Lakou Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Ένα φιλαράκι μου έχει τρελαθεί να αλλάζει την πίσω δεξιά λάμπα του στοπ στατιστικά θα έλεγα από πάντα ... ότι και να δοκιμάσει μέσα σε δυο εβδομάδες την καεί.... μήπως έχει κάποιος να προτείνει κατι
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Το ίδιο συνέβαινε και σε εμένα. Τις πρώτες φορές, έβαζα από το στοκ λαμπών που είχα από τον καιρό του Νώε στην αποθήκη. Μέσα σε 10 μέρες είχαν ξανακαεί. Έπειτα έβαλα από βενζινάδικο, αυτές κρατούσαν 1-3 μήνες. Έπειτα πήρα από το πλυντήριο που πάω το αμάξι. Αυτή κάηκε μέσα σε 20 μέρες, αλλά μου έκανε εντύπωση ότι ΔΕΝ είχε καεί το νήμα, αλλά προφανώς κάποια σύνδεση εσωτερικά του ντουΐ. Οπότε πήρα OSRAM κουτάτη και μέχρι τώρα δεν έχει κάνει κιχ. Κοινώς, και 10 λάμπες να έχετε κάψει, δεν σημαίνει ότι φταίνε τα ηλεκτρολογικά. Είναι κλασικό θέμα τύχης σε συνδυασμό με "ό,τι πληρώσεις παίρνεις".
Lakou Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Σε αυτό Δικαιο έχεις, και αυτός αυτό ακριβώς έκανε, πήρε καμία δεκαριά κινεζικές φθηνιαρεσ και της αλλάζει συνεχώς. Θα δοκιμάσουμε και ελπίζω να στρώσει
paylidis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλή ιδέα θα ήταν να καθαριστούν και οι επαφές και να ελέγχθουν τα καλώδια για τη συγκεκριμένη λάμπα Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2018 από paylidis
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Σε C1 του 2011 που εχει η κορη μου 2 χρονια δεν εχει καει λαμπα. 1
alkis13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Να βαλει led με αντισταση για να μη βγαζει σφαλμα να βρει την υγεια του.
Lakou Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Τις επαφές τις έχουμε τσεκάρει έχουν καθαριστή και με σπρέι που μας είπαν.... λάμπες led δοκιμάσαμε κινεζικές εννοώ φθηνές... αλλά και αυτές μετά από λίγο τις καίει θα δοκιμάσουμε τις osram και ελπίζουμε
paylidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Τότε μόνη λύση πο επώνυμες μπας και στρώσει. Σε Mercedes Α150 που είχα παλιότερα μόνο οι γνήσιες δε καιγόταν.
Lakou Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Όπως είπα μια δοκιμή θα κάνουμε και ότι γινει
christopher0016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Στις 30/6/2018 στις 12:39 ΜΜ, Lakou είπε Τις επαφές τις έχουμε τσεκάρει έχουν καθαριστή και με σπρέι που μας είπαν.... λάμπες led δοκιμάσαμε κινεζικές εννοώ φθηνές... αλλά και αυτές μετά από λίγο τις καίει θα δοκιμάσουμε τις osram και ελπίζουμε μαλλον δεν ειναι θεμα λαμπας , απλες φτηνιαρικες noname λαμπες εχουν παρα πολλες ωρες διαρκεια ζωης. το προβλημα μπορει να ειναι στην ιδια την πλακετα των φωτον πισω. η καποιο αλλο θεμα ηλεκτρολογικο. το να αλλαζεις λαμπες δεν ειναι λυση , πρεπει να δεις γιατι της καει . αντε 1 2 το πολυ να ηταν προβληματικες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα