Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορειτε τα φωτα σας παρακαλω... Εδω και χρονια χρισημοποιω και android και ios συσκευες..  στο android Ολες οι επαφες (900+) αποθηκευμενες σε εναν gmail Λογαριασμο, στο ios σε icloud...

Κλασικα, οποτε παρω συσκευη, περναω το gmail account Μου  και ολα καλα.. Xθες αγορασα ενα 2ο τηλεφωνακι , περναω τον λογαριασμο μου, τσακ μονο 25 επαφες περασμενες... ωπα λεω... κοιταω συγρονισμους κτλ, τιποτα.. μονο 25 επαφες... αφαντες οι αλλες... 

Μπαινω στο προηγουμενο τηλεφωνο μου, ολες εκει ΑΛΛΑ ψαχνοντας βλεπω οτι ΔΕΝ φαινονται σα gmail επαφες.. οι περισσοτερες φαινονται σαν viber επαφες!... Μπηκα online στον λογαριασμο gmail και βλεπω οτι και εκει φαινονται μονο 25 απο τις 900+ επαφες!!!!

Τι στον κορακα εγινε? καποια προταση για το τι να κανω?

Δημοσ.

το δοκιμασα αλλα δεν αλλαξε κατι...δυστηχως μου εμφανιζει μονο τις 25 επαφες.... πως ειναι δυνατον να σβηστηκαν οι επαφες απο το Gmail?..  

με βλεπω να φτιαχνω αλλον λογαριασμο και να τις ξανα περναω χειροκινητα... να γινει και ξεσκαρταρισμα..

By the way πως μπορω να δω που ειναι αποθηκευμενες οι επαφες μου?.. απεγκατεστησα το viber, εκοψα τον συγχρονησμο με το Mi account, και ακομα εμφανιζονται διχως να λεει που ειναι!

Δημοσ.

Λοιπον βρηκα οτι ολες οι επαφες περαστηκαν με εναν μαγικο τροπο στο mi account... ελα ομως που στο ενα xiaomi εμφανιζονται οι επαφες κι στο αλλο οχι.... παρανοια!!!.. αναθεμα τους κινεζους.. ψαχνω να βρω τωρα πως μεταφερω τις mi στο gmail... πως διαολο εγινε αυτο ακομα δεν καταλαβα...

Δημοσ.

Πολύ απλά θα πας στις επαφες από το κινητό και θα κάνεις εξαγωγη στον εσωτερικό χώρο , θα πάρεις το αρχειο που φτιαχτηκε και μετα από υπολογιστή θα το κάνεις εισαγωγη στο gmail.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...