bill_viper Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα στην παρέα, έστησα την καινούρια μου Samsung 55Q7F qled αλλά στην πάνω αριστερά γωνία είχε ένα αυτοκόλλητο. Όπως καταλαβαίνετε η κόλλα από το αυτοκόλλητο έμεινε πάνω στο πάνελ της τηλεόρασης. Πως βγαίνει τώρα χωρίς να τραυματίσω το πάνελ; Σας παραθέτω και μια φώτο https://www.dropbox.com/s/9ama0slcd7gnqia/20180628_144547.jpg?dl=0
tyf Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 συνηθως για να βγαλεις κολλα θελεις πανι με λαδακι. τωρα επειδη ειναι πανελ θελει προσοχη. δεν ξερω αν θα εκανε πολυ μαλακο πανι (microfiber ) και λαδακι. κατα προτιμηση καποιο ψιλο λαδακι (baby oil?). και μετα θελεις κατι να αφαιρεσεις το λαδακι. πολυ ελαφρυ σαπουνονερο σε πανακι. εννοω σε ποτισμενο ελαφρα πανι.
TEOKOS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Σε πανάκι που καθαρίζω γιαλιά οράσεως έβαλα ελάχιστο νερό να νοτισει και το πέρασα με ελαφριές κυκλικές κινήσεις εναλλάξ με την στεγνή πλευρά
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 20 hours ago, bill_viper said: Καλησπέρα στην παρέα, έστησα την καινούρια μου Samsung 55Q7F qled αλλά στην πάνω αριστερά γωνία είχε ένα αυτοκόλλητο. Όπως καταλαβαίνετε η κόλλα από το αυτοκόλλητο έμεινε πάνω στο πάνελ της τηλεόρασης. Πως βγαίνει τώρα χωρίς να τραυματίσω το πάνελ; Σας παραθέτω και μια φώτο https://www.dropbox.com/s/9ama0slcd7gnqia/20180628_144547.jpg?dl=0 Πριν αρχίσεις να την τρίβεις, να ξέρεις πως αυτό το μοντέλο της τηλεόρασης έχει νομίζω ένα ενιαίο φιλμ προστασίας ΚΑΤΩ από το αυτοκόλλητο που είχες στη γωνία που πρέπει επίσης να αφαιρέσεις! Γι'αυτό και το αυτοκόλλητο στη γωνία έχει τέτοια κόλλα γιατί αφαιρείται μαζί με το απο κάτω φιλμ. Ρίξε μια προσεκτική ματιά γιατί είναι τοποθετημένο πολύ τέλεια και δεν ξεχωρίζει από το panel. Καλύπτει ολόκληρη την οθονη! Δες από το 7:35" και μετά (είναι άλλο μοντέλο αλλά νομίζω και το Q7F έχει το ίδιο): 3 1
bill_viper Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Σας ευχαριστώ πολύ παίδες για το ενδιαφέρον σας και τις προτάσεις σας. Τελικά ήταν αυτό που αναφέρει παραπάνω ο συνονόματος. Απίστευτο screen protector από τη Sammy. Και σε 55 ίντσες μέγεθος πρώτη φορά βλέπω. Κάνει τρελό blend in. Δεν καταλαβαίνεις ότι το έχει η τηλεόραση πάνω. Το είδα τυχαία χθες, γύρισα από τη δουλειά, σκύβω να στήσω το Xbox One X, και βλέπω κάτι τοσοδούλες φυσαλίδες στο κάτω bezel. Όπα λέω, εδώ είμαστε, και τελικά ήταν το full screen protector. Και η ερώτηση μου έρχεται τώρα. Να το αφαιρέσω ή όχι; Η εικόνα ήδη είναι μαγευτική σε σχέση με μια LG 49'' 3ετίας που είχα πριν. Σκέφτομαι να το αφήσω πάνω για λόγους ασφαλείας. Μην έρθει κανά παιδάκι και κατά λάθος τη γρατσουνίσει, για εύκολη μεταφορά σε περίπτωση μετακόμισης κτλ. Από την άλλη όμως δε ξέρω αν κάνει καλό αυτό το screen protector, π.χ. να μην αφήνει τη θερμοκρασία να φύγει προς τα έξω. Ποια η γνώμη σας;
malias4 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Eπειδη την πηρα κ εγω την q7f πριν 2 μερες μετα απο μεγαλη ταλαιπωρια κ κυνηγητο (μπορει κ την τελευταια σφραγισμενη σε ολη την ελλαδα 😀) ρωρτησα τον πωλητη κ μου ειπε καλυτερα να βγει το φιλμ αυτο γιατι θερμενεται το πανελ κ δεν αφηνει τη ζεστη να βγει εξω .. Εγω το εβγαλα παντως αλλα οντως η οθονη ακομα κ με αυτο απανω ειναι μαγευτικη! βεβαια σε αυτες που εχουν εκει τις εκθεσιακες δεν το βγαζουν 🤔
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 52 minutes ago, bill_viper said: Σας ευχαριστώ πολύ παίδες για το ενδιαφέρον σας και τις προτάσεις σας. Τελικά ήταν αυτό που αναφέρει παραπάνω ο συνονόματος. Απίστευτο screen protector από τη Sammy. Και σε 55 ίντσες μέγεθος πρώτη φορά βλέπω. Κάνει τρελό blend in. Δεν καταλαβαίνεις ότι το έχει η τηλεόραση πάνω. Το είδα τυχαία χθες, γύρισα από τη δουλειά, σκύβω να στήσω το Xbox One X, και βλέπω κάτι τοσοδούλες φυσαλίδες στο κάτω bezel. Όπα λέω, εδώ είμαστε, και τελικά ήταν το full screen protector. Και η ερώτηση μου έρχεται τώρα. Να το αφαιρέσω ή όχι; Η εικόνα ήδη είναι μαγευτική σε σχέση με μια LG 49'' 3ετίας που είχα πριν. Σκέφτομαι να το αφήσω πάνω για λόγους ασφαλείας. Μην έρθει κανά παιδάκι και κατά λάθος τη γρατσουνίσει, για εύκολη μεταφορά σε περίπτωση μετακόμισης κτλ. Από την άλλη όμως δε ξέρω αν κάνει καλό αυτό το screen protector, π.χ. να μην αφήνει τη θερμοκρασία να φύγει προς τα έξω. Ποια η γνώμη σας; Προφανώς και θα το βγάλεις γιατί δεν είναι φτιαγμένο για screen protector. Θα αρχίσει να θολώνει και να δημιουργεί φυσαλίδες και άλλα σημάδια... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα