bilios40 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 τεχνολογια =τη δινουν λιγο λιγο ...για να τα σκας καθε φορα με το +1 που σου δινουν και κανει κατι περισσοτερο..... <ενω την τεχνολογια την εχουν και μπορουν να τη διαθεσουν απευθειας''....δεν φταινε αυτοι εμεις φταιμε.... > 2
paparovic Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, bilios40 είπε τεχνολογια =τη δινουν λιγο λιγο ...για να τα σκας καθε φορα με το +1 που σου δινουν και κανει κατι περισσοτερο..... <ενω την τεχνολογια την εχουν και μπορουν να τη διαθεσουν απευθειας''....δεν φταινε αυτοι εμεις φταιμε.... > Ναι, κάτω από το κρεβάτι την έχουν και σου την κρύβουν. Όχι ότι κοστίζει δισεκατομμύρια η έρευνα. 6
darthinvader Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 33 λεπτά πριν, Alex-V είπε Και πολλά είναι. Έχω μια 256mb και με καλύπτει μια χαρά. 256mb τι λες τώρα τι να τα κανεις εγώ ένα flopy disk εχω και βολευει απιστευτα τι να τα κανεις τα τόσα bits :P...
nhzt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 58 λεπτά πριν, George.Ember είπε Το θέμα είναι αν μπορούν να αντικαταστήσουν τους SSD σε λίγα χρόνια θα λέμε "ο νέος μου SSD" ...
av71 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, SilverMachine είπε Το λεμε κ το ξαναλεμε--> για να εισαι καλυμενος πρεπει να εχεις τα αρχεια σου σωμενα σε 4 (ολογραφως- τεσσερα) διαφορετικα μεσα. Αυτα πρεπει να ειναι διαφορετικου τυπου (sd, hdd, ssd, dvd κλπ) κ σε 2 διαφορετικα σημεια (π.χ. σπιτια, cloud κλπ). Πρεπει να σωνεις οτι καινουργιο χρειαζεσαι με προγραμμα σε τακτα χρονικα διαστηματα (π.χ. μια την βδομαδα, μηνα κλπ) κ να ειναι κ απο διαφορετικο σημειο στην επεξεργασια (raw, συμπιεμενα, edited, τελικα κλπ). Τωρα πεσμου 1 (ολογραφως- ΕΝΑΝ !!!) εδω μεσα που ακολουθει αυτα τα επαναλαμβανομενα κ αυτονοητα..... (μην πεις εμενα γιατι ουτε εγω τα κανω). Ποιος ξερει... Ισως με καμια sd 64 η 128 τερα να φιλοτιμηθουμε κ να κανουμε κανα ομαδικο σωσιμο καποτε, μια κ δεν ποιανει χωρο... Ισως καποτε... Καλα... εντελως linux καταστασεις μιλαμε !! Όταν η μέρα φτάσει τις 30 ώρες τότε οκ, αλλιώς δεν αξίζει να ξοδεύεις το 1\3 του χρόνου σου να αποθηκεύεις το υπόλοιπο 1
Comic maniak Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Να περάσεις όλα τα κόμιξ σου μέσα σε ανάλυση 8Κ Μιας και είσαι κόμιξ μανιακ 😛 Σωστα😂😂
spectaculator Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Υποστηρίζονται από τίποτα ή θα κάνουμε 5-6 χρονάκια να δούμε τις πρώτες συσκευές που θα το υποστηρίζουν;
KilliK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αμαν, τωρα ειδα το κινεζακι. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από KilliK 1
redykt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 2 minutes ago, KilliK said: Και ολες τις τσοντες Αμαν, τωρα ειδα το κινεζακι. χαχαχα ρε σιχαμα 1
Alphaleader Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Ελπίζουμε σε αναλογη βελτίωση και στις microSD. To 1/3 της ταχυτητας και της χωρητικοτητας των Express να εχουν θα ειναι φοβερη βελτιωση.
ploumouris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, SilverMachine είπε Το λεμε κ το ξαναλεμε--> για να εισαι καλυμενος πρεπει να εχεις τα αρχεια σου σωμενα σε 4 (ολογραφως- τεσσερα) διαφορετικα μεσα. Αυτα πρεπει να ειναι διαφορετικου τυπου (sd, hdd, ssd, dvd κλπ) κ σε 2 διαφορετικα σημεια (π.χ. σπιτια, cloud κλπ). Πρεπει να σωνεις οτι καινουργιο χρειαζεσαι με προγραμμα σε τακτα χρονικα διαστηματα (π.χ. μια την βδομαδα, μηνα κλπ) κ να ειναι κ απο διαφορετικο σημειο στην επεξεργασια (raw, συμπιεμενα, edited, τελικα κλπ). Τωρα πεσμου 1 (ολογραφως- ΕΝΑΝ !!!) εδω μεσα που ακολουθει αυτα τα επαναλαμβανομενα κ αυτονοητα..... (μην πεις εμενα γιατι ουτε εγω τα κανω). Ποιος ξερει... Ισως με καμια sd 64 η 128 τερα να φιλοτιμηθουμε κ να κανουμε κανα ομαδικο σωσιμο καποτε, μια κ δεν ποιανει χωρο... Ισως καποτε... Καλα... εντελως linux καταστασεις μιλαμε !! Αν σου πω ότι αυτό κάνω εδώ και πολλά χρόνια, συστηματικά μέχρι και σήμερα θα με πιστέψεις;
SilverMachine Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, bilios40 είπε τεχνολογια =τη δινουν λιγο λιγο ...για να τα σκας καθε φορα με το +1 που σου δινουν και κανει κατι περισσοτερο..... <ενω την τεχνολογια την εχουν και μπορουν να τη διαθεσουν απευθειας''....δεν φταινε αυτοι εμεις φταιμε.... > υπαρχουν πολλα ζωντανα που περιμενουν να βγει η sd <η οτιδηποτε αλλο> με +1 κατι... και τους χρισοπληρωνουν για το πρωτο χρονο και μετα ξανα παλι τα ιδια... μεχρι να πανε στον αλλο κοσμο.... που ουτε εκει θα καταλαβουν το που ''ζουσαν'' και οχι μονο.... τους λεγαν και ευχαριστω που τους δινουν τη τεχνολογια με τη μεζουρα δοση δοση... πανε βοσκατε ρε... γιδια <δεν μιλαω για ολους αυτονοητο>. Αυτο που περιγραφεις το ειδα παλια που ασχολιομουν με μοτοσυκλετες. Προ εικοσαετιας κ ανω μιλαω. Στα χρονια μας δεν εχω ψαξει σε κανεναν τομεα αν συνεχιζεται να γινεται αυτο. Να μου πεις οτι η Nvidia εχει ηδη στο συρταρι καινουργια αρχιτεκτονικη κ αλογο-κλανει γιατι δεν την πιεζει κανενας, το πιστευω. Αλλα να μου πεις οτι μαζι με την amd εχουν καινουργιο ειδος γραφικων που ουτε καν καρτες ειναι, αλλα δεν το δινουν για αλλα 10 χρονια, μαλλον θε θελω περισσοτερες αποδειξεις να σε πιστεψω. Βλεπεις δεν μιλαμε για τον οποιο τομεα, αλλα για υπολογιστες. Ειναι σαν να μου λες οτι οι κβαντικοι ειναι ηδη ετοιμοι, με ΑΙ ηδη στο λειτουργικο αν θελαν να μας δωσουν, αλλα αυτοι ακομα μας εχουν με 6πυρινα x86 κ misrosoft mobile. Θα ηθελα να γινεις πιο συγκεκριμενος επι του ζητηματος για να ξεκινησω να δω τι λες κ μονος μου μετα. 1 ώρα πριν, Federer είπε Αμα θέλουν αύριο οι Αμερικάνοι μπορούν να δώσουν 512tb microSD στα 10$. Όμως τα εβραικά λόμπι και οι πετρελαιοβιομηχανίες δεν τους αφήνουν. Ρωτήστε και κανα οδηγό ταξί ρε παιδιά, μη τα περιμένετε όλα απ'το insomnia Κανεις πλακα αλλα αυριο οι αμερικανοι αν θελαν μπορουσαν να επιτρεψουν την βελτιστοποιηση των υδρευσεων σε οσες χωρες εχουν προτεκτορατα, αλλα δεν το κανουν γιατι τοτε πως θα πουλανε εμφιαλωμενα οι εταιριες τους (που εχουν αγορασει τις δικες μας + τα σουπερμαρκετ μας) κ περιμενουν να κονομησουν? Θα μπορουσαν να επιτρεψουν κ την πωληση παλιων σπορων στα δημητριακα/ λαχανικα να φαμε κανα πραγματικο ελληνικο φρουτο, αλλα τοτε πως θα κονομαγαν οι εταιριες τους που πουλανε γεννετικα μεταλλαγμενους κ λιπασματα? BTW κ τα δυο ανωτερω ειναι εβραικα λομπι (με nestle κ monsanto ως πρωτοπορους). Κατα τυχη φυσικα. Κ ποσα χρονια πιο πριν θα μπορουσαμε να εχουμε ηλεκτρικους κινητηρες αν δεν υπηρχε το πετρελαικο λομπι (κατα τυχη εβραικο ξανα) θα ηθελα να μου το πεις εσυ. Οπως κ πριν ποσα χρονια θα μπορουσαν να ριξουν λεφτα στην αναπτυξη ελευθερων λειτουργικων για ολους -αφου ηδη υπηρχαν τα unix/linux- κ οχι να νομοθετησουν το κλειστο λογισμικο που βοηθαει ενα κλειστο λομπι λιγων εταιριων (κατα τυχη ξανα εβραικων), μπορεις επισης να μου το πεις εσυ. Νομιζω το ξερεις. Για τις μοτοσυκλετες το εζησα "απο κοντα" οταν ειχα στενη σχεση με ατομα μεσα στον χωρο του ειδικου τυπου κ ειχα πληροφοριες απο Ιαπωνια -δεκαετια 80 μιλαω. Οι ανθρωποι ηταν το λιγοτερο 20 χρονια μπροστα. Ολοι τους, οχι η μια εταιρια η η αλλη. Πραγματικα υπηρχαν πολλες τεχνολογιες που μαζευαν σκονη σε καποιο συρταρι μονο κ μονο για να μας ξεζουμιζουν σιγα-σιγα καθε χρονια. Παρε 5 αλογα παραπανω σε κεινο το μοντελο, δωσε καινουργιο ειδος ψαλιδια στο αλλο, νεο συστημα ξεκασμου πιο μετα, νεα υλικα για ελαχιστο βαρος κλπ κλπ κλπ..... Πολλα απο τα οποια ηταν ηδη κ για πλακα 20 χρονια ξεχασμενες/ συρταριασμενες πατεντες που περιμεναν να δουν το φως τις παραγωγης. Ποτε καμια εταιρια δεν εσπασε την "σιωπη". Ποτε καμια δεν εσπασε τον κανονα "λιγο-λιγο να τους ξεζουμιζουμε καθε χρονο". Παντα παλευαν μεσα στα "αποδεκτα ορια ανταγωνισμου" που οι ιδιοι ειχαν συμφωνησει μεταξυ τους. Προτιμουσαν να εχουν σε αχρηστια τεχνολογιαρες (για την εποχη μιλαμε παντα) κ να αρκουνται σε μικρα βηματα μπροστα, ακομα κ αν αυτο σημαινε οτι δεν θα ηταν η κορυφη στην κατηγορια τους, απ το να βγαλουν μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ επαναστατικη τεχνολογια στην αγορα κ να "ανοιξουν τον ασκο του αιολου" για ανταγωνισμο μετα. Το σιγουρο χρημα με μικρα βηματα ηταν παντα πολυ πιο ομορφο στις εταιριες τεχνολογιας, απ τον ακατασχετο ανταγωνισμο κ μια πιθανη πτωχευση λογω ελειψης δυνατοτητας συνεχισης αυτου οταν μεινεις πισω. Προς τι ο χλευασμος ενος συμφορουμιτη, λοιπον, οταν λεει κατι που πολλες φορες η ιστορια μας εχει αποδειξει οτι συμβαινει? 3 1
Coul Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, SilverMachine είπε Αυτο που περιγραφεις το ειδα παλια που ασχολιομουν με μοτοσυκλετες. Προ εικοσαετιας κ ανω μιλαω. Στα χρονια μας δεν εχω ψαξει σε κανεναν τομεα αν συνεχιζεται να γινεται αυτο. Να μου πεις οτι η Nvidia εχει ηδη στο συρταρι καινουργια αρχιτεκτονικη κ αλογο-κλανει γιατι δεν την πιεζει κανενας, το πιστευω. Αλλα να μου πεις οτι μαζι με την amd εχουν καινουργιο ειδος γραφικων που ουτε καν καρτες ειναι, αλλα δεν το δινουν για αλλα 10 χρονια, μαλλον θε θελω περισσοτερες αποδειξεις να σε πιστεψω. Βλεπεις δεν μιλαμε για τον οποιο τομεα, αλλα για υπολογιστες. Ειναι σαν να μου λες οτι οι κβαντικοι ειναι ηδη ετοιμοι, με ΑΙ ηδη στο λειτουργικο αν θελαν να μας δωσουν, αλλα αυτοι ακομα μας εχουν με 6πυρινα x86 κ misrosoft mobile. Θα ηθελα να γινεις πιο συγκεκριμενος επι του ζητηματος για να ξεκινησω να δω τι λες κ μονος μου μετα. Κανεις πλακα αλλα αυριο οι αμερικανοι αν θελαν μπορουσαν να επιτρεψουν την βελτιστοποιηση των υδρευσεων σε οσες χωρες εχουν προτεκτορατα, αλλα δεν το κανουν γιατι τοτε πως θα πουλανε εμφιαλωμενα οι εταιριες τους (που εχουν αγορασει τις δικες μας + τα σουπερμαρκετ μας) κ περιμενουν να κονομησουν? Θα μπορουσαν να επιτρεψουν κ την πωληση παλιων σπορων στα δημητριακα/ λαχανικα να φαμε κανα πραγματικο ελληνικο φρουτο, αλλα τοτε πως θα κονομαγαν οι εταιριες τους που πουλανε γεννετικα μεταλλαγμενους κ λιπασματα? BTW κ τα δυο ανωτερω ειναι εβραικα λομπι (με nestle κ monsanto ως πρωτοπορους). Κατα τυχη φυσικα. Κ ποσα χρονια πιο πριν θα μπορουσαμε να εχουμε ηλεκτρικους κινητηρες αν δεν υπηρχε το πετρελαικο λομπι (κατα τυχη εβραικο ξανα) θα ηθελα να μου το πεις εσυ. Οπως κ πριν ποσα χρονια θα μπορουσαν να ριξουν λεφτα στην αναπτυξη ελευθερων λειτουργικων για ολους -αφου ηδη υπηρχαν τα unix/linux- κ οχι να νομοθετησουν το κλειστο λογισμικο που βοηθαει ενα κλειστο λομπι λιγων εταιριων (κατα τυχη ξανα εβραικων), μπορεις επισης να μου το πεις εσυ. Νομιζω το ξερεις. Για τις μοτοσυκλετες το εζησα "απο κοντα" οταν ειχα στενη σχεση με ατομα μεσα στον χωρο του ειδικου τυπου κ ειχα πληροφοριες απο Ιαπωνια -δεκαετια 80 μιλαω. Οι ανθρωποι ηταν το λιγοτερο 20 χρονια μπροστα. Ολοι τους, οχι η μια εταιρια η η αλλη. Πραγματικα υπηρχαν πολλες τεχνολογιες που μαζευαν σκονη σε καποιο συρταρι μονο κ μονο για να μας ξεζουμιζουν σιγα-σιγα καθε χρονια. Παρε 5 αλογα παραπανω σε κεινο το μοντελο, δωσε καινουργιο ειδος ψαλιδια στο αλλο, νεο συστημα ξεκασμου πιο μετα, νεα υλικα για ελαχιστο βαρος κλπ κλπ κλπ..... Πολλα απο τα οποια ηταν ηδη κ για πλακα 20 χρονια ξεχασμενες/ συρταριασμενες πατεντες που περιμεναν να δουν το φως τις παραγωγης. Ποτε καμια εταιρια δεν εσπασε την "σιωπη". Ποτε καμια δεν εσπασε τον κανονα "λιγο-λιγο να τους ξεζουμιζουμε καθε χρονο". Παντα παλευαν μεσα στα "αποδεκτα ορια ανταγωνισμου" που οι ιδιοι ειχαν συμφωνησει μεταξυ τους. Προτιμουσαν να εχουν σε αχρηστια τεχνολογιαρες (για την εποχη μιλαμε παντα) κ να αρκουνται σε μικρα βηματα μπροστα, ακομα κ αν αυτο σημαινε οτι δεν θα ηταν η κορυφη στην κατηγορια τους, απ το να βγαλουν μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ επαναστατικη τεχνολογια στην αγορα κ να "ανοιξουν τον ασκο του αιολου" για ανταγωνισμο μετα. Το σιγουρο χρημα με μικρα βηματα ηταν παντα πολυ πιο ομορφο στις εταιριες τεχνολογιας, απ τον ακατασχετο ανταγωνισμο κ μια πιθανη πτωχευση λογω ελειψης δυνατοτητας συνεχισης αυτου οταν μεινεις πισω. Προς τι ο χλευασμος ενος συμφορουμιτη, λοιπον, οταν λεει κατι που πολλες φορες η ιστορια μας εχει αποδειξει οτι συμβαινει? Αδερφέ, έγραψες ένα ολόκληρο άρθρο για σχόλιο αλλά εδώ είναι όλοι ανθρωποφάγοι. Λίγοι θα διαβάσουν τι έγραψες γιατί θα το δουν μεγάλο και θα βαρεθούν. Οι πιο πολλοί θα το προσπεράσουν. Δεν έχει σημασία τι λες έτσι και αλλιώς. Μόνο το αν είσαι μαζί μας ή εναντίον μας μετράει. Μαγκιά και κράξιμο σε κάποιον που έχει δίκιο ή άδικο λες και είναι ο νουμπάς της ομάδας τους στο LOL. Έτσι έχουμε μάθει να μιλάμε πλέον. Πίσω από μια οθόνη, επίθεση δίχως όρια. Επειδή, κοίτα να δεις ε, διαφωνούμε. Ευτυχώς βέβαια που ΕΓΩ, ο κάθε ΕΓΩ, ξέρει την αλήθεια. 3
laradoomed123 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Προφανώς και τέτοιες χωριτηκότητες είναι παντελώς άχρηστες εκτός κι αν είσαι επαγγελματίας βιντεάς στα 64k..για την ώρα κ στην εποχή που ζούμε ακόμα και το 4k είναι παντελώς άχρηστο οπότε έχουμε μέλλον..... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα