Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :450 -500

Χρήση υπολογιστή : gaming, browsing , ms office ,

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: fifa, Black Ops, Formula , Gta V ,Farcry,

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.  Θα αγοραστεί στην συνεχεία οχι τώρα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? OXI Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?   Θα στηθεί από εμένα  

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο  . θα βάλω windows 10

το ποσό πάνω κάτω που διαθέτω είναι 450-500. δεν με ενδιαφέρει το oc . to pc θα είναι μόνο για ελαφρύ gaming browsing , προγράμματα office και καμιά ταινία
( δεν ξερω αν επιτρέπεται να το ποσταρω εδω , στο eshop υπάρχει  μια προσφορά στο crazy sundays με 499 €, αξίζει το συγκεκριμένο pc )

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Entry level gaming pc φτιάχνεις με αυτά τα λεφτά δυστυχώς. Μακρυά από οποιοδήποτε έτοιμο pc του eshop και του πλαισίου.

Προτείνω συνολικά κάτι τέτοιο, που όμως η gpu και ο hdd μπορούν να μπουν και αργότερα. Από όπου πάρεις τη μητρική ρωτάς αν είναι Ryzen 2000 series ready και αν όχι ζητάς bios update.

VaOb6ay.jpg

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε

Για ποιο λόγο να βάλει και APU και γραφικών; οεο;

Για να έχει την επιλογή να μείνει με τα vega11 για ένα διάστημα, μέχρι να μαζέψει για κάρτα γραφικών. 

34 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Ο 1400 είναι χειρότερος από τον 2400g...

Ισοδύναμοι είναι αν κλοκαριστούν, αλλά ο 2400g έχει igpu και φυσικά στοκ ρολόγια πάνω κ από 1500Χ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Ρώτησα για eshop γιατί από διάφορες άλλες προτασεις που είδα στο φόρουμ εδώ ,διαφορά ήταν η μητρική , τα υπόλοιπά κομμάτια έχουν προταθεί εδώ μέσα .
Δεν με πειράζει  να πάρω τον 2400 τώρα και να προσθέσω στην συνεχεία μια κάρτα γραφικών . Δεν ξέρω βέβαια αν θα αξίζει κάτι τέτοιο ?
Αντί της Gigabyte AB350  η Asrock AB 350pro4  ?
και ραμ βρήκα : Patriot Viper 4 8gb 3000mhz

Επεξ/σία από CMorganV
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, CMorganV είπε

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Ρώτησα για eshop γιατί από διάφορες άλλες προτασεις που είδα στο φόρουμ εδώ ,διαφορά ήταν η μητρική , τα υπόλοιπά κομμάτια έχουν προταθεί εδώ μέσα .
Δεν με πειράζει  να πάρω τον 2400 τώρα και να προσθέσω στην συνεχεία μια κάρτα γραφικών . Δεν ξέρω βέβαια αν θα αξίζει κάτι τέτοιο ?
Αντί της Gigabyte AB350  η Asrock AB 350pro4  ?
και ραμ βρήκα : Patriot Viper 4 8gb 3000mhz

Έχεις δίκιο για τη μητρική, η δική μου πρόταση:

Aerocool Aero-300 https://www.skroutz.gr/s/10980349/Aerocool-Aero-300.html?from=account_favorites (Χρειάζεται έναν έξτρα ανεμιστήρα)

Thermaltake Smart RGB 500W https://www.skroutz.gr/s/12685510/Thermaltake-Smart-RGB-500W.html?from=account_favorites (5 χρόνια εγγύηση)

Asrock AB350M Pro4 https://www.skroutz.gr/s/11553176/Asrock-AB350M-Pro4.html?from=account_favorites (Vrm's ποιοτικά και ικανή για επεξεργαστές με μεγαλύτερες ενεργειακές απαιτήσεις.)

AMD Ryzen 5 1600 Box https://www.skroutz.gr/s/11139197/AMD-Ryzen-5-1600-Box.html?from=account_favorites  Αλλάζεις κατηγορία με τον συγκεκριμένο... 

Patriot Viper 4 Series 8GB DDR4-3000MHz https://www.skroutz.gr/s/7768063/Patriot-Viper-4-Series-8GB-DDR4-3000MHz-PV48G300C6K.html?from=account_favorites όπως σωστά έγραψες και εσύ

Samsung 860 Evo 250GB https://www.skroutz.gr/s/13867031/Samsung-860-Evo-250GB.html?from=account_favorites

Όλα τα παραπάνω σου βγαίνουν ~450€. Μένει η κάρτα γραφικών..... προφανώς θα πρέπει να κάνεις υπέρβαση του ορίου που έβαλες για να πάρεις κάρτα της προκοπής:

Η ελάχιστη δυνατή επιλογή: Palit GeForce GTX1050 Ti 4GB Dual OC 177€ και η ποιο ακριβή επιλογή Gigabyte GeForce GTX1060 3GB 230€.

Επεξ/σία από leros2004
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους..

Μια μόνο συμβολή όχι την asrock ab350m πολλά θέματα δεν αξίζει το ρίσκο, είναι πολύ καλη στα χαρτιά αλλά στην πραγματικότητα είναι σκουπίδι..

Τώρα στο θεμα ram αν εχεις σκοπό ακόμα για 2400g θέλεις μηνυμες 3000mhz κ άνω για να πάρεις το max απο το apu αυτό και πάντα μιλάμε για δύο sticks..

Καλή επιτυχία από μένα και καλά gaming..

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, roulis37 είπε

Γεια χαρά σε όλους..

Μια μόνο συμβολή όχι την asrock ab350m πολλά θέματα δεν αξίζει το ρίσκο, είναι πολύ καλη στα χαρτιά αλλά στην πραγματικότητα είναι σκουπίδι..

Τώρα στο θεμα ram αν εχεις σκοπό ακόμα για 2400g θέλεις μηνυμες 3000mhz κ άνω για να πάρεις το max απο το apu αυτό και πάντα μιλάμε για δύο sticks..

Καλή επιτυχία από μένα και καλά gaming..

Το σκουπίδι το έχει το μισό forum όπως κι εγώ χωρίς πρόβλημα. Αν κάποια παρτίδα όπως ανέφεραν ορισμένοι ήταν προβληματική, δεν σημαίνει ότι όλες είναι και σε καμμια περίπτωση δεν την αποκαλείς έτσι. Τα ίδια αναφέρθηκαν σε ορισμένες gigabyte και msi. Τι θα γίνει θα προτείνουμε μόνο Asus και biostar η θα αγοράζουν όλοι x470;

Δημοσ.

Μαν δύο στα δύο πήγα και σταμάτησα και πήρα πίσω τα λεφτά μου.. Τώρα αν είναι να πάρουμε όλοι x370 η x470 δεν είπα  αυτό και ούτε είπα ότι οι άλλες εταιρείες είναι τέλειες. Απλά οι πιο πολλές ab350m pro4 είναι μόνο για να βαρίδια για χαρτιά θέλεις να το δεχτείς αυτό δεν με αφορά ,μην αρχίσω τωρα για το 3 + 3 power phase που έχει κ έχουνε βάλει δίπλα chokes να φαίνεται για 6+3..

Αν θέλεις το παλικάρι να τρέχει χωρίς λογο οκ και να παίζει κορόνα γράμματα αν θα βγει καλή ή όχι, αλλά πρέπει να αναφέρουμε τα παντα κ να μην ήμαστε fanboy η επειδή την έχουμε είναι η καλύτερη..

Αν η μισή στο φόρουμ έχουνε αυτή την μητρική η όχι δεν είσαι σίγουρος κ δεν ξέρεις πόσα έχουνε βγει μάπα για να έχεις απόλυτη γνώμη , και το κάτω κάτω forum είναι να λέμε την γνώμη μας..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ 2 στα 2 είμαι κλοκαρισμενος και σταθερός. Λες τη γνώμη σου και λέω τη δικη μου.Πες ‘’υπάρχουν ενδείξεις για προβληματικές παρτίδες καλύτερα κοιτα σε κάτι άλλο’’ παρά είναι σκουπίδι η πιο vfm b350 που κυκλοφόρησε. Όσο για το ότι επειδή είμαι κάτοχος, θεωρείς ότι πιστεύω κιόλας ότι είναι η καλύτερη μια μητρικη με 65 ευρώ τι να σε πω; 

Μάλλον παρεξηγησες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, radiohead είπε

Τι θα γίνει θα προτείνουμε μόνο Asus και biostar η θα αγοράζουν όλοι x470;

To βρήκες. Ότι και να αγοράζουν ΜΟΝΟ ASUS. Δεν είμαι φανμπόης, κάποιοι κακεντρεχείς με λένε έτσι.

18 λεπτά πριν, roulis37 είπε

Μαν δύο στα δύο πήγα και σταμάτησα και πήρα πίσω τα λεφτά μου.. Τώρα αν είναι να πάρουμε όλοι x370 η x470 δεν είπα  αυτό και ούτε είπα ότι οι άλλες εταιρείες είναι τέλειες. Απλά οι πιο πολλές ab350m pro4 είναι μόνο για να βαρίδια για χαρτιά θέλεις να το δεχτείς αυτό δεν με αφορά ,μην αρχίσω τωρα για το 3 + 3 power phase που έχει κ έχουνε βάλει δίπλα chokes να φαίνεται για 6+3..

Αν θέλεις το παλικάρι να τρέχει χωρίς λογο οκ και να παίζει κορόνα γράμματα αν θα βγει καλή ή όχι, αλλά πρέπει να αναφέρουμε τα παντα κ να μην ήμαστε fanboy η επειδή την έχουμε είναι η καλύτερη..

Αν η μισή στο φόρουμ έχουνε αυτή την μητρική η όχι δεν είσαι σίγουρος κ δεν ξέρεις πόσα έχουνε βγει μάπα για να έχεις απόλυτη γνώμη , και το κάτω κάτω forum είναι να λέμε την γνώμη μας..

Φίλε δεκτή η κακή εμπειρία σου. Τα διπλά chokes τα χρησιμοποιούνε κι άλλοι βλέπε msi στη μεσαία και στη μεγάλη κατηγορία όλοι.

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι είναι δόκιμο να μιλάμε για κορόνα γράμματα επιλογή.

Ακόμα κι αν έχει αυξημένο fault rate που δεν προσδιορίζεται στα σίγουρα από αναφορές στο Internet, αλλά έστω ότι έχει,

προτείνουμε την συμφερότερη επιλογή βάσει χαρακτηριστικών κι από κει και πέρα εγγύηση έχει, αργά ή γρήγορα θα καταλήξει με λειτουργικό προϊόν.

Αυτό που σου έτυχε πάντως 2 αλλαγές να είναι ελλατωματικές ούτε με msi δεν μου έχει τύχει.

Δεν σε αμφισβητώ επουδενεί, αλλά πολύ ατυχία ρε φίλε.

Επεξ/σία από DiaperCh@nger
  • Like 1
Δημοσ.

Μα ούτε εγώ είμαι fanboy και ούτε asus πήρα,  στο τέλος σε μια gigabyte κατέληξα..

Αλλά παντός πήγαινε skroutz διάβασε κριτικές αν δεν θέλεις Ελλάδα άντε newegg κ εκεί τα ιδια λένε με μένα χωρίς να προσβάλλω την γνώμη κανενός κ όλα είναι μια κουβέντα φιλική κ ευχάριστη για μένα..

Παντος έστειλα μήνυμα στην asrock Ολλανδίαs εκεί που είναι τα κεντρικά της asrock για Ευρώπη και τους εδωσα τα spec του pc μου κ χωρίς δεύτερη κουβέντα μου είπαν έχεις δίκιο δεχόμαστε το σφάλμα σε κατασκευαστικό πρόβλημα..

1 λεπτό πριν, roulis37 είπε

Μα ούτε εγώ είμαι fanboy και ούτε asus πήρα,  στο τέλος σε μια gigabyte κατέληξα..

Αλλά παντός πήγαινε skroutz διάβασε κριτικές αν δεν θέλεις Ελλάδα άντε newegg κ εκεί τα ιδια λένε με μένα χωρίς να προσβάλλω την γνώμη κανενός κ όλα είναι μια κουβέντα φιλική κ ευχάριστη για μένα..

Παντος έστειλα μήνυμα στην asrock Ολλανδίαs εκεί που είναι τα κεντρικά της asrock για Ευρώπη και τους εδωσα τα spec του pc μου κ χωρίς δεύτερη κουβέντα μου είπαν έχεις δίκιο δεχόμαστε το σφάλμα σε κατασκευαστικό πρόβλημα..

Χαχα ξέχασα να πω η δεύτερη mobo μου έκαψε κ το 1300x μου..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...