Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα από εμένα,

Ζητώ την βοήθεια σας,

Έκανα αναβάθμιση σε 50αρα VDSL vodafone πριν από ένα μήνα περίπου και μου λένε ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν στην αναβάθμιση γιατί έχουν έλλειψη σε router.
Έχει ακούσει κάτι παρόμοιο κάποιος? Γιατί σαν απάντηση δεν με πείθει.

Ευχαριστώ όλους,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε παιζει γιατι και εγω που ρωτησα μου ειπαν οτι για ιουνιο και ιουλιο δεν μπορουν να παρουν αιτησεις vdsl. και μαλλον ειναι για αυτον τον λογο.

εμενα βεβαια μου ειπαν τους το αποριπτει το συστημα για τεχνικους λογους.

εκτος αν ειναι κατι αλλο και λενε βλακειες.

ρωτησε τους εχω δικο μου ρουτερ παλι δεν γινεται?

Επεξ/σία από tyf
Δημοσ.

Όντως ισχύει και σε εμένα και σε έναν φίλο μου, απάντησαν ότι για κάποιο χρονικό διάστημα έχουν "παγώσει" τις αιτήσεις !

Δεν γνωρίζουν το χρονικό διάστημα, αλλά ανέφερε ότι γίνονται κάποιες αναβαθμίσεις στα συστήματα τους....

Αυτή είναι η ενημέρωση που έχουν.

Δημοσ.

Όταν κάνεις αναβάθμιση και υπογράφεις συμβόλαιο η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να σου παρέχει τις υπηρεσίες που έχεις υπογράψει

Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ισχύει εμείς στο γραφείο ζητήσαμε vdsl αλλά η σύμβουλος μας έλεγε ότι λόγω έλλειψης εξοπλισμού σε προχωρούσε 

Έτυχε να είχαμε το zte zxhn h267a που υποστηρίζει vdsl και έτσι προχώρησε η αίτηση 

Δημοσ.
Στις 29/6/2018 στις 3:23 ΜΜ, tyf είπε

φιλε παιζει γιατι και εγω που ρωτησα μου ειπαν οτι για ιουνιο και ιουλιο δεν μπορουν να παρουν αιτησεις vdsl. και μαλλον ειναι για αυτον τον λογο.

εμενα βεβαια μου ειπαν τους το αποριπτει το συστημα για τεχνικους λογους.

εκτος αν ειναι κατι αλλο και λενε βλακειες.

ρωτησε τους εχω δικο μου ρουτερ παλι δεν γινεται?

Τους είπα ότι έχω το Asus DSL-AC52U αλλά και πάλι δεν έδωσαν το GO γιατί το συγκεκριμένο router δεν υποστηρίζει VOIP.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είσαι ατυχος στο γραφείο σε εμένα πρίν λίγες μέρες που κάναμε την αίτηση λόγω ότι είχα το zte zxhn h267a προχώρησε κανονικά 

Επεξ/σία από bill2015

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...