Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εφτιαξα σημερα ενα νεο συστημα με ryzen 2400g και asus b350 f gaming. Μολις περναω τα windows και μπαινω μεσα, ξεκιναω να περναω προγραμματα κτλ και μπαμ, bsod (clock watchdog timeout). Κανει restart και απο τοτε το pc μετα απο λιγη ωρα απλα φριζαρει. Καποια βοηθεια απο τι μπορει να γινεται ? (Ουτε καποιο προγραμμα για να τσεκαρω θερμοκρασιες δεν προλαβαινω να βαλω)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kostasg33 είπε

Καλησπέρα φίλε, τα Windows είναι αυθεντικά;

Οχι :ρ και ειναια ρχειο του 2015 (Η χρονια που βγηκαν δλδ). Να δημιουργει αυτο το προβλημα ?

Δημοσ.

Προφανώς αυτό είναι το πρόβλημα, κάνε μία καθαρή εγκατάσταση απευθείας από την σελίδα της Microsoft στην τελευταία έκδοση και αγόρασε ένα κλειδάκι από τα γνωστά κλειδάδικα, φθηνά είναι.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kostasg33 είπε

Προφανώς αυτό είναι το πρόβλημα, κάνε μία καθαρή εγκατάσταση απευθείας από την σελίδα της Microsoft στην τελευταία έκδοση και αγόρασε ένα κλειδάκι από τα γνωστά κλειδάδικα, φθηνά είναι.

Εγινε, ευχαριστω πολυ φιλε μου. Εχεις να μου προτεινεις καποια κλειδαδικα ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλακείες. Κάνε μια νέα εγκατάσταση χωρίς να τα κάνεις activate να δεις αν το κάνει πάλι και μετά κάντε παρορμητικές κινήσεις. Το Watchdog το έχω ακούσει σε πολλές περιπτώσεις. Κατέβασε νέο iso με το Media Creation Tool πρώτα.

Επεξ/σία από CsIns
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, CsIns είπε

Βλακείες. Κάνε μια νέα εγκατάσταση χωρίς να τα κάνεις activate να δεις αν το κάνει πάλι και μετά κάντε παρορμητικές κινήσεις. Το Watchdog το έχω ακούσει σε πολλές περιπτώσεις. Κατέβασε νέο iso με το Media Creation Tool πρώτα.

Απο εκει το κατεβαζω αλλα απο αυριο παλι δοκιμες

Δημοσ.

Καλημερα, 1 ερωτησουλα ακομα. Οταν σεταρα το pc, εβαλα απο μονος μου τις RAM στις θεσεις A1 - B1. Κανενα προβλημα εως εδω. Μετα που τσεκαρα το manual, ελεγε ως recommended τις A2 - B2. Τις εβαλα σε αυτες τις θεσεις, το pc μπουταρε κανονικα αλλα δεν ειχα εικονα. Μολις τις ξαναγυρισα στις A1 - B1, ηταν ολα οκ. Καποια ιδεα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...