Προς το περιεχόμενο

electron visa apo alpha bank....den iparxei poia?

Dreamcatcher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ixa skopo na vgalo mia cash card stin alpha bank i opia apo oti ixa diavasei edw mporouses na tin xrisimopiisis kai san visa mias k ixe pano tin endixi electron visa alla xthes pou pire enas filos mou tin dikia tou karta apo tin alpha leei pano maestro to opio ine ena allo sistima pou den polixrisimopiite.egw tin ithela gia online agores. iparxei kapia alli trapeza pou mporeis na kaneis kati antistixo me tin karta tis?

Πρέπει να έχει και η τράπεζα Κύπρου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη εχω κι εγω Maestro απο Alpha και θελω Electron, τους πηρα χθες τηλεφωνο για να δω αν μπορουν να μου μετατρεψουν τη Maestro σε Electron. Μετα απο απελπιδες προσπαθειες του διευθυντη της τραπεζας να με πεισει οτι τη Maestro τη δεχονται παντου (ναιιιιι σου λεω...) και οτι οπου την εχει δωσει εκεινος την εχουν παρει (ε βεβαια αν ψωνιζει μονο απο Carrefour...) μου ειπε οτι μετατροπη δεν γινεται αλλα μπορω να περασω οποτε θελω να μου βγαλει μια Electron!

Επειδη εχω κι εγω Maestro απο Alpha και θελω Electron, τους πηρα χθες τηλεφωνο για να δω αν μπορουν να μου μετατρεψουν τη Maestro σε Electron. Μετα απο απελπιδες προσπαθειες του διευθυντη της τραπεζας να με πεισει οτι τη Maestro τη δεχονται παντου (ναιιιιι σου λεω...) και οτι οπου την εχει δωσει εκεινος την εχουν παρει (ε βεβαια αν ψωνιζει μονο απο Carrefour...) μου ειπε οτι μετατροπη δεν γινεται αλλα μπορω να περασω οποτε θελω να μου βγαλει μια Electron!

tin Electron tin dexonte se poly liga katastimata kai gia na perasei tha prepei

oposdipote na dwseis to pin sou.

twra gia tin metatropi apo maestro se elektron ginete kai sas to lew giati to exw

idi kanei apo to katastima tou galatsiou. me tin dieukrinisi oti prepei na paradvseis

tin maestro kai na mineis peripou 6-7 ergasimes xwris karta ospou na sou paradwthei

i Visa Electron :)

Πηγαίνεις σε ένα κατάστημα της Alpha Bank και ζητάς να ανοίξεις έναν λογαριασμό Alpha 100 με VISA Electron. That's all!

Η κάρτα είναι χρεωστική και όχι πιστωτική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Online Καταστήματα που διαθέτουν VISA και σε αγορές από καταστήματα με Online μηχανάκια.

Mε την Electron VISA μπορείς να κάνεις ότι αγορές θές , Online και μή , αρκεί όπως πολύ σωστά υπόθηκε , να υπάρχει το αντίστοιχο ποσό στον λογαριασμό σου. ΔΕΝ εχεις δικαίωμα πίστωσης , δηλαδή να πάρεις κάτι με δόσεις και ότι χρεώνεις στην κάρτα τα χρήματα αυτά με το που περαστεί η χρέωση "Φεύγουν" από τον λογαριασμό σου την ίδια στιγμή. Electron δινουν οι περισσότερες τράπεζες άμα κάνεις μια αίτηση και χρεώνεσαι ένα minum ποσό και μετά απο δύο εβδομάδες την έχεις σπίτι σου. Δεν πρόκειται ποτέ να υπάρχει πρόβλημα άμα έχεις χρήματα στον λογαριασμό. Οσο για την ταυτότητα αυτό είναι καθαρά θέμα του καταστήματος και όπως είπε ο dim_b είναι υποχρεωμένα να ζητάνε ταυτότητα..Δεν το κάνουν φυσικά επειδή θα χάναν πελάτες έτσι που έρχονται και ψωνίζουν με την πιστωτική , του άντρα τους , της μητέρας τους , των γονιών κτλ. Η κάρτα είναι απολύτως νόμιμη και την δέχονται σε ΟΛΑ τα καταστήματα που δέχονται VISA. Για την ακρίβεια , την κάρτα αυτήν πολλά μαγαζιά την προτειμούνε επειδή πολύ απλά πέρνουνε τα λεφτάκια τους άμμεσα και χωρίς πολλά πολλά και τους μειώνει τον χρόνο που έχουν να ασχοληθούν με τα real cash.

Κάτι τέτοιο έκανα και εγώ με την electron της Alpha.

1)Βάζω από ένα δεύτερο λογαριασμό λεφτά σε αυτόν που έχω την visa electron.

(Γίνεται μεσο web banking άμεσα και χωρίς κόστος, όλη την μέρα εκτός αργά το βράδυ)

2)Αγοράζω online από όπου δέχονται visa, βλέπω τι γίνεται στον λογαριασμό μου αν θέλω και έχω νομίζω απόλυτη ασφάλεια αφού δεν υπάρχουν άλλα χρήματα μέσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...