Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum θα ήθελα να αναφέρω γιατί πολλά άτομα δεν γνωρίζουν σχετικά με το πως να έχουμε καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού τηλεφώνου μας.

Να μην αφήνουμε το κινητό μας να φορτίζει 100% δηλαδή πλήρης φόρτιση. Κάθε φορά που γίνεται πλήρης φόρτιση χάνουμε ένα μικρό ποσοστό σε διάρκεια μπαταρίας. Πχ 1450mah μετά την πλήρη φόρτιση 1448mah.

Και να μην αφήνουμε την μπαταρία κάτω από 20-30% ποσοστό μπαταρίας  παρά μόνο 1 φορα τον μήνα .Το πιο σωστό είναι μόλις πέσει σε αυτό το επίπεδο να το βάλουμε για φόρτιση αλλά μόνο μέχρι 80-90% 

Αυτα.Καλή συνέχεια σε όλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ φορτίζω το SE όποτε έχω δίπλα μου ρεύμα, ακόμα κι αν είναι στο 90%. Δεν το αφήνω να πέσει ποτέ χαμηλά (κάτω από 30%) και φυσικά τις περισσότερες φορές φτάνει (και συχνά μένει όλο το βράδυ) στο 100%. Η μπαταρία έχει πέσει στο 94% μετά από 27 μήνες χρήση.

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυτό ίσως οφείλεται επειδή κάνεις διάφορες φορτίσεις  και δεν το κάνεις σταθερα αλλά και πάλι δεν μπορείς να βγάλεις αυτό που ειπα εγώ ότι είναι λάθος.

Δεν το λέω εγώ το λένε Αυτοί που κάνουν έρευνες και έχουν κάνει έρευνα ότι άμα φορτίζεις το κινητό σου έτσι όπως το αναφέρω πιο πάνω στα δύο με τρία χρόνια Θα έχεις τρεις φορές καλύτερη μπαταρία.

πχ

Λαθος χρήση στα 3 χρόνια από  1450mah στα 850 mah.

Σωστή χρήση στα 3 χρόνια από 1450mah 1000-1200mah 

Η Πλήρης φόρτιση τρώει την μπαταρία πολύ πιο γρήγορα

Ευχαριστω για το σχόλιο.😊

Δημοσ.
5 minutes ago, Appleiphonemaster said:

Αυτό ίσως οφείλεται επειδή κάνεις διάφορες φορτίσεις  και δεν το κάνεις σταθερα αλλά και πάλι δεν μπορείς να βγάλεις αυτό που ειπα εγώ ότι είναι λάθος.

Δεν το λέω εγώ το λένε Αυτοί που κάνουν έρευνες και έχουν κάνει έρευνα ότι άμα φορτίζεις το κινητό σου έτσι όπως το αναφέρω πιο πάνω στα δύο με τρία χρόνια Θα έχεις τρεις φορές καλύτερη μπαταρία.

πχ

Λαθος χρήση στα 3 χρόνια από  1450mah στα 850 mah.

Σωστή χρήση στα 3 χρόνια από 1450mah 1000-1200mah 

Η Πλήρης φόρτιση τρώει την μπαταρία πολύ πιο γρήγορα

Ευχαριστω για το σχόλιο.😊

Παρακαλώ. Δεν λέω ότι έγραψες κάτι λάθος. Απλώς καταθέτω την εμπειρία μου. Προτιμώ να μην το σκέφτομαι καν, παρά να έχω το νου μου για το πώς να το φορτίζω προκειμένου να έχω π.χ. 96% αντί για 94%.

• Thanks 1
Δημοσ.

φορτιστε το οπως να ναι ρε παιδια.κινητο ειναι.αν χαλασει αλλαζετε μια μπαταρια στην τελικη.θα τα εχει βγαλει τα λεφτα της.

οι πιο πολλοι αλλαζουμε τα κινητα κάθε χρονο με 2. δεν προλαβαινει η μπαταρια καν να χαλασει.

• Thanks 2
Δημοσ.

Αυτό που λέει ο appleiphonemaster είναι σωστό αλλά εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να το τηρήσεις. π.χ. το υβριδικό μου αυτοκίνητο φορτίζει μέχρι 85% και εκφορτίζει μέχρι το 60%, αλλά η διαφορά με το κινητό είναι ότι το κάνει ΜΟΝΟ του. Ποιος, με τόσες υποχρεώσεις την σημερινή εποχή, έχει στο νου του μία μπαταρία κινητού, που στην τελική μετά από δύο χρόνια εάν χαλάσει δίνεις ένα 20άρικο και την αντικαθιστάς 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...