Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.Σημερα δεν μπορω να δω τις δημοσιευσεις στις ομαδες που ειμαι στο facebook.Μπορει κανεις να βοηθησει;Βγαινει αυτο το πλαισιο.Ευχαριστω προκαταβολικα

FACEBOOK.JPG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι φιλε μου.Ειμαι μελος σε καποιες  ομαδες και σημερα δεν μπορω να διαβασω τιποτα.Οι σελιδες εμφανιζονται ακριβως οπως ανεβασα την εικονα.

Επεξ/σία από gkpapad
Δημοσ.

μα δεν θελω να ανεβασω εικονα.Θελω να διαβαζω τα νεα  θεματα που ανεβαζονται και δεν μπορω,γιατι μαλλον δεν φορτωνονται.

Δημοσ.

Ο @jim_p εννοεί ότι δεν έχεις ανεβάσει εδώ εικόνα που να φαίνεται το πρόβλημα, αλλά εγώ την βλέπω κανονικά. Και το link αν δεν φαίνεται: https://www.insomnia.gr/uploads/monthly_2018_06/FACEBOOK.JPG.13c3e320733386edf2b9e848f6923b12.JPG

Αυτό φαίνεται συνήθως σαν placeholder, μέχρι να φορτώσει το πραγματικό περιεχόμενο. Δοκίμασες με άλλον browser αν κάνει το ίδιο; Επίσης, αν έχεις adblock, δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις.

Δημοσ.

μα αυτη την εικονα που εχω ανεβασει φορτωνει ο μοτζιλα.Με αλλον browser βλεπω κανονικα.εχω απενεργοποιησει και το adblock,αλλα δεν εγινε τιποτα.Σημερα το εκανε πρωτη φορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...