LonelyBaron Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα, εχθές ένα tablet TurboX που είχα στην κατοχή μου κόλλησε στο λογότυπο της εταιρείας και δε προχωρούσε, δεν είχε volume κουμπιά για να μπορέσω να το κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Το πήγα στο plaisio να μου το ξανά περάσουν αυτοί και φυσικά δε μου το έδωσαν (το firmware) για να το έχω σε περίπτωση μελλοντικού κολλήματος. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ""τραβήξω"" από μόνος μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jp77s Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποιο μοντέλο είναι? Ξέρεις κωδικό μητρικής και τύπο επεξεργαστή? Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από jp77s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Το ρουταρεις και μετα χρησιμοποιεις το mtkdroid tools Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntouris3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Στις 29/6/2018 στις 10:29 ΠΜ, tsilitheo1 είπε Το ρουταρεις και μετα χρησιμοποιεις το mtkdroid tools Μέσω adb νομίζω γίνεται και χωρίς root, ή κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Ntouris3 είπε Μέσω adb νομίζω γίνεται και χωρίς root, ή κάνω λάθος; Νομιζω πως οχι,αλλα δεν παιρνω και ορκο... Απο μια πρόχειρη αναζήτηση στον ιστο και στο yt, ολοι προϋποθέτουν root. Αλλα και με root ,που ειναι το κακο;. Μην το βγαλει εκτος (αυτης της ανύπαρκτης) εγγυησεως το πλαισιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntouris3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε Νομιζω πως οχι,αλλα δεν παιρνω και ορκο... Απο μια πρόχειρη αναζήτηση στον ιστο και στο yt, ολοι προϋποθέτουν root. Αλλα και με root ,που ειναι το κακο;. Μην το βγαλει εκτος (αυτης της ανύπαρκτης) εγγυησεως το πλαισιο? Και η δικιά μου συσκευή είναι root, δεν αντιτίθεμαι σε αυτό, απλά ο φίλος μπορεί να μη θέλει να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα