ziaba Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Μετά από 50 περίπου χιλιόμετρα; το λαμπάκι άνοιξε ξανά. Θα το πάω λογικά αυριο για να το δούν. Να κάνει πρόβλημα ούτε κι εγώ νομίζω. Από την αλλη μου σπαει τα νευρα που βγάζει το λαμπακι. μην τα παίρνεις τόσο προσωπικά σίδερα είναι
fingolfingr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, ziaba είπε μην τα παίρνεις τόσο προσωπικά σίδερα είναι Δεν το παίρνω προσωπικά. Δεν ασχολούμαι καθόλου με γρατζουνιες κλπ. Απλά δεν θα αντέξω να βλέπω σε κάθε βήμα το λαμπάκι. Ο κύριος λόγος που θέλω να το φτιάξω είναι ότι σε 2-3 βδομάδες θα πάω διακοπές και θα κάνω 2-3 χιλιάδες χιλιόμετρα. Οπότε... καλό είναι αν συμβεί κάτι σοβαρό να ανάψει το λαμπάκι τότε. Πριν ανάψει κανένα κόκκινο και τρέχουμε. Για καινούργιο αισθητήρα δεν βγαίνω. Αν βρω κανένα μεταχειρισμένο. Έχω βρει με τον κωδικό του αισθητήρα και έναν συμβατό στο ebay με 20€ άλλα... δεν ξέρω τον φοβάμαι λίγο.
paylidis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, greekbusters είπε Γιατί; αλήθεια δεν το ήξερα αυτό. Επειδή βούτηξα τα χέρια μ στην βενζίνη; Γιατί με τις αναθυμιάσεις από το ντεπόζιτο γίνεται πανεύκολα μια έκρηξη για πλάκα. Αν πχ χρησιμοποίησες ηλεκτρικό κατσαβίδι για να τη λύσεις υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να παίξει μλκια 1
Peleus17 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 ο2 Sensor είναι μην το ψάχνεις. Και εμένα ότι είχα Corsa C είχε ανάψει check engine και ήταν ο σενσορας.
fingolfingr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Tελικά αλλαξα τον αισθητήρα και εφτιαξε. Ευτυχώς βρήκα ενα γνωστό μαστορα και ποήγαμε σε μια αποθήκη. Πήρα τον αυθεντικό bosch με την δική του εκπτωση (χονδρική βασικά) οποτε βγήκε σχετικά φτηνά. Ενα φαναρι μένει να βρώ τωρα που εχει σπασει και είναι κομπλέ το αμαξι από τα βασικά
Lucifer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Πρώτον, υπάρχει κόλπο που σου δίνει τον OBD κωδικό χωρίς μηχανάκι: μπαίνεις, κλείνεις πόρτες, περιμένεις να σβήσουν ταμπλώ και φως καμπίνας, βάζεις κλειδί, πατάς παντόφλα γκάζι και φρένο (το γκάζι τέρμα, το φρένο όσο σε αφήνει) και γυρνάς το κλειδί στην πρώτη θέση. Στο καντράν θα αρχίσει να σου βγάζει τους κωδικούς σφάλματος. Δεύτερον, πόσο τον πήρες τον λ, θέλω κι εγώ. Καινούριο;
fingolfingr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Lucifer είπε Πρώτον, υπάρχει κόλπο που σου δίνει τον OBD κωδικό χωρίς μηχανάκι: μπαίνεις, κλείνεις πόρτες, περιμένεις να σβήσουν ταμπλώ και φως καμπίνας, βάζεις κλειδί, πατάς παντόφλα γκάζι και φρένο (το γκάζι τέρμα, το φρένο όσο σε αφήνει) και γυρνάς το κλειδί στην πρώτη θέση. Στο καντράν θα αρχίσει να σου βγάζει τους κωδικούς σφάλματος. Δεύτερον, πόσο τον πήρες τον λ, θέλω κι εγώ. Καινούριο; Ναι το κολπάκι αυτό το εμαθα κι εγώ αλλα αργότερα. Και βασικά στα βγάζει και ας το εχεις σβήσει το λαμπακι με το μηχανακι. Ο λ πήγε στα 65€ κανουργιος bosch (ενώ τον ξεσφραγησα). Λιανική είχε 90€. Μιλάμε για τον πίσω. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από fingolfingr 1
Lucifer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Και λιανική φτηνά τον βρίσκεις, ευχαριστώ, με έσωσες από κερατιάτικα.
fingolfingr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Lucifer είπε Και λιανική φτηνά τον βρίσκεις, ευχαριστώ, με έσωσες από κερατιάτικα. O δικός μου ήταν αυτός. https://www.skroutz.gr/c/1730/Antallaktika-kinhthra-Autokinhtwn.html?keyphrase=0+258+006+499 Εβρισκα στο ebay και με 20€ αλλα..... είπα να μην το ρισκαρω. Μπορεί να μην είχε πρόβλημα αλλα ηλεκρολογικα είναι και αν γίνει κατι θα στοιχήσει αρκετά. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από fingolfingr
alkis13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, fingolfingr είπε Εβρισκα στο ebay και με 20€ αλλα..... είπα να μην το ρισκαρω. Μπορεί να μην είχε πρόβλημα αλλα ηλεκρολογικα είναι και αν γίνει κατι θα στοιχήσει αρκετά. Έχω βρει και έγω στο ebay, αλλα είναι αδύνατον να μάθουμε ότι δουλεύει σωστά, καθώς πρέπει κάποιος να τον δοκιμάσει για πολλά χιλιάδες χλμ και να κοιτάει καταναλώσεις σε σχέση με έναν "επώνυμο". Να ρωτήσω κάτι πιο σημαντικό. Τώρα που άλλαξες λ, έπεσε η κατανάλωση;
fingolfingr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Για την κατανάλωση δεν μπορώ να σου απαντήσω και δεν θα μπορώ για καιρό. Όταν χάλασε είχα ξεκινήσει να χρησιμοποιώ κλιματισμό. Οπότε η κατανάλωση θα ήταν έτσι κι αλλιως μεγαλύτερη. Τώρα που τον άλλαξα φεύγω για ταξίδι οπότε και πάλι δεν θα μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Όταν γυρίσω η Αθήνα θα είναι άδεια οπότε τα χιλιόμετρα θα γίνονται πιο "άνετα". Σε κάθε περίπτωση δεν πιστεύω ότι η διαφορά στην κατανάλωση ήταν τόσο τραγική. Αν υπήρχε.
fingolfingr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Λοιπον γυρισα από τις διακοπές. Σχετικά με την καταναλωση εχω να πώ ότι με 170€ βενζίνη (97αρα από shell) εκανα 1350-1400 χιλιομετρα. Τα 1100 περίπου εγιναν σε μεγάλους δρόμους με ταχύτητα 100-150 km/h και σχετικά σταθερή ταχύτητα. Τα 150km σε ανηφόρες/κατηφόρες και στροφές με 3η ταχήτητα το πολύ μεσα. Τα αλλα 150km εγιναν στην αθήνα.Δεν εχει τόσο κίνηση αυτες τις μέρες βεβαια. Όλα αυτά με air condition ανοιχτό. Όπως είπα και στο προηγουμενο διαφορά δεν είδα συγκριτικά με την καταλανωση πριν την βλάβη του αισθητήρα.
opcorsa Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, fingolfingr είπε Λοιπον γυρισα από τις διακοπές. Σχετικά με την καταναλωση εχω να πώ ότι με 170€ βενζίνη (97αρα από shell) εκανα 1350-1400 χιλιομετρα. Τα 1100 περίπου εγιναν σε μεγάλους δρόμους με ταχύτητα 100-150 km/h και σχετικά σταθερή ταχύτητα. Τα 150km σε ανηφόρες/κατηφόρες και στροφές με 3η ταχήτητα το πολύ μεσα. Τα αλλα 150km εγιναν στην αθήνα.Δεν εχει τόσο κίνηση αυτες τις μέρες βεβαια. Όλα αυτά με air condition ανοιχτό. Όπως είπα και στο προηγουμενο διαφορά δεν είδα συγκριτικά με την καταλανωση πριν την βλάβη του αισθητήρα. τυπε που πηγες διακοπες?
fingolfingr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, opcorsa είπε τυπε που πηγες διακοπες? Γιάννενα - Πρέβεζα και τα γυρω. 1
opcorsa Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 46 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Γιάννενα - Πρέβεζα και τα γυρω. καλα ειναι...φοβερη η λιμνη και γενικα το πρασινο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα