Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

εγώ για την αξιοπιστία πάντως του smart δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. εδώ όλοι γράφουν για ανακατασκευή του κινητήρα μετά τα 100,000χμ

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Μόνο για τα VW βλέπω ξέρετε να βγάζετε χολή, όλα τα άλλα είναι αξιόπιστα ε;

επίσης νόμιζα ότι μιλούσαμε για αμάξι

Κι εγω το ιδιο ....Καμμια συγριση 700αρι smart με αλλα 1000αρακια .

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε

Εμενα παντως το 1000αρακι μου, με 68 ps και χρήση 3 χιλιόμετρα το πρωί, 3 το μεσημέρι και 5-10 το απόγευμα(μέχρι να βρω να παρκάρω, πολλες φορές έχει και κάτω απο 6 λίτρα κατανάλωση.( σε 1.5 χρόνο χρησης δεν εχω δει ποτε πανω απο 6.5).

*Τα νουμερα είναι υπολογισμενα με την μεδοδο του βενζινάδικου. Γέμισμα, άδειασμα, γέμισμα, υπολογισμός.

Εσενα το δικο σου ειναι καινουργιο..! Εισαι και επαρχια και δεν εχεις πολλα σταματα ξεκινα..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν συγκρινα αξιοπιστια εναντι αλλων κατασκευαστών.

Απλα δεν βαζεις σε ενα χωρο που ειναι για δυο ατομα 4 και περιμένεις χαμηλη καταναλωση, επιδοσεις και ασφαλεια.

Δηλαδη η σμαρτ δεν θα μπορουσε να βαλει αλλα δυο καθισματα;

Και μιλαω για το 1000 το σμαρτ γιαννη, το 451 ειναι 1000, το 450ειναι 700βενζίνη και το πετρέλαιο ειναι 800 χωρίς να χρειάζεται ανακατεσκευη μοτερ. Μονο το μοτερ της βενζινης χρειαζεται αν εισαι τσαπατσουλης. Αν κανεις σωστο ξεκινημα, σωστο σβησιμο,μαζι με αλλαγες λαδιων ανα 5000χλμ και βαζει το σωστο και αυτο που προτεινει ο κατασκευαστης και οχι ο μπαμπης ο μηχανικος θα σε βγαλει ασπροπροσωπο.

Ειχα σμαρτ με 100χλμ, αλλαγές λαδιων στην ωρα τους σβησιμο ξεκινημα με το ρολοι και δεν εκαιγε σταγονα. Εχω πατερα μηχανικοβτου ελεγα (αν θυμαμαι καλα) θα βαλουμε αυτο το λαδι 5w-30μου ελεγε βαλε 10w-40 δεν θα παθει κατι και ειναι πιο φθηνο. Εγω εβαζα αυτο που επρεπε και το αμαξι πετουσε

Επεξ/σία από Liverpool89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε σχεση με τι αξιοπιστία; μοτερ ή ασφαλεια;

Θεωρεις τα ανταλλακτικά των τογιοτα φθηνα;

Επεξ/σία από Liverpool89
Δημοσ.

παιδια το smart δεν ειναι ελαφρυ..

το 600αρι ειναι στα 800κιλα

Επισης το τελευταιο μοντελο ειναι στα 900κιλα!

Δημοσ.

Smart δέν θα σου πρότεινα , αρχικά βγάζουν προβλήματα με το κιβώτιο και έχουν και ακριβά ανταλλακτικά.

Επιπλέον έχουν μηδέν ασφάλεια.

Δές για κάποιο Corsa c ή Toyota Starlet και βάλτε ενα υγράεριο τής τάξης των 850 ευρώ

• Like 2
Δημοσ.
18 minutes ago, meletis_m said:

Smart δέν θα σου πρότεινα , αρχικά βγάζουν προβλήματα με το κιβώτιο και έχουν και ακριβά ανταλλακτικά.

Δές για κάποιο Corsa c ή Toyota Starlet και βάλτε ενα υγράεριο τής τάξης των 850 ευρώ

1 αστερι στο NCAP. Driver Protection Rating very poor.

20+ ετων αυτοκινητο, για πρεσα, οχι για να μπει μεσα νεο κοριτσι.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, doctorkostis είπε

20+ ετων αυτοκινητο, για πρεσα,

1. Και συ σε σχεση με εναν Αραβα εχεις πεθανει και δεν το ξερεις!!!

2. Προσβαλεις οσους καβαλουν δικυκλο..!!!

3. Κομπλεξικοι και φαντασμενοι τα λενε αυτα..

• Like 1
Δημοσ.

Εγω κομπλεξικος φουλ, δεν το συζηταμε. Την οικογενεια σου θα την εβαζες μεσα?

Παιδια, ενταξει, 2018 εχουμε, δε μιλησα για κλασσικα αυτοκινητα ή αντικες που τα βγαζεις μια βολτα το Σαββατο, για σταρλετ λεμε και κινηση στην Αθηνα.

20 χρονια στο δρομο, αποσυρση.

Αυτο με τον Αραβα δεν το καταλαβα, αλλα νομιζω δε χανω και τιποτα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, meletis_m είπε

Δυσκολο να τα βρει αυτα μετα του 2010 που θελει και με αυτοματο κιβωτιο .

Starlet με αυτοματο κιβωτιο μονο μεχρι το 1995

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
7 ώρες πριν, gia_nnis είπε

1. Και συ σε σχεση με εναν Αραβα εχεις πεθανει και δεν το ξερεις!!!

2. Προσβαλεις οσους καβαλουν δικυκλο..!!!

3. Κομπλεξικοι και φαντασμενοι τα λενε αυτα..

Προεδρος του Starlet Owners Club?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Jorvik είπε

Τσεκαρε και αυτο. Πολυ καλη καταναλωση, παιχνιδι στην οδηγηση και οτι πρεπει για κοριτσι. 

https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&condition=Καινούριο&condition=Μεταχειρισμένο&offer_type=sale&make=165&model=260&gearbox_type=automatic

Πολυ καλο και το Picanto αλλα στα χρηματα που εχει παει σε μοντελλα πιο παλια απο του 2010.

Δημοσ.

Δεν τα βαζεις διπλα σμαρτ με c1, aygo.

Το πρωτο ειναι πολυ πιο ομορφο, πολυ πιο δυνατο και σου λέει αυστηρα δυο ατομα μεσα, οχι 4 και να γονατιζεις τον κινητηρα.

Οσο για τα ακριβα ανταλλακτικά του σμαρτ, σε συγκριση με τα ανταλλακτικά της Toyota δεν νομίζω να χουν διαφορα. Παντα ακριβα ηταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...