alexakos89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, bill_viper είπε Καλημέρα, του 2017 είναι η Q7F. Του 2018 είναι η Q7FN. Κατέβασα το Tomb Raider 2160p REMUX και το παίζει άψογα. Άρα πρόβλημα του αρχείου ήταν. Εντύπωση μου κάνει βέβαια γιατί στο rarbg είχε τους περισσότερους seeders το συγκεκριμένο. Ωραίος. Δεν γινόταν να μην το παίζει το player της. Ήταν αδύνατο. Εκτός αν ήταν προβληματικό. Καλες θεασεις. Μπορεί να μην κατέβηκε σωστά. Μου έχει να έχει κατέβει αρχείο κατεστραμμένο και οταν το ξανά κατεβάσω να είναι κανονικά.
Belerephont Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μια που μιλάμε για την συγκεκριμένη τηλεόραση (Q7FN) ήθελα να ρωτήσω τα εξής 2 πράγματα: α) υπότιτλοι από Cloud δίσκο δεν παίζουν (ενώ τα ίδια αρχεία σε σκληρό είναι μια χαρά)... έχει βρει κανείς λύση? β) έχω συναντήσει αρκετά sound codecs που δεν παίζουν και το βίντεο μένει χωρίς ήχο.. υπάρχει καμία ιδέα τι γίνεται? Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη... :)
vrwmiaris Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Belerephont είπε Μια που μιλάμε για την συγκεκριμένη τηλεόραση (Q7FN) ήθελα να ρωτήσω τα εξής 2 πράγματα: α) υπότιτλοι από Cloud δίσκο δεν παίζουν (ενώ τα ίδια αρχεία σε σκληρό είναι μια χαρά)... έχει βρει κανείς λύση? β) έχω συναντήσει αρκετά sound codecs που δεν παίζουν και το βίντεο μένει χωρίς ήχο.. υπάρχει καμία ιδέα τι γίνεται? Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη... Υπάρχει θέμα με τις άδειες πλέον, επένδυσε σε κάποιο tv box
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα