leros2004 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Κρίμα για τη συγκεκριμένη μητρική... Σε παραγγελία φίλου από Dexter, τον ενημέρωσαν ότι χρειάστηκε να αλλάξουν 4 φορές μητρική μέχρι να πετύχουν μια καλή... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, leros2004 είπε Κρίμα για τη συγκεκριμένη μητρική... Σε παραγγελία φίλου από Dexter, τον ενημέρωσαν ότι χρειάστηκε να αλλάξουν 4 φορές μητρική μέχρι να πετύχουν μια καλή... Οk αυτό μπορεί να είναι και δικαιολογία για πίστωση χρόνου ξέρεις.. σκρουτζομάγαζα είναι αυτά. άν θυμάμαι καλά έχεις φτιάξει ήδη δύο με αυτή!
roulis37 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 16 λεπτά πριν, radiohead είπε Οk αυτό μπορεί να είναι και δικαιολογία για πίστωση χρόνου ξέρεις.. σκρουτζομάγαζα είναι αυτά. άν θυμάμαι καλά έχεις φτιάξει ήδη δύο με αυτή! Κοίτα μπορεί πολύ πιθανόν να μην την είχανε την mobo όπως πολύ καλά αναφέρεις έτσι δουλεύουνε τα σκρουτζομαγαζα αλλά στην συγκεκριμένη mobo πιστεύω ότι ναι είχαν θέμα.. Αλλά εκεί που έχω καταλήξει είναι ότι η mobo αυτή ήταν πολύ καλή στην αρχή κ μετά η asrock την χάλασε λόγο κόστους πολύ πιθανόν,δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια. Αυτό π έκανε μια από της δύο π πήρα ανέβαζε το core v σε 1.47 1.48,5 ότι κ να έκανες δεν το άφηνε να πάει 1.2- 1.3..
leros2004 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, radiohead είπε Οk αυτό μπορεί να είναι και δικαιολογία για πίστωση χρόνου ξέρεις.. σκρουτζομάγαζα είναι αυτά. άν θυμάμαι καλά έχεις φτιάξει ήδη δύο με αυτή! Ακριβώς αφορά το 2ο pc γραφείου του φίλου μου, ίσως και να ισχύει αυτό που λες.... 1
thetiesthatbind Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Καλά και εγώ είχα πάρει μια ASUS ROG STRIX Z370 Gaming-F και μου ήρθε με ένα καμμένο ram slot και στο μαγαζί δε μπορούσαν να βρούνε το πρόβλημα (kaizerstore) υποτίθεται την κοιτούσε τεχνικός και δε του έβγαζε θέμα. Μάλιστα την μυρίστηκα την δουλειά όταν ήρθε με ανοιχτό antistatic bag αλλα λέω μπόρει και να την έστειλαν έτσι. Πήρα τα λεφτά μου πίσω και πήρα από άλλο κατάστημα .Γενικά είναι και θέμα τύχης καμιά φορά τα components.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα