adok13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 παιδια πηγα να βαλω το tempered glass αλλα μου κανες φουσκαλες.μετα εκανα τη μαμακια κ πηγα να το καθαρισω με το πανι απτη μερια της κολας και οταν πηγα να το ξαναβαλω ηταν ενα μπουρ***λο, υπαρχει ελπιδα να το βαλω η ειναι για πεταμα:
SeNNinhA Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, adok13 είπε παιδια πηγα να βαλω το tempered glass αλλα μου κανες φουσκαλες.μετα εκανα τη μαμακια κ πηγα να το καθαρισω με το πανι απτη μερια της κολας και οταν πηγα να το ξαναβαλω ηταν ενα μπουρ***λο, υπαρχει ελπιδα να το βαλω η ειναι για πεταμα: Πεταμα!
adok13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 τελικα εκατσα με το αυτοκολητο και το καθάρισα,το ξαναεβαλα και μου εκανε πολυ λιγες μικρες κοθκιδες,αλλα ενταξει καλα ειναι.
SeNNinhA Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Καλα εκανες αλλα δεν ξερω ποσο σταθερο θα ειναι ομως χωρις την κολλα.
mylo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Πως κατάφερες σε tempered glass κάνεις φουσκάλες; να πω πως έβαλες ζελατίνα να το καταλάβω
Fotia Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δεν είναι μεγάλο κόστος να στην βάλουν στο κατάστημα που την αγόρασες και με εγγύηση.
26ska Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Fotia είπε Δεν είναι μεγάλο κόστος να στην βάλουν στο κατάστημα που την αγόρασες και με εγγύηση. Δεν βάζουν όλα τα καταστήματα tempered glass, πολλά απλά πουλάνε, δεν αναλαμβάνουν τοποθέτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα