vlahoskwn Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 καλησπερα θελω να περασω windows 10 ltsb και θελω να μαθω πως μπορω να αγορασω μια τετοια αδεια θελω επισης να μαθω λεπτομερειες για το τι διαφορες εχεις με τις αλλες ευχαριστω πολυ!!! βρηκα και αδεια απο το ebay...
micos000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Οι άδεις για την ltsb είναι όπως και για τις enterprize εδόσεις. Νομίζω μόνο volume licensing έχει και όχι reatail ή oem.
micos000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δεν ξέρω. Το είδα κι εγώ και έχει δύο μόνο που πουλάνε τέτοιες άδειες για ltsb.
ODT Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Στις 29/6/2018 στις 11:18 ΠΜ, vlahoskwn είπε καλησπερα θελω να περασω windows 10 ltsb και θελω να μαθω πως μπορω να αγορασω μια τετοια αδεια θελω επισης να μαθω λεπτομερειες για το τι διαφορες εχεις με τις αλλες ευχαριστω πολυ!!! βρηκα και αδεια απο το ebay... είναι έκδοση που δεν παίρνει συχνά Updates για εγκαταστάσεις που δεν χρειάζεται ή δεν πρέπει να εγκαθιστούν μεγάλα updates όπως γίνεται στις υπόλοιπες εκδόσεις
micos000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα updates τα παίρνει κανονικά. Απλά δεν αναβαθμίζεται σε επόμενη έκδοση αυτόματα. π.χ. τώρα είναι στην 1607 (Ιούλιος 2016) και όταν βγει η επόμενη έκδοση του χρόνου, αν θέλεις να πας σε αυτήν θα πρέπει να κατεβάσεις το iso και να τρέξεις το setup για να αναβαθμιστούν. Επίσης δεν έχουν store (αν και μπαίνει με πάγιο τρόπο), ούτε cortana, ούτε edge (που δεν μπαίνει με τίποτα). Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα