Προς το περιεχόμενο

[Gaming Headset] Siberia 650 - Steelseries - 100€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Κωτσόβολος ξεστοκάρει τα Siberia 650 με τιμή 100€ απο 199.
Σε τηλέφωνο που πήρα μου ανέφεραν πως δεν πρόκειται για εκθεσιακά, αλλά για σφραγισμένα stock.

Skroutz: 197€

https://www.skroutz.gr/s/7972414/SteelSeries-Siberia-650.html?keyphrase=siberia+650

Κωτσό: 99,99€

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-headsets/170913-steelseries-siberia-650-black

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-headsets/170914-steelseries-siberia-650-white

Χθες περνώντας από Public (Mall) ενώ είχα ήδη κλείσει τηλεφωνικά τα μαύρα από Κωτσό (Mall), μου έκαναν στο Public price match και πήρα τα λευκά που είχαν στο ράφι από 149€ στα 100€.

Δημοσ.

Δεν πρόλαβα να το ανοίξω χθες.

Η μόνη σύγκριση που μπορώ να κάνω είναι με το Logitech G430 που είχα πριν.

Ελπίζω να την παλέψει... :)

Δημοσ.

Ειναι πολυ βολικα και καλα ποιοτικα, απλα οταν δεν θα τα χρησιμοποιεις προτεινω να τα βαζεις μεσα σε καποιου ειδους καλυμα επειδη εχουν μεγαλα παντακια στα ακουστικα και με την σκονη και τα γυρω γυρω ισως ξεφτυσουν σχετικα γρηγορα (σε σχεση με αλλα παντα).

Δημοσ.

Το λοιπόν! Σε σχέση με Logitech G430 αλλά και οverall

• Κατασκευή: 10/10
  • Ποιότητα υλικιών: 10/10
  • Λογισμικό: 9/10
  • Ποιότητα ήχου stereo για μουσική: 9/10
  • Ποιότητα ήχου σε PC stereo με την κάρτα ήχου που δίνει: 10/10
  • Ποιότητα Dolby: 10/10
  • Πιστότητα Dolby: 9/10

Καμία σχέση με τα G430 και όντως ουσιαστική αναβάθμιση. Μόνο το μικρόφωνο δεν έχω τσεκάρει. Έπος τα 650!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikoskon είπε

Το λοιπόν! Σε σχέση με Logitech G430 αλλά και οverall

• Κατασκευή: 10/10
  • Ποιότητα υλικιών: 10/10
  • Λογισμικό: 9/10
  • Ποιότητα ήχου stereo για μουσική: 9/10
  • Ποιότητα ήχου σε PC stereo με την κάρτα ήχου που δίνει: 10/10
  • Ποιότητα Dolby: 10/10
  • Πιστότητα Dolby: 9/10

Καμία σχέση με τα G430 και όντως ουσιαστική αναβάθμιση. Μόνο το μικρόφωνο δεν έχω τσεκάρει. Έπος τα 650!

Με έβαλες σε σκέψεις αλλαγής headset. Πήγα το πρωί στα public συντάγματος, είχε το μοντέλο και σε άσπρο και σε μαύρο, ζήτησα price match και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν στο συγκεκριμένο προϊόν. Το αστείο είναι ότι τα μαύρα τα έχουν 200 ευρώ ενώ τα άσπρα 130 ευρώ. 70 ευρώ διαφορά για το... χρώμα... Μάλλον θα τρέξω μέχρι την Αγία Παρασκευή. 

Επεξ/σία από desperados
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου έκαναν price match. Τους είπα την αλήθεια, πως τα είχα κλείσει Κωτσό σε μαύρο και αν μου έκανα price match θα έπαιρνα από Public τα λευκά.

Και το μικρόφωνο σπέρνει.

Το μόνο που παρατηρώ σαν διαφορά είναι πως γενικά έχουν χαμηλότερη μέγιστη ένταση από τα G430, χωρίς να είναι τρελό μειονέκτημα.

Η ποιότητα ήχου σε αποζημιώνει!

EDIT: Απενεργοποίησα όλα τα Enhancements των Windows και η μέγιστη ένταση πλέον έιναι κομπλέ!

Επεξ/σία από nikoskon
Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα τα δοκίμασα σε Mediamarkt νομίζω στου Ρέντη. Δεν με ξετρέλαναν.
Αυτά που μου άρεσαν από Logitech είναι τα καινούρια G433 που αξίζουν τα 85€ που ζητάνε.
Αλλά και πάλι σε Siberia 650 θα πήγαινα. Είναι αισθητή η διαφορά στην ποιότητα ήχου που θεωρώ πως αγγίζει την περιοχή των audiophiles.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikoskon είπε

Τα συγκεκριμένα τα δοκίμασα σε Mediamarkt νομίζω στου Ρέντη. Δεν με ξετρέλαναν.
Αυτά που μου άρεσαν από Logitech είναι τα καινούρια G433 που αξίζουν τα 85€ που ζητάνε.
Αλλά και πάλι σε Siberia 650 θα πήγαινα. Είναι αισθητή η διαφορά στην ποιότητα ήχου που θεωρώ πως αγγίζει την περιοχή των audiophiles.

Τα g433 τα εχει 66 ευρω ενα μαγαζι στο σκρουτζ αλλα (δυστυχως) σε κοκκινο χρωμα. Μεταξυ των δυο ειμαι. Διλημμα...

Επεξ/σία από desperados
  • Moderators
Δημοσ.

Να επισημανω - προσθεσω κατι, γιατι ετσι οπως ειναι το τοπικ δημιουργειται λαθος εντυπωση με το "199" (το οποιο εβγαλα και απο τον τιτλο) :

2018-07-01_0912

Τα μαυρα παιζουν πιο ψηλα:

2018-07-01_0915

Παντως ειναι σιγουρα καλη τιμη ξεστοκαρισματος.

Μεγειες Νικο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, matrixxx είπε

Να επισημανω - προσθεσω κατι, γιατι ετσι οπως ειναι το τοπικ δημιουργειται λαθος εντυπωση με το "199" (το οποιο εβγαλα και απο τον τιτλο) :

Τα μαυρα παιζουν πιο ψηλα:

Παντως ειναι σιγουρα καλη τιμη ξεστοκαρισματος.

Μεγειες Νικο!

Η αλήθεια είναι πως δεν το έψαξα με εξωτερικό! Απλά έπαιζαν σταθερά κοντά στα 190€ από Ελλάδα για αυτό και ο τίτλος.
Οπότε ΟΚ, είναι προσφορά με τιμές Ελλάδας περίπου 50% κάτω και με τιμές εξωτερικού είναι price match στα λευκά τουλάχιστον.

Δεν τίθεται θέμα!

Ευχαριστώ!

12 ώρες πριν, desperados είπε

Τα g433 τα εχει 66 ευρω ενα μαγαζι στο σκρουτζ αλλα (δυστυχως) σε κοκκινο χρωμα. Μεταξυ των δυο ειμαι. Διλημμα...

Αν έχεις θέμα budget (<100€) θα πρότεινα τα εξής:

• SS Siberia 650
  • SS Arctis 5
  • Plantronics RIG500
  • Logitech G433

Από αυτά που έχω δοκιμάσει. Από HyperX μάλλον Cloud Revolver από stereo headsets, αλλά θυμάμαι πως δεν με είχε ξετρελάνει ο ήχος όσο το μικρόφωνο τους.

Επεξ/σία από nikoskon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...