογισμικού; Βρήκα διάφορυς οδηγούς, παραθέτω έναν εδώ , Χρειάζεται να κατεβάσω το λειτουργικό;;τι, πως που πότε;; Επειδή θέλει να βάλουμε το ID της αδερφής της τι παίζει με αυτό το κομμάτι; Κάνει να το πω απλοικά αποσύνδεση το δικό της και βάζω το λειτουργικο και συνδέω το νέο ID; Από δυνατότητες έχει κάποιος εμπειρία πως θα είναι σε photoshop, lightroom; Κάθε βοήθεια δεκτή, και να ξαναπώ με windows τα πάω πολύ καλά αλλά με IOs και mac θα είναι η πρώτη εμπειρία μου, μη ξεκινήσω σα το Βέγγο για Θεσσαλονίκη από Αθήνα και καταλήξω κάτω από την Ακρόπολη!!
liospi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 23 ώρες πριν, koprodogis είπε Καλησπέρα στην παρέα, Φίλη έχει ένα MacBook του τίτλου και σκεφτόμαστε να αλλάξουμε το μηχανικό δίσκο με έναν SSD. H σύνθεσή του είναι i5-3210M / 4Gb ram / 500gb HDD. Μετά από ψάξιμο το κομμάτι της αλλαγής και τοποθέτησης του δίσκου φαίνεται έυκολο πάμε τώρα όμως στις απορίες καθώς είμαι άσχετος από Ios Πως μπορώ να κάνω καθαρή εγκατάσταση του λογισμικού; Βρήκα διάφορυς οδηγούς, παραθέτω έναν εδώ , Χρειάζεται να κατεβάσω το λειτουργικό;;τι, πως που πότε;; μια χαρά τα λέει. τι λειτουργικό έχει τώρα ο υπολογιστής; Επειδή θέλει να βάλουμε το ID της αδερφής της τι παίζει με αυτό το κομμάτι; Κάνει να το πω απλοικά αποσύνδεση το δικό της και βάζω το λειτουργικο και συνδέω το νέο ID; ο δίσκος είναι καινούριος, με αποτέλεσμα να περνάς ότι ID θέλεις. Από δυνατότητες έχει κάποιος εμπειρία πως θα είναι σε photoshop, lightroom; θέλεις περισσότερη μνήμη, και έαν έβρισκες καμια έκδοση τύπου CS6 ακόμη καλήτερα. εάν οι φωτογραφίες δεν είναι RAW από φωτογραφικές τύπου NIKON D800 με πολλά megapixels θα βολευτείς Κάθε βοήθεια δεκτή, και να ξαναπώ με windows τα πάω πολύ καλά αλλά με IOs και mac θα είναι η πρώτη εμπειρία μου, μη ξεκινήσω σα το Βέγγο για Θεσσαλονίκη από Αθήνα και καταλήξω κάτω από την Ακρόπολη!!
koprodogis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεςι φίλε, Τώρα έχει Yosemite 10.10.5 ο φορητός. Οι φωτογραφίες θα είναι raw καθώς αν θυμάμαι καλά έχει μία Nikon D3200 Θα τη ρωτήσω αν θέλει να ρίξει κανένα 40ευρω ακόμα για μνήμες αλλά μάλλον θα προτιμήσει να τα κάνει κανένα μαγιό. Αλλά μιας και θα γίνει η εγχείρηση του φορητού ίσως την ταρακουνήσω να βάλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα