Προς το περιεχόμενο

Να παρω απο e-shop?

ikaros81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν τσιπακι ειναι καλο το γνωριζω αλλα εχω αποριες οσο αφορα την ποιοτητα, επειδη δεν ειναι καποια μαρκα (Hercules - Asus)

Δημοσ.

Βασικά παίζει το εξής:Πριν καιρό είχα πάρει απο εκει μια κάρτα γραφικών με τσιπ nvidia 5600 δεν έλεγε τι μαρκα ειναι.Οταν τη φέραν είδα οτι είναι μάρκα Galaxy ? :? :? ?????????(Παγκοσμίως άγνωστη νομίζω).Το θέμα είναι οτι είχε όντως τσιπ 5600 απο εκει και περα τι ποιότητα είναι τα επιμέρους υλικά ουδείς μπορεί να γνωρίζει....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Μην ξεχάσω,μετά απο λίγο καιρό εκανε θόρυβο το fan της κάρτας,το έστειλα πίσω και μετά απο 3-4-5 εβδομάδες ποιος μετρα τώρα αυτο ειναι ψιλα γραμματα για αυτους και αφου τους είχα παρει καμια 10αρια τηλεφωνα μου την επιστρέψαν χωρίς θόρυβο.Βασικά αυτο που θέκω να σου πω είναι οτι απλα σε εμενα ετυχε

Δημοσ.

Πήρα τον προηγούμενο μήνα μια Club Radeon 9600XT από (όχι από e-shop_) η οποία τελικά είχε μια τεράστια ψύκτρα η οποία κάλυπτε και τις μνήμες, και κόκκινο λαμπάκι (ενδιαφέρει όσους έχουν παράθυρο στο PC.), παρόλο που στο site της δεν έλεγε τίποτα και στην φωτογραφία είχε ένα ανεμιστηρίακι της πλάκας. Συμπερασμα: Η μάρκα δεν κάνει τόσο διαφορά στην ποιότητα, απλά θέλει τύχη.

Όσο για την εξυπηρέτηση του e-shop, έκανα μια παράγγειλα τρίτη μεσημέρι στις 1:40 περίπου, μετά από μερίκές ώρες μου τηλ. να μου πούν πως κάτι από την παραγγελία δεν ήταν σε στόκ και με ρωτήσαν τι θέλω να κάνω, και η υπόλοιπη παραγγελία μου ήρθε την αμέσως επόμενη μέρα (τετάρτη) στις 12:00 το μεσημέρι.

Δημοσ.

Η κάρτα του E-Shop δεν είναι no name.

Είναι Club3D (την έχω και ξέρω).

Όσον αφορά την ποιότητα , είναι ισοδύναμη με τις περισσότερες άλλες 9800pro (φτιάχνεται από την ATI , απλά η Club3D την πουλάει).

Για τυχόν θόρυβο , δεν υπάρχει θέμα.

Φοράει το reference cooler (όπως και τα 9/10 των 9800pro) το οποίο κάνει τραγικό θόρυβο.

Δεν γνωρίζω πόσο ήσυχο είναι το ανεμιστήρι της Gigabyte , ξέρω όμως οτι το arctic cooling που πήρα για την δική μου με λίγο πάνω από 20€ είναι φοβερά ήσυχο ;)

Δημοσ.

Κι εγώ Gigabyte 9700Pro έχω και μετά από 3 μήνες χρήσης το ανεμιστηράκι σταμάτησε να λειτουργεί :shock: (ήταν και Αύγουστος και παραλίγο να καεί ολόκληρη)!! Ευτυχώς, στην αντιπροσωπεία (Infoquest) που την πήγα, μου την άλλαξαν (ολόκληρη την κάρτα, όχι μόνο το ανεμιστηράκι).

Αυτό που θέλω να πω είναι πως είτε επώνυμη είναι είτε ανώνυμη, αν είσαι γκαντέμης το ίδιο κάνει :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...