randomcat Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Πφφφφ πότε θα βάλουν 10Gbps Ethernet ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 κάτι που ξέχασα να πω, τα νούμερα δεν στέκουν, αν βγει μοντέλο i9-9900k σε 1151v2. Τότε στην HEDT σειρά με socket 2066 δεν θα βγει τίποτα καινούριο ; θα μείνει με τον i9-79xx (skylake) ? Εκτός αν βγουν μοντέλα 9ης γενιάς σε s2066 με άλλο αριθμό (9920, 9940, 9960X) αλλά έτσι θα μπερδευόμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DestinyGR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, nhzt είπε Θα προτιμούσα να ήσουν πιο ευγενικός και να σέβεσαι την γνώμη των άλλων. Εκτός αν είσαι μέτοχος της AMD... Βλέπω ότι παρά την εξυπνάδα που έχεις, ότι δεν κατάλαβες αυτά που γράφω και βρίζεις. Μπορείς να μας πεις με συγκεκριμένα στοιχεία ποτέ βρέθηκε η Intel με την πλάτη στο τοίχο; 1. Οταν έκανε overclock τον πολυπύρινο επεξεργαστή κατα την παρουσίαση και δεν ανέφερε τίποτα στο κοινό και στον τύπο. Επίσης για να πετύχει τα 5ghz χρησημοποίησε υπομονάδα air condition.. 2. Τόσα σκάνδαλα έχουν δημοσιοποιηθεί όπου κανάλια στο youtube εχουν χρηματιστεί για να προωθήσουν την Intela κάνοντας συγκρίσεις του τύπου υπερχρονίζω τον έναν και αφήνω τον αλλο να τρέχει σε stock συχνοτητες. 3. Το "4 πυρήνες είναι υπεραρκετοί" ( Το overclock που έγινε feature. ) οπου ουσιαστικά σου έδιναν ανακυκλωμένο προιον. Μονο μετα την μπανάνα απο τους Ryzen θυμήθηκαν να βγάλουν 6πύρηνους. Να συνεχίσω? Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από DestinyGR 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ii_die_4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, DestinyGR είπε 1. Οταν έκανε overclock τον πολυπύρινο επεξεργαστή κατα την παρουσίαση και δεν ανέφερε τίποτα στο κοινό και στον τύπο. Επίσης για να πετύχει τα 5ghz χρησημοποίησε υπομονάδα air condition.. 2. Τόσα σκάνδαλα έχουν δημοσιοποιηθεί όπου κανάλια στο youtube εχουν χρηματιστεί για να προωθήσουν την Intela κάνοντας συγκρίσεις του τύπου υπερχρονίζω τον έναν και αφήνω τον αλλο να τρέχει σε stock συχνοτητες. 3. Το "4 πυρήνες είναι υπεραρκετοί" ( Το overclock που έγινε feature. ) οπου ουσιαστικά σου έδιναν ανακυκλωμένο προιον. Μονο μετα την μπανάνα απο τους Ryzen θυμήθηκαν να βγάλουν 6πύρηνους. Να συνεχίσω? ξέχασες τα ρεζιλίκια με το Spectre και το Meltdown, που ήξεραν πριν καν δημιουργήσουν την καινούργια σειρά ότι θα είναι τρυπητήρια, αλλα ούτε που συγκινήθηκαν. Τους έβγαλαν και άστους τρελούς να τρώγονται. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 15 λεπτά πριν, DestinyGR είπε 1. Οταν έκανε overclock τον πολυπύρινο επεξεργαστή κατα την παρουσίαση και δεν ανέφερε τίποτα στο κοινό και στον τύπο. Επίσης για να πετύχει τα 5ghz χρησημοποίησε υπομονάδα air condition.. 2. Τόσα σκάνδαλα έχουν δημοσιοποιηθεί όπου κανάλια στο youtube εχουν χρηματιστεί για να προωθήσουν την Intela κάνοντας συγκρίσεις του τύπου υπερχρονίζω τον έναν και αφήνω τον αλλο να τρέχει σε stock συχνοτητες. 3. Το "4 πυρήνες είναι υπεραρκετοί" ( Το overclock που έγινε feature. ) οπου ουσιαστικά σου έδιναν ανακυκλωμένο προιον. Μονο μετα την μπανάνα απο τους Ryzen θυμήθηκαν να βγάλουν 6πύρηνους. Να συνεχίσω? Αυτά όλα που γράφεις,πρώτον δεν τα αμφισβητώ ότι συμβαίνουν αλλά τα θεωρείς ότι η Intel είναι με την πλάτη στον τοίχο; Για να φοβηθεί τι; Έχει στη κατοχή της "τέρατα" και νομίζεις ότι φοβάται τον TR 1950X με τα 700$; όταν ο i7 8086K με 450$ τον κάνει βίδες; Σοβαρεψουυυυυυυυ.... 1 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Τι βίδες κάνει ο 8086K που είναι ένας slightly binned 8700K ; Ναι έχει κυριαρχία στο gaming, αλλά στην HEDT ο Threadripper 2990X 32-core με τα 1500 ευρώ που θα κοστίζει θα πάρει τα σώβρακα της μπλε ομάδας και δεν θα υπάρξει απάντηση για τουλάχιστον ένα χρόνο απ' ότι φαίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τι βίδες κάνει ο 8086K που είναι ένας slightly binned 8700K ; Ναι έχει κυριαρχία στο gaming, αλλά στην HEDT ο Threadripper 2990X 32-core με τα 1500 ευρώ που θα κοστίζει θα πάρει τα σώβρακα της μπλε ομάδας και δεν θα υπάρξει απάντηση για τουλάχιστον ένα χρόνο απ' ότι φαίνεται. Δεν ξέρω αν είναι ένας 8700Κ, αλλά θέλω εδώ και τώρα αποδείξεις ότι δεν είναι έστω ισάξιος με τον TR 1950X των 700$. Περιμένω.... Αν όμως παραδέχεσαι ότι η Intel έχει την κυριαρχία στο gaming, τότε θα καταλάβεις το αρχικό μου post. Όσο για τον 2990Χ, που ΘΑ κυκλοφορήσει βιάζεσαι... αυτό το είδες; 😂😂😂 Φίλε, δεν υπάρχει ανταγωνισμός!!! Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από nhzt 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beerloah Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Ωραίο πράγμα ο ανταγωνισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohNickZ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 ETA? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, nhzt είπε Δεν ξέρω αν είναι ένας 8700Κ, αλλά θέλω εδώ και τώρα αποδείξεις ότι δεν είναι έστω ισάξιος με τον TR 1950X των 700$. Περιμένω.... Αν όμως παραδέχεσαι ότι η Intel έχει την κυριαρχία στο gaming, τότε θα καταλάβεις το αρχικό μου post. Όσο για τον 2990Χ, που ΘΑ κυκλοφορήσει βιάζεσαι... αυτό το είδες; 😂😂😂 Φίλε, δεν υπάρχει ανταγωνισμός!!! Ποιος άνθρωπος θα πάρει TR για gaming? Ούτε τη μισή δύναμη του 1950χ δεν έχει ο 8086κ, βασικά είναι πίσω και από τον 1700χ για τις δουλειές που προορίζεται ο 1950χ ( βλέπε blender bench , Corona , vray , cinebench κλπ) Τώρα το άλλο ρε συ με τον 28πυρινο ήταν μια πατατα. Ήθελε industrial chiller , εκτός αν το δίνει σαν στοκ ψυκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devil9697 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Οταν ο 8700κ ειναι ανωτερος το "καινουριου(2700)" ανταγωνισμου τι ακριβως θα γινει με τον 9700κ?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δε θα πάρω ευχαριστώ . 1. Κάποιο patch θα φάει αργά ή γρήγορα και θα φύγει ένα έστω και μικρό ποσοστό επίδοσης (σε real-time Audio εφαρμογές τα προηγούμενα patches είχαν πολύ πάνω από 5% επιπτώσεις ) 2. Οι μητρικές θα είναι πανάκριβες (σε σχέση με AMD ) ,άσε που μετά από 2 χρόνια θα ξανά αλλάξουν . 3. Είμαι λίγο AMD fanboy (δε σνομπαρω όμως συγκεκριμένους τίμιους pentium ) 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, nhzt είπε Δεν ξέρω αν είναι ένας 8700Κ, αλλά θέλω εδώ και τώρα αποδείξεις ότι δεν είναι έστω ισάξιος με τον TR 1950X των 700$. Περιμένω.... Αν όμως παραδέχεσαι ότι η Intel έχει την κυριαρχία στο gaming, τότε θα καταλάβεις το αρχικό μου post. Όσο για τον 2990Χ, που ΘΑ κυκλοφορήσει βιάζεσαι... αυτό το είδες; 😂😂😂 Φίλε, δεν υπάρχει ανταγωνισμός!!! O M G τα μάτια μας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BurnedPriest Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Αχρείαστοι. Το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει πάνω από 4 φυσικούς πυρήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ZahosDoganos είπε Ποιος άνθρωπος θα πάρει TR για gaming? Ούτε τη μισή δύναμη του 1950χ δεν έχει ο 8086κ, βασικά είναι πίσω και από τον 1700χ για τις δουλειές που προορίζεται ο 1950χ ( βλέπε blender bench , Corona , vray , cinebench κλπ) Τώρα το άλλο ρε συ με τον 28πυρινο ήταν μια πατατα. Ήθελε industrial chiller , εκτός αν το δίνει σαν στοκ ψυκτρα. Επειδή άρχισες την συζήτηση από την μέση σου παραθέτω την σύγκριση των δύο cpu και το αρχικό μου post. Για όποιες απορίες για το συγκριτικό, απευθύνσου στο userbenchmark. Όσο για τον 28πυρινο, πάλι πιάνεις την συζήτηση από την μέση... Ήταν η απάντηση για τον Threadripper 2990X 32-core του Phycho. Πατάτα ο ένας;... πατάτα και ο άλλος... Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από nhzt 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα