kinhthra Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 πως περνιεμαι εφαρμογες; εχω δοκιμασει με USB αλλα ματαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πλεον το Wind Vision παιζει σε όλες τις συσκευες που έχουν έναν σύγχρονο Browser και δε χρειάζεται να γίνονται πατέντες με sideload εφαρμογων κλπ... καλή εξέλιξη. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2020 από baskon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα συντονισμού; Όταν ανοίγω το vision απ' το tablet της wind μου εμφανίζει το πρόγραμμα που έβλεπα τελευταία φορά πριν μέρες και θέλει αρκετά λεπτά να συντονιστεί ενώ δεν μου εμφανίζει καν τον οδηγό προγράμματος ως τότε. Μίλησα με messenger με εκπρόσωπο που δεν ξέρω αν κατάλαβε καν τι του έλεγα αλλά ζητούσε μονότονα φωτογραφία απ' το πρόβλημα για να καταλάβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Afrika Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά εχει βρει κάποιος τρόπο να μπορεί να βάλει τα κανάλια με την σειρά που θέλει ο καθένας γιατί δεν μπορώ να το βρω ευχαριστώ προκαταβολικά...??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) να ρωτησω, μιας και σκεφτομαι να παρω μια προσφορα για να βλεπει η μητερα μου. τα ξενα καναλια ερχονται με ελληνικους υποτιτλους; βασικα οτι εχει σχεση με ταινιες, σειρες, ψυχαγωγικες εκπομπες, ντοκιμαντερ. δεν με ενδιαφερουν τα αθλητικα/μουσικα. η ειναι ολα στα ξενα; Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 εχει καταφερει κανεις να δει επιγεια καναλια τηλεορασης με το live channels app , με αναβαθμιση του android εξοπλισμου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmaskos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Στις 4/2/2021 στις 5:58 ΜΜ, KilliK είπε να ρωτησω, μιας και σκεφτομαι να παρω μια προσφορα για να βλεπει η μητερα μου. τα ξενα καναλια ερχονται με ελληνικους υποτιτλους; βασικα οτι εχει σχεση με ταινιες, σειρες, ψυχαγωγικες εκπομπες, ντοκιμαντερ. δεν με ενδιαφερουν τα αθλητικα/μουσικα. η ειναι ολα στα ξενα; Εχουν κανονικά υποτιτλους . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PrinceOfAbyss Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 16 ώρες πριν, kostakiss είπε εχει καταφερει κανεις να δει επιγεια καναλια τηλεορασης με το live channels app , με αναβαθμιση του android εξοπλισμου? Έλα στην παρέα μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelponiros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα μια ερώτηση, το κανάλι Disney XD τι έγινε στην πλατφόρμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Kαλησπέρα Είχα triple play στην vodafone (με αθλητικά κανάλια αν και δεν είμαι φαν του ποδοσφαίρου) και πήγα στην wind μιας και δεν είμαι ικανοποιημένος με την <<κόκκινη>> η wind μου δίνει την δυνατότητα να προσθέσω το vision με 4ευρώ αξίζει; Περισσότερο fox βλέπω και national geographic και δίνει την δυνατότητα να βάλεις το netflix να πληρώνεται στο λογαριασμό σταθερής αν και το σκέφτομαι και για τα υπόλοιπα μέσω δορυφόρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 13 ώρες πριν, pan0s_ είπε Kαλησπέρα Είχα triple play στην vodafone (με αθλητικά κανάλια αν και δεν είμαι φαν του ποδοσφαίρου) και πήγα στην wind μιας και δεν είμαι ικανοποιημένος με την <<κόκκινη>> η wind μου δίνει την δυνατότητα να προσθέσω το vision με 4ευρώ αξίζει; Περισσότερο fox βλέπω και national geographic και δίνει την δυνατότητα να βάλεις το netflix να πληρώνεται στο λογαριασμό σταθερής αν και το σκέφτομαι και για τα υπόλοιπα μέσω δορυφόρου Τι εννοείς με το αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Συμπληρώστε οτι μετα την λήξη της συνδρομής στην VISION το box κλειδώνει και τα ελευθέρα ψηφιακά κανάλια. Οπότε δεν μπορεί να δουλέψει σαν αποκωδικοποιητής.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, k_w_t είπε Συμπληρώστε οτι μετα την λήξη της συνδρομής στην VISION το box κλειδώνει και τα ελευθέρα ψηφιακά κανάλια. Οπότε δεν μπορεί να δουλέψει σαν αποκωδικοποιητής.. Νομίζω δεν έχει και πολύ νόημα να το κρατήσεις αν δεν έχεις Vision, στην αρχή μου άρεσε το λογισμικό που ήταν android tv αλλά τελικά σε περιορίζει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Νομίζω δεν έχει και πολύ νόημα να το κρατήσεις αν δεν έχεις Vision, στην αρχή μου άρεσε το λογισμικό που ήταν android tv αλλά τελικά σε περιορίζει πολύ. Το κραταω για Netflix ,Youtube ,Kodi,Iptv κτλ Απλα με τσαντησε το κλειδωμα του ψηφιακου αποκωδικοποιητη της συσκευης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα