Προς το περιεχόμενο

Wind Vision Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, kk1111 είπε

Καλησπέρα

Έβαλα και εγώ wind vision  με την προσφορά που είχε με αφορμή την black friday . Το κακό είναι ότι πήγα σε κατάστημα και υπέγραψα ηλεκτρονικά (σε τάμπλετ) στις 21/11/18

χωρίς να πάρω αντίγραφο τις σύμβασης ,  ούτε ενημερώθηκα  ότι δεν ισχύει η 14ημερη υπαναχώρηση.

Ζητάω τώρα αφού ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία από 27/11/18 το δικαίωμα της υπαναχώρησης και  μου λένε ότι :

1. Πήγες σε κατ/μα και η πώληση δεν έγινε εξ αποστάσεως
  2.  Η  Υπαναχώρηση ισχύει πριν ενεργοποιηθεί η υπηρεσία

Αίτηση διακοπής δέχονται στους 2 μήνες πληρώνοντας φυσικά 50€ έξοδα διακοπής + τους 2 μήνες + τέλος ενεργοποίησης = 100€

Περιμένω απάντηση στο e-mail  που τους εστειλα για να προχωρήσω σε καταγγελία στο ΕΕΤΤ.

Δεν πρόκειται να δικαιωθείς. Δεν είχαν υποχρέωση να σε ενημερώσουν ότι δεν ισχύει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παίδες έχω wind vision και θελω να βάλω ένα άλλο TV box με καλύτερο ήχο και περισσότερες εφαρμογές καθώς δεν με αφήνει να βάλω chrome πχ εκτός αν βάλω apk που και πάλι δεν το δείχνει στις εφαρμογές μετά.. 

Παίζει κάτι λοιπόν ή αυτό είναι μόνο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Nikolas7_7 είπε

Παίδες έχω wind vision και θελω να βάλω ένα άλλο TV box με καλύτερο ήχο και περισσότερες εφαρμογές καθώς δεν με αφήνει να βάλω chrome πχ εκτός αν βάλω apk που και πάλι δεν το δείχνει στις εφαρμογές μετά.. 

Παίζει κάτι λοιπόν ή αυτό είναι μόνο ?

Deleted...

Επεξ/σία από Retromaniac

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Xαιρετε,,,νεος και γω στο κοσμο της wind Vision,,,

Καλες εντυπωσεις μεχρι τωρα αλλα θαθελα ναρωτησω αν υπαρχει εφαρμογη για σερφαρισμα στοιντερνετ??

• 1 μήνα μετά...

Έχει καταφέρει κανείς να συνδέσει το smartphone του σαν χειριστήριο ώστε να το χειριζόμαστε και φωνητικά;

Έχω κατεβάσει την εφαρμογή της google καθώς και άλλη μια αλλά καμία δεν το αναγνωρίζει για να συνδεθεί.

• 6 μήνες μετά...

Καλησπέρα σας , έχει δοκιμάσει κάποιος να μετακινήσει το android box της wind σε άλλο σπίτι για παράδειγμα που έχει άλλη σύνδεση Ίντερνετ και να παίζει ?! Δλδ plug and play ?! 

10 ώρες πριν, shipdesigner121 είπε

Καλησπέρα σας , έχει δοκιμάσει κάποιος να μετακινήσει το android box της wind σε άλλο σπίτι για παράδειγμα που έχει άλλη σύνδεση Ίντερνετ και να παίζει ?! Δλδ plug and play ?! 

Παίζει. Εγώ έκανα σύνδεση στο γραφείο μου που είχα wind και το έφερα σπίτι στους γονείς μου γιατί είχα ήδη ένα στο σπίτι με τη σύνδεση του σπιτιού, με 50άρα που έχω παίζουν και τα 2 ταυτόχρονα από ένα wifi άριστα..

• Thanks 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα, είχαμε νοβα μέχρι το μήνα που διανύουμε,οπότε και αποφασίσαμε να τη κόψουμε και να αναβαθμίσουμε το family pack σε full pack της wind vision.Ενεργοποίηθηκε χθες, και ενώ η ποιότητα είναι οκ,σαν να παίζει σε αρκετά χαμηλά fps η εικόνα...Αυτό θα υπήρχε περίπτωση να διορθώνεται?

διαβολικό coincidence : ο λογαριασμός της νοβα ήταν να πληρωθεί μέχρι και τις 28... την ίδια μέρα λοιπόν έβγαλε πρόβλημα η κεραία οπότε υποθέσαμε πως τη κόψανε..αμ δε...σήμερα και με αρκετά κολλήματα λειτουργεί κανονικά ,οπότε θα μπορούσα να είχα περιμένει να περάσει αυτός ο μήνας και ενεργοποιούνταν τον επόμενο τα νοβασπορτς μέσω της wind.

• 1 μήνα μετά...

Δουλευει με σταθερο / ιντερνετ Nova ή θα πρεπει αποκλειστικα να εχω Wind; Αν ας πουμε εχει Wind η μητερα μου και το ενεργοποιησω πανω σε εκεινον τον τηλεφωνικο αριθμο και παρω τον δεκτη και τον συνδεσω σε ιντερνετ της Nova θα παιξει; Το εχει δοκιμασει κανεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...