Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 γιαννη στην τελευταια εκδοση του ghost νομιζω οτι μπορεισ να κανεις και σε mapped δισκο ghost, αλλα δεν ειμαι sure mapped δισκο ghost =???????? :?: :?: :?: :?:
FELIX Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 enoei na kaneis save to image se ena disko h partition apo allo pc pou ton exeis kanei map sto network pou to exeis syndesei
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 enoei na kaneis save to image se ena disko h partition apo allo pc pou ton exeis kanei map sto network pou to exeis syndesei Σε ευχαριστω πολυ.Θα το δοκιμασω αν και δεν ξερω αν σε dos που βγαινει ο ghost δουλευει το δικτυο.. :?: :?: :?:
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Το εκανα και πετυχε[/b'] φιλε μου το bootdvd αλλα το διαβαζει μονο το desktop (μπουταρει κανονικα απο το dvd).Το Laptop γενικα αλλα dvd τα διαβαζει και αλλα οχι...Με τα cd δεν εχει προβλημα.Μαλλον θελει αλλαγμα το drive.Πολυ χρησιμες οι οδηγιες σου.Και παλι ευχαριστω. Αλλο η θεωρια και αλλοη πραξη : Μπουταρα με το dvd που εφτιαξα βγηκε σε dos μορφη ghost (οπως οταν ξεκιναμε με τη δισκεττα στην μπλε-γκρι οθονη) αλλα οταν του ειπα να επαναφερει απο το dvd ναι μεν το εβρισκε αλλα μου ελεγε στη συνεχεια οτι δεν βρισκει αρχεια τυπου ghost...Κι ομως το dvd εχει τετοια αρχεια μεσα... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
FELIX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 krima.paraxeno omws,emena panta doulevei..dokimase omws kapou ekei an exei ena tab gia epilogh typu arxeiwn epelexe to all files.tote logika 8a to kanei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.