dvs49 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, laradoomed123 είπε Προφανώς και τέτοιες χωριτηκότητες είναι παντελώς άχρηστες εκτός κι αν είσαι επαγγελματίας βιντεάς στα 64k..για την ώρα κ στην εποχή που ζούμε ακόμα και το 4k είναι παντελώς άχρηστο οπότε έχουμε μέλλον..... Σορρυ αν ακουστεί κάπως αλλά το σχόλιο σου είναι άστοχο. Διότι τα περισσότερα κινητά υποστηρίζουν βίντεο με ανάλυση 4Κ με συνέπεια ένα βίντεο μήκους 5 λεπτών να καταλαμβάνει περίπου 800mb σε μνήμη. Αντίστοιχα και τα παιχνίδια στο κινητό που έχουν κάποια γραφικά απαιτούν τουλάχιστον 1 gb . Επίσης με την τεχνολογία που ήρθε πρόσφατα το Super Slow Motion (στα 960fps ) απαιτούν και χώρο αλλά και ταχύτητες read/write.
freegr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Τελικά η τεχνολογία και κυρίως η αποθήκευση δεν έχουν όρια..λέμε τώρα...
dvs49 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, laradoomed123 είπε Προφανώς και τέτοιες χωριτηκότητες είναι παντελώς άχρηστες εκτός κι αν είσαι επαγγελματίας βιντεάς στα 64k..για την ώρα κ στην εποχή που ζούμε ακόμα και το 4k είναι παντελώς άχρηστο οπότε έχουμε μέλλον..... Σορρυ αν ακουστεί κάπως αλλά το σχόλιο σου είναι άστοχο. Διότι τα περισσότερα κινητά υποστηρίζουν βίντεο με ανάλυση 4Κ με συνέπεια ένα βίντεο μήκους 5 λεπτών να καταλαμβάνει περίπου 800mb σε μνήμη. Αντίστοιχα και τα παιχνίδια στο κινητό που έχουν κάποια γραφικά απαιτούν τουλάχιστον 1 gb . Επίσης με την τεχνολογία που ήρθε πρόσφατα το Super Slow Motion (στα 960fps ) απαιτούν και χώρο αλλά και ταχύτητες read/write.
omrtlegol Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, SilverMachine είπε Αυτο που περιγραφεις το ειδα παλια που ασχολιομουν με μοτοσυκλετες. Προ εικοσαετιας κ ανω μιλαω. Στα χρονια μας δεν εχω ψαξει σε κανεναν τομεα αν συνεχιζεται να γινεται αυτο. Να μου πεις οτι η Nvidia εχει ηδη στο συρταρι καινουργια αρχιτεκτονικη κ αλογο-κλανει γιατι δεν την πιεζει κανενας, το πιστευω. Αλλα να μου πεις οτι μαζι με την amd εχουν καινουργιο ειδος γραφικων που ουτε καν καρτες ειναι, αλλα δεν το δινουν για αλλα 10 χρονια, μαλλον θε θελω περισσοτερες αποδειξεις να σε πιστεψω. Βλεπεις δεν μιλαμε για τον οποιο τομεα, αλλα για υπολογιστες. Ειναι σαν να μου λες οτι οι κβαντικοι ειναι ηδη ετοιμοι, με ΑΙ ηδη στο λειτουργικο αν θελαν να μας δωσουν, αλλα αυτοι ακομα μας εχουν με 6πυρινα x86 κ misrosoft mobile. Θα ηθελα να γινεις πιο συγκεκριμενος επι του ζητηματος για να ξεκινησω να δω τι λες κ μονος μου μετα. Κανεις πλακα αλλα αυριο οι αμερικανοι αν θελαν μπορουσαν να επιτρεψουν την βελτιστοποιηση των υδρευσεων σε οσες χωρες εχουν προτεκτορατα, αλλα δεν το κανουν γιατι τοτε πως θα πουλανε εμφιαλωμενα οι εταιριες τους (που εχουν αγορασει τις δικες μας + τα σουπερμαρκετ μας) κ περιμενουν να κονομησουν? Θα μπορουσαν να επιτρεψουν κ την πωληση παλιων σπορων στα δημητριακα/ λαχανικα να φαμε κανα πραγματικο ελληνικο φρουτο, αλλα τοτε πως θα κονομαγαν οι εταιριες τους που πουλανε γεννετικα μεταλλαγμενους κ λιπασματα? BTW κ τα δυο ανωτερω ειναι εβραικα λομπι (με nestle κ monsanto ως πρωτοπορους). Κατα τυχη φυσικα. Κ ποσα χρονια πιο πριν θα μπορουσαμε να εχουμε ηλεκτρικους κινητηρες αν δεν υπηρχε το πετρελαικο λομπι (κατα τυχη εβραικο ξανα) θα ηθελα να μου το πεις εσυ. Οπως κ πριν ποσα χρονια θα μπορουσαν να ριξουν λεφτα στην αναπτυξη ελευθερων λειτουργικων για ολους -αφου ηδη υπηρχαν τα unix/linux- κ οχι να νομοθετησουν το κλειστο λογισμικο που βοηθαει ενα κλειστο λομπι λιγων εταιριων (κατα τυχη ξανα εβραικων), μπορεις επισης να μου το πεις εσυ. Νομιζω το ξερεις. Για τις μοτοσυκλετες το εζησα "απο κοντα" οταν ειχα στενη σχεση με ατομα μεσα στον χωρο του ειδικου τυπου κ ειχα πληροφοριες απο Ιαπωνια -δεκαετια 80 μιλαω. Οι ανθρωποι ηταν το λιγοτερο 20 χρονια μπροστα. Ολοι τους, οχι η μια εταιρια η η αλλη. Πραγματικα υπηρχαν πολλες τεχνολογιες που μαζευαν σκονη σε καποιο συρταρι μονο κ μονο για να μας ξεζουμιζουν σιγα-σιγα καθε χρονια. Παρε 5 αλογα παραπανω σε κεινο το μοντελο, δωσε καινουργιο ειδος ψαλιδια στο αλλο, νεο συστημα ξεκασμου πιο μετα, νεα υλικα για ελαχιστο βαρος κλπ κλπ κλπ..... Πολλα απο τα οποια ηταν ηδη κ για πλακα 20 χρονια ξεχασμενες/ συρταριασμενες πατεντες που περιμεναν να δουν το φως τις παραγωγης. Ποτε καμια εταιρια δεν εσπασε την "σιωπη". Ποτε καμια δεν εσπασε τον κανονα "λιγο-λιγο να τους ξεζουμιζουμε καθε χρονο". Παντα παλευαν μεσα στα "αποδεκτα ορια ανταγωνισμου" που οι ιδιοι ειχαν συμφωνησει μεταξυ τους. Προτιμουσαν να εχουν σε αχρηστια τεχνολογιαρες (για την εποχη μιλαμε παντα) κ να αρκουνται σε μικρα βηματα μπροστα, ακομα κ αν αυτο σημαινε οτι δεν θα ηταν η κορυφη στην κατηγορια τους, απ το να βγαλουν μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ επαναστατικη τεχνολογια στην αγορα κ να "ανοιξουν τον ασκο του αιολου" για ανταγωνισμο μετα. Το σιγουρο χρημα με μικρα βηματα ηταν παντα πολυ πιο ομορφο στις εταιριες τεχνολογιας, απ τον ακατασχετο ανταγωνισμο κ μια πιθανη πτωχευση λογω ελειψης δυνατοτητας συνεχισης αυτου οταν μεινεις πισω. Προς τι ο χλευασμος ενος συμφορουμιτη, λοιπον, οταν λεει κατι που πολλες φορες η ιστορια μας εχει αποδειξει οτι συμβαινει? Πρεπει να εχεις κατα νου τον τροπο που προχωραει η τεχνολογια. Ολα τα πραγματα μαζι,σιγα σιγα. Το nfc μπορει να υπήρχε τα συρταρια της apple(τυχαιο) απο το iphone 2. Ποιος ο λογος να το εχει η συσκευη αν δεν υπαρχουν PoS για παραδειγμα που να το εχουν επισης; Μπορει ήδη να εχουν το hardware για 8G. Μενει στο συρτάρι ομως, μεχρι να προχωρησουν τα δικτυα έστω στο 7G. Το απόλυτο AI οδήγησης μένει στο συρτάρι μέχρι η υπολογιστική ισχύς ενός συμβατικού επεξεργαστη να φτάσει ta 20 TFLOP και να υπάρχουν αισθητήρες κατα μηκος όλων των αυτοκινητοδρόμων των εθνικών οδών. Ετσι πάει. Μόνο groundbraking πράγματα γίνονται με άλματα. Τα οποία συνήθως ειναι ανακαλύψεις και οχι εφευρέσεις. Το πως τα γεννετικά τροποποιημένα τρόφιμα εχουν επιτρέψει στην ανθρωποτητα να τρεφεται αξιοπρεπως και η λέξη "Λοιμός" να μοιάζει βγαλμένη απο το παρελθόν και κατα πόσο η εξάρτηση μας (για προσιτά οικονομικα μεσα μεταφορας) απο τις "παραδοσιακές" μορφες ενέργειας ειναι δυστυχως μονοδρομος (προς το παρων) καθότι τα υλικά κατασκευής των σημερινών μπαταριών για παράδειγμα είναι ήδη σε έλλειψη (χωρίς καν να ειναι το 1% των αυτ/των ηλεκτρικα), νομίζω δεν χρήζουν παραπάνω ανάλυσης. Δυστυχώς ή ευτυχώς η όποια προσπάθεια για ανάλυση της παγκόσμιας οικονομίας πρέπει να γίνεται λαμβάνοντας υπ όψιν παααρα πολλες μεταβλητές και επ ουδενί δεν μπορεί να δοθούν έτσι ευκολα και απλουστευμένα οι λόγοι οι αιτίες και οι λύσεις για ολα αυτα τα παγκόσμια προβλήματα. Καλη συνέχεια.
toylis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 εγω θα πω αλλο πραγμα και θα παρω πολλα like! haha ! φαντασου να εχεις 256 εκ φωτογραφιες και να σου χαλασει η καρτα ή να την χασεις. ! λολ!
efkairiakos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Παρόμοιες βελτιώσεις τόσα χρόνια δεν κατάφεραν να κάνουν στις μπαταρίες μόνο...
exarhis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Εκτός από blockchain δεν μπορώ να φανταστώ να αποθηκεύσω κάτι άλλο. 1
MitsakosGR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Άρθρο λες και περιγράφουν τεχνολογία του 2010... Ποια "τυπική" φωτογραφική ή κινητό τραβάει φωτογραφίες 500KB;;;; Ή ποιος θα αποθηκεύσει απλα ταινίες HD και όχι FULL HD ή 4Κ;;; Ακόμα και η πηγή του άρθρου μιλάει για 5ΜΒ τυπικές φωτογραφίες και 29000 Full HD ταινίες... Μάλλον χάθηκαν στη μετάφραση! Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2018 από MitsakosGR 1
Pokemon640 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, SilverMachine είπε Το λεμε κ το ξαναλεμε--> για να εισαι καλυμενος πρεπει να εχεις τα αρχεια σου σωμενα σε 4 (ολογραφως- τεσσερα) διαφορετικα μεσα. Αυτα πρεπει να ειναι διαφορετικου τυπου (sd, hdd, ssd, dvd κλπ) κ σε 2 διαφορετικα σημεια (π.χ. σπιτια, cloud κλπ). Πρεπει να σωνεις οτι καινουργιο χρειαζεσαι με προγραμμα σε τακτα χρονικα διαστηματα (π.χ. μια την βδομαδα, μηνα κλπ) κ να ειναι κ απο διαφορετικο σημειο στην επεξεργασια (raw, συμπιεμενα, edited, τελικα κλπ). Τωρα πεσμου 1 (ολογραφως- ΕΝΑΝ !!!) εδω μεσα που ακολουθει αυτα τα επαναλαμβανομενα κ αυτονοητα..... (μην πεις εμενα γιατι ουτε εγω τα κανω). Ποιος ξερει... Ισως με καμια sd 64 η 128 τερα να φιλοτιμηθουμε κ να κανουμε κανα ομαδικο σωσιμο καποτε, μια κ δεν ποιανει χωρο... Ισως καποτε... Καλα... εντελως linux καταστασεις μιλαμε !! Εγώ το κάνω, ειδικά αν πρόκειται για εργασίες, καθώς έτσι και γίνει κάτι στη μέση της δουλειάς, θα μου είναι αρκετά ζημιογόνο, ποιο ακριβό και από 2TB NVme pcie δίσκο. Πλέον 2tb SSD παίρνεις με λιγότερο από 500€, ένα ζευγάρι έχει 1000€~. Να σου χαλάσουν 2 SSD την ίδια χρονική στιγμή και να χαθούν όλα οι πιθανότητες είναι 1% ! SD cards / hdd / dvd είναι αρκετά αργά στη ταχύτητα. Οι HDD αξίζουν για αρχείο περισσότερο (παλιότερες εκπομπές, εργασίες), και αποθήκευση με docking station μαζί με θήκες για να μην πάθουν κάτι. Δεν φτάνει μόνο το software για backup, πρέπει να κάνεις και απογραφή στοιχείων (index, filelist κλπ). Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2018 από Pokemon640
zko Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 19 ώρες πριν, SilverMachine είπε Αυτο που περιγραφεις το ειδα παλια που ασχολιομουν με μοτοσυκλετες. Προ εικοσαετιας κ ανω μιλαω. Στα χρονια μας δεν εχω ψαξει σε κανεναν τομεα αν συνεχιζεται να γινεται αυτο. Να μου πεις οτι η Nvidia εχει ηδη στο συρταρι καινουργια αρχιτεκτονικη κ αλογο-κλανει γιατι δεν την πιεζει κανενας, το πιστευω. Αλλα να μου πεις οτι μαζι με την amd εχουν καινουργιο ειδος γραφικων που ουτε καν καρτες ειναι, αλλα δεν το δινουν για αλλα 10 χρονια, μαλλον θε θελω περισσοτερες αποδειξεις να σε πιστεψω. Βλεπεις δεν μιλαμε για τον οποιο τομεα, αλλα για υπολογιστες. Ειναι σαν να μου λες οτι οι κβαντικοι ειναι ηδη ετοιμοι, με ΑΙ ηδη στο λειτουργικο αν θελαν να μας δωσουν, αλλα αυτοι ακομα μας εχουν με 6πυρινα x86 κ misrosoft mobile. Θα ηθελα να γινεις πιο συγκεκριμενος επι του ζητηματος για να ξεκινησω να δω τι λες κ μονος μου μετα. Κανεις πλακα αλλα αυριο οι αμερικανοι αν θελαν μπορουσαν να επιτρεψουν την βελτιστοποιηση των υδρευσεων σε οσες χωρες εχουν προτεκτορατα, αλλα δεν το κανουν γιατι τοτε πως θα πουλανε εμφιαλωμενα οι εταιριες τους (που εχουν αγορασει τις δικες μας + τα σουπερμαρκετ μας) κ περιμενουν να κονομησουν? Θα μπορουσαν να επιτρεψουν κ την πωληση παλιων σπορων στα δημητριακα/ λαχανικα να φαμε κανα πραγματικο ελληνικο φρουτο, αλλα τοτε πως θα κονομαγαν οι εταιριες τους που πουλανε γεννετικα μεταλλαγμενους κ λιπασματα? BTW κ τα δυο ανωτερω ειναι εβραικα λομπι (με nestle κ monsanto ως πρωτοπορους). Κατα τυχη φυσικα. Κ ποσα χρονια πιο πριν θα μπορουσαμε να εχουμε ηλεκτρικους κινητηρες αν δεν υπηρχε το πετρελαικο λομπι (κατα τυχη εβραικο ξανα) θα ηθελα να μου το πεις εσυ. Οπως κ πριν ποσα χρονια θα μπορουσαν να ριξουν λεφτα στην αναπτυξη ελευθερων λειτουργικων για ολους -αφου ηδη υπηρχαν τα unix/linux- κ οχι να νομοθετησουν το κλειστο λογισμικο που βοηθαει ενα κλειστο λομπι λιγων εταιριων (κατα τυχη ξανα εβραικων), μπορεις επισης να μου το πεις εσυ. Νομιζω το ξερεις. Για τις μοτοσυκλετες το εζησα "απο κοντα" οταν ειχα στενη σχεση με ατομα μεσα στον χωρο του ειδικου τυπου κ ειχα πληροφοριες απο Ιαπωνια -δεκαετια 80 μιλαω. Οι ανθρωποι ηταν το λιγοτερο 20 χρονια μπροστα. Ολοι τους, οχι η μια εταιρια η η αλλη. Πραγματικα υπηρχαν πολλες τεχνολογιες που μαζευαν σκονη σε καποιο συρταρι μονο κ μονο για να μας ξεζουμιζουν σιγα-σιγα καθε χρονια. Παρε 5 αλογα παραπανω σε κεινο το μοντελο, δωσε καινουργιο ειδος ψαλιδια στο αλλο, νεο συστημα ξεκασμου πιο μετα, νεα υλικα για ελαχιστο βαρος κλπ κλπ κλπ..... Πολλα απο τα οποια ηταν ηδη κ για πλακα 20 χρονια ξεχασμενες/ συρταριασμενες πατεντες που περιμεναν να δουν το φως τις παραγωγης. Ποτε καμια εταιρια δεν εσπασε την "σιωπη". Ποτε καμια δεν εσπασε τον κανονα "λιγο-λιγο να τους ξεζουμιζουμε καθε χρονο". Παντα παλευαν μεσα στα "αποδεκτα ορια ανταγωνισμου" που οι ιδιοι ειχαν συμφωνησει μεταξυ τους. Προτιμουσαν να εχουν σε αχρηστια τεχνολογιαρες (για την εποχη μιλαμε παντα) κ να αρκουνται σε μικρα βηματα μπροστα, ακομα κ αν αυτο σημαινε οτι δεν θα ηταν η κορυφη στην κατηγορια τους, απ το να βγαλουν μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ επαναστατικη τεχνολογια στην αγορα κ να "ανοιξουν τον ασκο του αιολου" για ανταγωνισμο μετα. Το σιγουρο χρημα με μικρα βηματα ηταν παντα πολυ πιο ομορφο στις εταιριες τεχνολογιας, απ τον ακατασχετο ανταγωνισμο κ μια πιθανη πτωχευση λογω ελειψης δυνατοτητας συνεχισης αυτου οταν μεινεις πισω. Προς τι ο χλευασμος ενος συμφορουμιτη, λοιπον, οταν λεει κατι που πολλες φορες η ιστορια μας εχει αποδειξει οτι συμβαινει?
Heybro Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Στις 29/6/2018 στις 2:30 ΠΜ, SilverMachine είπε Αυτο που περιγραφεις το ειδα παλια που ασχολιομουν με μοτοσυκλετες. Προ εικοσαετιας κ ανω μιλαω. Στα χρονια μας δεν εχω ψαξει σε κανεναν τομεα αν συνεχιζεται να γινεται αυτο. Να μου πεις οτι η Nvidia εχει ηδη στο συρταρι καινουργια αρχιτεκτονικη κ αλογο-κλανει γιατι δεν την πιεζει κανενας, το πιστευω. Αλλα να μου πεις οτι μαζι με την amd εχουν καινουργιο ειδος γραφικων που ουτε καν καρτες ειναι, αλλα δεν το δινουν για αλλα 10 χρονια, μαλλον θε θελω περισσοτερες αποδειξεις να σε πιστεψω. Βλεπεις δεν μιλαμε για τον οποιο τομεα, αλλα για υπολογιστες. Ειναι σαν να μου λες οτι οι κβαντικοι ειναι ηδη ετοιμοι, με ΑΙ ηδη στο λειτουργικο αν θελαν να μας δωσουν, αλλα αυτοι ακομα μας εχουν με 6πυρινα x86 κ misrosoft mobile. Θα ηθελα να γινεις πιο συγκεκριμενος επι του ζητηματος για να ξεκινησω να δω τι λες κ μονος μου μετα. Κανεις πλακα αλλα αυριο οι αμερικανοι αν θελαν μπορουσαν να επιτρεψουν την βελτιστοποιηση των υδρευσεων σε οσες χωρες εχουν προτεκτορατα, αλλα δεν το κανουν γιατι τοτε πως θα πουλανε εμφιαλωμενα οι εταιριες τους (που εχουν αγορασει τις δικες μας + τα σουπερμαρκετ μας) κ περιμενουν να κονομησουν? Θα μπορουσαν να επιτρεψουν κ την πωληση παλιων σπορων στα δημητριακα/ λαχανικα να φαμε κανα πραγματικο ελληνικο φρουτο, αλλα τοτε πως θα κονομαγαν οι εταιριες τους που πουλανε γεννετικα μεταλλαγμενους κ λιπασματα? BTW κ τα δυο ανωτερω ειναι εβραικα λομπι (με nestle κ monsanto ως πρωτοπορους). Κατα τυχη φυσικα. Κ ποσα χρονια πιο πριν θα μπορουσαμε να εχουμε ηλεκτρικους κινητηρες αν δεν υπηρχε το πετρελαικο λομπι (κατα τυχη εβραικο ξανα) θα ηθελα να μου το πεις εσυ. Οπως κ πριν ποσα χρονια θα μπορουσαν να ριξουν λεφτα στην αναπτυξη ελευθερων λειτουργικων για ολους -αφου ηδη υπηρχαν τα unix/linux- κ οχι να νομοθετησουν το κλειστο λογισμικο που βοηθαει ενα κλειστο λομπι λιγων εταιριων (κατα τυχη ξανα εβραικων), μπορεις επισης να μου το πεις εσυ. Νομιζω το ξερεις. Για τις μοτοσυκλετες το εζησα "απο κοντα" οταν ειχα στενη σχεση με ατομα μεσα στον χωρο του ειδικου τυπου κ ειχα πληροφοριες απο Ιαπωνια -δεκαετια 80 μιλαω. Οι ανθρωποι ηταν το λιγοτερο 20 χρονια μπροστα. Ολοι τους, οχι η μια εταιρια η η αλλη. Πραγματικα υπηρχαν πολλες τεχνολογιες που μαζευαν σκονη σε καποιο συρταρι μονο κ μονο για να μας ξεζουμιζουν σιγα-σιγα καθε χρονια. Παρε 5 αλογα παραπανω σε κεινο το μοντελο, δωσε καινουργιο ειδος ψαλιδια στο αλλο, νεο συστημα ξεκασμου πιο μετα, νεα υλικα για ελαχιστο βαρος κλπ κλπ κλπ..... Πολλα απο τα οποια ηταν ηδη κ για πλακα 20 χρονια ξεχασμενες/ συρταριασμενες πατεντες που περιμεναν να δουν το φως τις παραγωγης. Ποτε καμια εταιρια δεν εσπασε την "σιωπη". Ποτε καμια δεν εσπασε τον κανονα "λιγο-λιγο να τους ξεζουμιζουμε καθε χρονο". Παντα παλευαν μεσα στα "αποδεκτα ορια ανταγωνισμου" που οι ιδιοι ειχαν συμφωνησει μεταξυ τους. Προτιμουσαν να εχουν σε αχρηστια τεχνολογιαρες (για την εποχη μιλαμε παντα) κ να αρκουνται σε μικρα βηματα μπροστα, ακομα κ αν αυτο σημαινε οτι δεν θα ηταν η κορυφη στην κατηγορια τους, απ το να βγαλουν μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ επαναστατικη τεχνολογια στην αγορα κ να "ανοιξουν τον ασκο του αιολου" για ανταγωνισμο μετα. Το σιγουρο χρημα με μικρα βηματα ηταν παντα πολυ πιο ομορφο στις εταιριες τεχνολογιας, απ τον ακατασχετο ανταγωνισμο κ μια πιθανη πτωχευση λογω ελειψης δυνατοτητας συνεχισης αυτου οταν μεινεις πισω. Προς τι ο χλευασμος ενος συμφορουμιτη, λοιπον, οταν λεει κατι που πολλες φορες η ιστορια μας εχει αποδειξει οτι συμβαινει? Άψογο ποστ έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Θα προσθέσω ότι δεν ήταν τυχαίο που ο Χίτλερ κυνηγούσε τόσο τους Εβραίους. Είναι η χειρότερη φάρα εκεί έξω rothschild και Rockefeller κυβερνάνε τον κόσμο έχουν όλες τις τράπεζες και προφανώς είναι Εβραίοι. Φραγκο φονιάδες όλοι τους και μονίμως στο εμπόριο που βρίσκονται οι μεγαλύτεροι απατεώνες όλα τα χρόνια. Αλλά έτσι είναι ο κόσμος και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.
athasbill Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Στις 28/6/2018 στις 10:10 ΜΜ, SilverMachine είπε Το λεμε κ το ξαναλεμε--> για να εισαι καλυμενος πρεπει να εχεις τα αρχεια σου σωμενα σε 4 (ολογραφως- τεσσερα) διαφορετικα μεσα. Αυτα πρεπει να ειναι διαφορετικου τυπου (sd, hdd, ssd, dvd κλπ) κ σε 2 διαφορετικα σημεια (π.χ. σπιτια, cloud κλπ). Πρεπει να σωνεις οτι καινουργιο χρειαζεσαι με προγραμμα σε τακτα χρονικα διαστηματα (π.χ. μια την βδομαδα, μηνα κλπ) κ να ειναι κ απο διαφορετικο σημειο στην επεξεργασια (raw, συμπιεμενα, edited, τελικα κλπ). Τωρα πεσμου 1 (ολογραφως- ΕΝΑΝ !!!) εδω μεσα που ακολουθει αυτα τα επαναλαμβανομενα κ αυτονοητα..... (μην πεις εμενα γιατι ουτε εγω τα κανω). Ποιος ξερει... Ισως με καμια sd 64 η 128 τερα να φιλοτιμηθουμε κ να κανουμε κανα ομαδικο σωσιμο καποτε, μια κ δεν ποιανει χωρο... Ισως καποτε... Καλα... εντελως linux καταστασεις μιλαμε !! Η χρησιμοποιείς ένα NAS σε raid1 και είσαι πλήρως ασφαλισμένος. Το τηρώ εδώ και 10 χρόνια και δεν κινδύνεψαν ποτέ δεδομένα. 1
MitsakosGR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Στις 30/6/2018 στις 8:44 ΜΜ, athasbill είπε Η χρησιμοποιείς ένα NAS σε raid1 και είσαι πλήρως ασφαλισμένος. Το τηρώ εδώ και 10 χρόνια και δεν κινδύνεψαν ποτέ δεδομένα. Έχεις πλημμυρίσει ή πάρει φωτιά ποτέ; Αν το έχεις πάθει θα καταλάβεις γιατί χρειάζεται το offsite backup!
athasbill Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, MitsakosGR είπε Έχεις πλημμυρίσει ή πάρει φωτιά ποτέ; Αν το έχεις πάθει θα καταλάβεις γιατί χρειάζεται το offsite backup! Πλημμύρα δεν νομίζω να με πιάνει, μια και είναι στον 2ο όροφο. Η φωτιά σίγουρα θα ήταν καταστροφική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα