desperados Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Dennisbest είπε Είδε κανείς σε πόσες μέρες έλεγε διαθεσιμότητα; Αμεσα διαθεσιμο ελεγε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 ελπίζω να παραλάβετε αλλά δεν το νομίζω ειδικά απο κατάστημα με φτωχές αξιολογήσεις. Σήμερα υπέπεσε στην αντίληψη μου ακόμη ενα λαθος απο price drop στο skroutz της καλής έκδοσης της MSI 1050ti στα 150 απο κατάστημα χωρίς αξιολογήσεις. Είναι το ίδιο κατάστημα που είχε θεαματικά price drops στις μνήμες την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλλον λάθος και αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε ελπίζω να παραλάβετε αλλά δεν το νομίζω ειδικά απο κατάστημα με φτωχές αξιολογήσεις. Σήμερα υπέπεσε στην αντίληψη μου ακόμη ενα λαθος απο price drop στο skroutz της καλής έκδοσης της MSI 1050ti στα 150 απο κατάστημα χωρίς αξιολογήσεις. Είναι το ίδιο κατάστημα που είχε θεαματικά price drops στις μνήμες την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλλον λάθος και αυτό. Σωστός. προτείνω μαυράκι. Να τους λερώσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Σωστός. προτείνω μαυράκι. Να τους λερώσουμε αμαρτία δεν εχει ουτε μια αξιολόγηση . Προφανώς είναι νέο κατάστημα οπότε δικαιολογείται σε λάθη. Οσο για το quickshop δεν τα βλέπω εντελώς τυχαία τα 3 αστεράκια που έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε αμαρτία δεν εχει ουτε μια αξιολόγηση . Προφανώς είναι νέο κατάστημα οπότε δικαιολογείται σε λάθη. Οσο για το quickshop δεν τα βλέπω εντελώς τυχαία τα 3 αστεράκια που έχει. Εγώ απο παλιά το θυμάμαι, απο άλλα τέτοια λάθη. Να μπερδεύτηκα στα ονόματα λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Εγώ απο παλιά το θυμάμαι, απο άλλα τέτοια λάθη. Να μπερδεύτηκα στα ονόματα λες; μαλλον , ενα απο τρίκαλα λέω το οποίο το είδα πρώτη φορά πριν 2-3 εβδομάδες skroutz .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 για τετοια hz θες 1080+ 2 hours ago, desperados said: Χμμ. Λες ε; Εχω 144hz freesync οθονη. Δεν θα δω διαφορα με το freesync; για τετοια hz θες 1080+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iddqdiddqd Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, iakoboss7 είπε για τετοια hz θες 1080+ για τετοια hz θες 1080+ Καλά, δεν πάει για καρφωτά 144 (εκτός από παλιά games). Το κέρδος είναι το ότι με freesync δεν έχεις θέμα άμα πέσεις κάτω από τα 60 καρφωτά, και ότι έχεις (αναλογικά) οφέλη σε smoothness άμα χτυπάς ξερωγώ 70 ή 80. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Άκυρο τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 19 ώρες πριν, g@m3r είπε Bρωμάει άκυρο 19 ώρες πριν, bill987 είπε Μένω Τρίκαλα, να φανταστείς μύρισε το άκυρο έως εδώ !!! Βαρεθήκαμε με τόσα άκυρα που τρώμε ........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desperados Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Κριμας. Πολυ καλο για να ειναι αληθινο τελικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Κρίμα - και δε φαινόταν παράλογη η τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα