Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα στα jumbo cr2032 μπαταριες για μητρικες. Να το διακινδυνευσω, η θα κανει κανα μπαμ κανενας υπολογιστης? :p

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Βρηκα στα jumbo cr2032 μπαταριες για μητρικες. Να το διακινδυνευσω, η θα κανει κανα μπαμ κανενας υπολογιστης? 😛

Έχω πάρει και έχω χρησιμοποιήσει σε αρκετές μητρικές χωρίς ούτε ενα μπαμ μέχρι τώρα :P (1+ χρόνος).Προσωπικά τις πήρα απλά γιατί τις βρήκα μπροστα μου αλλά γενικά είναι φθηνές οπότε δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.

• Like 1
Δημοσ.

Τον φοβο που εχουν οι αγνωστου ποιοτητας μπαταριες είναι να ξερασουν τα υγρα τους.Επειδη οι επωνυμες cr2032 είναι αρκετα φθηνες, θα προτιμουσα επωνυμη μπαταρια για την μητρικη μου αν και εχω παρει τις συγκεκριμένες του jumbo για ένα παιχνιδι που παιρνει τέτοιες.Δυο χρονια που τις εχω στο παιχνιδι δεν ξερασαν τα υγρα τους και δουλευει μια χαρα το παιχνιδι.

Δημοσ.

Τις χρησιμοποιώ πολλα χρονια σε φακούς κυριως.. Ποτε δεν έβγαλαν κάποιο προβλημα μέχρι να τελειώσουν..

Δημοσ.

Μπαταρια 2032 (τυπου κουμπιου) δεν εχω δει ποτε να ξερναει ζουμια, βασικα ειναι λιθιου, δεν ξερω εαν εχει ξερασιμα (γλωσσοπλαστης) υγρα για να βγαλει.
Περνω απο IKEA

Δημοσ.

Απο τα Jumbo,μόνο ποντικοφάρμακο!!!

Τίποτα άλλο!!

Ααααα! Και όσοι ΔΕΝ μπορούν να κάνουν παιδί,προφιλακτικά!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...