Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, άλλαξα κινητό και έδωσα το παλιό σε ένα φίλο, το κινητό είναι το Samsung Galaxy A5 2015 (A500FU) αλλά όταν βάζει τη σιμ του δεν τη διαβάζει. Η σιμ βεβαίως δεν έχει κάποιο πρόβλημα και πιστεύω ότι έχει να κάνει με το KNOX που έχει η Samsung  σε αυτό το κινητό. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το επισκευάσω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Εαν ειναι παλια η SIM του παιζει να μην την διαβαζει

Η σιμ είναι καινούργια

1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Το KNOX τι δουλειά έχει?

Το έχει ρουταρησμενο ?

Μήπως εννοείς το IMEI?

Ρώτησα έναν προγραμματιστή και μου είπε ότι αυτό ευθύνεται διότι η σαμυ κλείδωνε τα κινητά παλαιότερα με το ΚΝΟΧ, δεν είναι ρουταρησμένο και το ΙΜΕΙ δεν έχει κάποια σχέση στην διαδικασία.

Βέβαια δεν έχω ιδέα πως να το ξεκλειδώσω

Επεξ/σία από GeorgeAl92
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε

Η σιμ είναι καινούργια

Ρώτησα έναν προγραμματιστή και μου είπε ότι αυτό ευθύνεται διότι η σαμυ κλείδωνε τα κινητά παλαιότερα με το ΚΝΟΧ, δεν είναι ρουταρησμένο και το ΙΜΕΙ δεν έχει κάποια σχέση στην διαδικασία.

Βέβαια δεν έχω ιδέα πως να το ξεκλειδώσω

Διάβασε λοιπόν για το KNOX http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375368

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeAl92 είπε

Τότε τι συμβαίνει;

Προσπάθησες να βάλεις άλλη sim να δεις αν την αναγνωρίζει?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Προσπάθησες να βάλεις άλλη sim να δεις αν την αναγνωρίζει?

Ναι έβαλε και το περίεργο ήταν ότι την αναγνώρισε αλλά τη σιμ του φίλου που σημειωτέον δουλεύει στο δικό μου κινητό όπως και στο παλιό το δικό του, αρνείται να την αναγνωρίσει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε

Ναι έβαλε και το περίεργο ήταν ότι την αναγνώρισε αλλά τη σιμ του φίλου που σημειωτέον δουλεύει στο δικό μου κινητό όπως και στο παλιό το δικό του, αρνείται να την αναγνωρίσει.

Η sim του φίλου φταίει.

Δεν μπορεί να αναγνωρίζει άλλη και αυτή όχι.

Να το πάει σε κάποιον Γερμανό να το δουν.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...