Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, devil-ji είπε

Τελικα παιδια σε χωρα εντος ΕΕ ισχυουν τα φοιτητικα πακετα vodafone cu?

Οντως λεει στις λεπτομερειες του πακετου οτι δεν ισχυουν, στη σελιδα της vodafone λεει οτι ισχυουν μονο για συμβολαια

και παλι στη σελιδα της voda λενε οτι ισχυουν και τα προγραμματα καρτοκινητης.

ΕΛΕΟΣ

Κανονικοτατα. Δοκιμασμενο τελευταια φορα πριν δυο εβδομαδες :P 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είμαι στην Κύπρο εδώ και ένα μήνα και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα mb που έχουν μαζευτεί... Και όταν ανοίγω roaming με χρεώνει... Τι φάση? Δεν έπρεπε να μπορώ να τα χρησιμοποιω κανονικά!!?? 

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Koroua είπε

Είμαι στην Κύπρο εδώ και ένα μήνα και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα mb που έχουν μαζευτεί... Και όταν ανοίγω roaming με χρεώνει... Τι φάση? Δεν έπρεπε να μπορώ να τα χρησιμοποιω κανονικά!!?? 

δεν είναι free για πάντα το roaming...

Δημοσ.

Πριν περίπου ένα χρονο που ταξίδεψα Βιέννη (Νοέμβριο συγκεκριμένα που είχε γίνει ήδη δηλαδή η κοινή χρήση του roaming σε όλες τις χώρες της ΕΕ)  έχοντας φοιτητικό Vodafone Cu, τα ΜΒ τα οποία είχα διαθεσιμα από αγορά πακέτου φοιτητικού (xclusive) δεν μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω εκεί. Αντιθέτως όμως, τα ΜΒ τα οποία είχα διαθεσιμα από αγορά κλασικού πακέτου surf&email για παράδειγμα ή τα ΜΒ τα οποία είχα πάρει ως Bonus από κάποια ανανέωση, μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω κανονικά. Από τι μου είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών, ότι ΜΒ-ομιλία-SMS προέρχονται από αγορά φοιτητικού πακέτου δεν είναι διαθεσιμα εκτός Ελλάδας. Ότι όμως προέρχεται από αγορά κανονικού πακέτου , που αυτό αφορά ομιλία μηνύματα και ΜΒ είναι κανονικά διαθεσιμα προς κατανάλωση εκτός Ελλάδας και εντός χωρών ΕΕ. Ο περιορισμός δηλαδή έχει να κάνει μόνο από ότι προέρχεται από αγορά φοιτητικών πακέτων 

Δημοσ.

Εγω χρησιμοποιησα κανονικα  παντως τα mb του φοιτητικου cu σε χωρα ΕΕ πριν κανα μηνα, οπως μου ειχαν πει και αλλα μελη

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ειμαι στο εξωτερικο και δεν μπορω να χρησιμοποιησω τα ΜΒ μου ζηταει εναν κωδικο μηπως ξερερε τι κωδικο πρεπει να βαλω για να ενεργοποιηθει

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Κάνω νεκρανάσταση τού ποστ για να ρωτήσω το εξής.

Έχω CU βρίσκομαι Ελλάδα  και θέλω να πάρω τηλέφωνο σε Κυπριακό σταθερό τηλέφωνο. Έχω ενεργοποιήσει το πακέτο 200 Λεπτά για Κύπρο έχω περίπου 20 ευρώ στον λογαριασμό μου και δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο. Με το που το σηκώσουν κλίνει κατευθείαν. Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να πάρω τηλέφωνο σε σταθερό Κυπριακό νούμερα?

Όσο για τα  MB όταν ήμουν Κύπρο πριν μια βδομάδα μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω κανονικά χωρίς καμία έξτρα χρέωση. 

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είναι φοβερή αυτή η Vodafone...

για το θέμα με τα πακέτα και το εξωτερικό

Screenshot_20230329_124138_Samsungcapture.jpg.77439d9fc1b9c7faffae5f0f1b5ae9f5.jpg

Πρόσεξε λέει ο Tobi, τα φοιτητικά πακέτα δεν ισχύουν στο εξωτερικό.

Μπαίνοντας στην ανάλυση όμως του πακέτου

SmartSelect_20230329_124050_MyVodafone.jpg.459aaea80b0c38bb784a0be10809e04b.jpg

Ότι να ΄ναι ! Πιστεύω ότι ισχύουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...