Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή τους τελευταίους δύο μήνες ψάχνω να εξοπλίσω μία σχολή χορού με ήχο και έχω ακούσει τα απίστευτα ποσά, όποιος μπορεί και έχει τις σχετικές γνώσεις ας βοηθήσει παρακαλώ γιατί βλέπω να το πιάνουμε με το στόμα απο Σεπτέμβριο!!!

Η αίθουσα είναι 3,18m x 12,5m. Ενιαίως χώρος, χωρίς κολώνες χωρίς τίποτα! Η αίσθηση του αντίλαλου είναι ήδη πολύ αισθητή.

Μου έχουν προτείνει σετ με μείκτη (μα την τον θέλω το μείκτη? δεν σκοπεύω να φέρω τον Τιέστο να παίξει), μου έχουν προτείνει ηχεία αυτοεν/μενα, woofer... διάφορα και όλα κυμαίνονται απο 1000 - 1800ευρώ!!!

Αυτό που χρειαζόμαστε εμείς είναι ήχο με ποιότητα ωστε να είναι ξεκάθαρος ο ρυθμός, γιατί αυτό διδάσκουμε, και μία δυνατότητα να μπορούν να υποστηρίξουν και ένα πάρτυ της σχολής (ΟΧΙ ΠΑΡΤΥ CLUB!!!)!
Όποιος μπορεί να βοηθήσει και θέλει ας το κάνει παρακαλώ!

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Α επίσης να προσθέσω πως ο προϋπολογισμός για τον ήχο είναι γύρω στα 500ευρώ... άντε μέχρι 700 ευρώ! Πενηνταράκι παραπάνω (δεν βγαίνω άλλωστε :) )

Δημοσ.

Δεν είμαι ειδικός, αλλά μήπως να ρωτούσες πολλά και διάφορα καταστήματα με προϊόντα που σχετίζονται με τον ήχο να σου πούνε γνώμες? Ρώτα και σύγκρινε περίπου τι κόστος θα έχουν τα συστήματα, προφανώς ορισμένοι θα κοιτάξουν να πουλήσουν τα δικά τους, αλλά μια σύγκριση τιμών τι στο περίπου προτείνουν οι περισσότεροι θα ήταν καλύτερο.

Δημοσ.

βασικο... ποια ειναι η πηγη σας ? με τι θα παίζετε μουσική;

επισης γυρω γυρω στους τοιχους εχει μονο καθρεπτες;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο μικτης ειναι απαραιτητος γιατι πρεπει καπως να ελεγχεις την ενταση και τις εισοδους της πηγης ηχου.

Μην εχεις στο μυαλο σου οικιακα ηχοσυστηματα,

θα χρεαστεις εναν τελικο ενισχυτη που μοιαζει με φετα, 2 ηχεια και εναν μικτη.

Στα 500 ευρω δεν νομιζω οτι παιρνεις τιποτα.

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεται ο μικτης, την ένταση την αλλάζεις από την πηγή ή από τον ενισχυτή. 

Επομένως χρειάζεσαι έναν ενισχυτή, ένα σετ ηχεία ή ακόμα καλύτερα 6 μικρά που θα μπουν περιμετρικά για να αποφύγεις τον αντίλαλο και μουσική βάζεις ακόμα και από το κινητό σου. 

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...