Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/6/2018 στις 11:00 ΠΜ, Silverage είπε

Πώς γίνεται να χρωστάει τόσα; Υποτίθεται ήταν κάτι σαν μεσάζοντας σωστα; Τα τρώγανε;

Μεσάζοντας που κρατά τα λεφτά που πληρώνουν οι πελάτες για ένα αεροπορικό εισιτήριο και αυτός με την σειρά του πρέπει να πληρώσει την ΙΑΤΑ ή από όπου τα αγόρασε εντός μερικών εβδομάδων.

Στις 28/6/2018 στις 10:43 ΠΜ, bill89 είπε

Και είχα δώσει συνέντευξη πριν 2 μήνες.... Θα είχα φάει ένα ωραιότατο κανόνι! Ουφ!

Συμβουλή: Όταν μια εταιρία δεν δημοσιεύει τον Ισολογισμό της προηγούμενης χρονιάς και γενικά δεν βρίσκεις δημοσιευμένα στοιχεία για αυτήν, μην στέλνεις καν βιογραφικό.

Φιλικά

• Like 1
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Δεν ξέρω κανέναν στην Ελλάδα να πεινάει.

Φαντάζομαι πως η στατιστική σου έρευνα διεξαχθεί και αυτή στην Κηφισιά; Ίσως έπρεπε να πας και από Δροσιά και Φιλοθέη να ρωτήσεις και εκεί αν πεινάνε οι ιθαγενείς, να ενισχύσεις ακόμα περισσότερο το επιχείρημα σου.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Solowing είπε

Φαντάζομαι πως η στατιστική σου έρευνα διεξαχθεί και αυτή στην Κηφισιά; Ίσως έπρεπε να πας και από Δροσιά και Φιλοθέη να ρωτήσεις και εκεί αν πεινάνε οι ιθαγενείς, να ενισχύσεις ακόμα περισσότερο το επιχείρημα σου.

Ωραία η διχαστική - αριστερίστικη εμφυλιοπολεμική στάση σου, αλλά δε θα περάσει σε εμένα. Συναναστρεφόμουν ως πέρσι καθημερινά ανθρώπους από όλο το φάσμα της ελλ. κοινωνίας, λόγω πανεπιστημίου. Μπορεί να είχα συμφοιτητές που την έβγαζαν δύσκολα, που έμεναν σε ποντικότρυπες ή σε εστίες και σκέφτονταν να δώσουν ή να μη δώσουν ένα δίευρο για καφέ. Έχω πετύχει και συμφοιτητή που προτίμησε να περπατήσει το Σύνταγμα - Μέγαρο Μουσικής για να μη δώσει 60 (!!.!?!) λεπτά. Κανείς όμως δεν πεινούσε, δεν είχε κομμένο ρεύμα σπίτι του ή κομμένο νερό. Ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ, μόνο για τους πρόσφυγες που το ελληναριό έ(γ)δερνε και μετά ζητούσε και... νόμπελ. :rolleyes:

Αυτά με το οφτόπικ (αν και δεν είναι, αφού μιλάμε για το φάσμα της ανεργίας αυτών των ανθρώπων - εξ αιτίας της οποίας δε θα πεινάσει κανείς).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε

Ωραία η διχαστική - αριστερίστικη εμφυλιοπολεμική στάση σου, αλλά δε θα περάσει σε εμένα. Συναναστρεφόμουν ως πέρσι καθημερινά ανθρώπους από όλο το φάσμα της ελλ. κοινωνίας, λόγω πανεπιστημίου. 

Πολυ αντιπροσωπευτικο δειγμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, haHa είπε

Πολυ αντιπροσωπευτικο δειγμα.

Σε ποιο άλλο μέρος της Αθήνας θα βρεις παιδιά Θεσπρωτών ακτημόνων, κτηνοτρόφων από το Ρέθυμνο και φορτηγατζήδων από το Αγρίνιο να συνυπάρχουν; Το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα είναι ένα πανεπιστήμιο, ειδικά στην Αθήνα. Οκ, είχα και κόσμο από το pierce και το κολλέγιο, αλλά το γενικότερο δείγμα ήταν τόσο ευρύ ώστε να φαίνονται οι διαφορές.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Σε ποιο άλλο μέρος της Αθήνας θα βρεις παιδιά Θεσπρωτών ακτημόνων, κτηνοτρόφων από το Ρέθυμνο και φορτηγατζήδων από το Αγρίνιο να συνυπάρχουν; Το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα είναι ένα πανεπιστήμιο, ειδικά στην Αθήνα. Οκ, είχα και κόσμο από το pierce και το κολλέγιο, αλλά το γενικότερο δείγμα ήταν τόσο ευρύ ώστε να φαίνονται οι διαφορές.

Δεν μπορω να σε βοηθησω αν δεν μπορεις να καταλαβεις κατι τοσο οφθαλμοφανες.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, haHa είπε

Δεν μπορω να σε βοηθησω αν δεν μπορεις να καταλαβεις κατι τοσο οφθαλμοφανες.

Tι να σου πω, η μόνη μου ευκαιρία να γνωρίσω λούμπεν κερατσινιώτισσες και αιγαλεώτες ήταν το πανεπιστήμιο και ο στρατός. Στη δεύτερη περίπτωση βλέπουμε.

Δημοσ.
Στις 30/6/2018 στις 3:06 ΜΜ, mrkra είπε

Μιλησα απο την εμπειρια της δουλειας μου δεν καταλαβα που θιχτηκες.  Η ΙΑΤΑ ειναι ενας οργανισμος με καθαρα ρολο συντονιστη ΔΕΝ πουλα εισιτηρια, ουτε εχει αναμιξη στην διαδικασια αυτη  , ελπιζω να γνωριζεις οτι υπαρχουν και αεροπορικες που δεν ειναι καν μελη της ΙΑΤΑ. Γι αυτο και δεν καταλαβαινω για αυτα που λες περι χρεους στον ΙΑΤΑ.

Φυσικά και έχει ανάμειξη η ΙΑΤΑ. Όταν ένα ταξιδιωτικό γραφείο κάνει κρατήσεις εισιτηρίων μέσω GDS, οι πληρωμές γίνονται μέσω ΙΑΤΑ. Το γραφείο δίνει τα λεφτά στην ΙΑΤΑ και μετά αυτή με τη σειρά της, τα δίνει στις αεροπορικές εταιρείες που αντιστοιχούν. Αν δεν πληρώσεις την ΙΑΤΑ εγκαίρως, σε βγάζει default και μετά δεν μπορείς να κάνεις κράτηση σε καμία αεροπορική εταιρεία μέσω GDS, ακόμα κι αν πρόκειται για εταιρείες που δεν τους χρωστάς ούτε 0,01 ευρώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...