Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα, ψάχνω εξωτερικό σκληρό δίσκο χωρητικότητας 2ΤΒ+, που να μπορεί να τρέχει ταινίες 4k Blu-Ray 65gb ή 4k REMUX 55gb μεγεθών. 

Η τηλεόραση που θα συνδεθεί είναι Samsung QE55Q7F.

Αναμένω τα φώτα σας, για να μην πάω να δώσω κανά 100σταρικο και μετά δε μου κάνει ο σκληρός. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, bill_viper είπε

Χαιρετώ την παρέα, ψάχνω εξωτερικό σκληρό δίσκο χωρητικότητας 2ΤΒ+, που να μπορεί να τρέχει ταινίες 4k Blu-Ray 65gb ή 4k REMUX 55gb μεγεθών. 

Η τηλεόραση που θα συνδεθεί είναι Samsung QE55Q7F.

Αναμένω τα φώτα σας, για να μην πάω να δώσω κανά 100σταρικο και μετά δε μου κάνει ο σκληρός. 

στην δικη μ τβ εχω εναν σκληρο απο laptop 5400rpm wd blue με εξωτερικη θηκη και τρεχει τα παντα μια χαρα.

μεχρι και 75mbps bitrate που εβαλα το ετρεξε

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

Δοκίμασα μόλις με έναν WD usb3 500gb 4ετιας που έχω και δυστυχώς ναι μεν ανοίγει η 4k ταινία (REMUX 55gb) αλλά κολλάει συνέχεια. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bill_viper είπε

Δοκίμασα μόλις με έναν WD usb3 500gb 4ετιας που έχω και δυστυχώς ναι μεν ανοίγει η 4k ταινία (REMUX 55gb) αλλά κολλάει συνέχεια. 

USB3 κιόλας. Με εξωτερική τροφοδοσία η μόνο usb? 

Εμενα είναι μόνο usb και ποτέ δεν κόλλησε.και ο σκληρός είναι 4ετιας σίγουρα. Πως γίνεται αυτό ; 

2160 hdr 10bit να φανταστώ έτσι ; Και εγω τέτοια παίζω και το προχωράω κιόλας και δεν κολλάει.

Σε ένα φτηνό μοντέλο σονυ 55xe7096 .

και πριν που είχα φτηνό μοντέλο σαμμυ 50mu6102 έπαιζε πάλι κανονικά. 

Έκανες φορματ τον δίσκο; 

Στο κάνει σαν να κάνει buffer?

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, kakos84 είπε

καλησπέρα που βρίσκετε ελληνικούς υπότιτλους για τις ταινίες 4k ?

Subs4free. Αν δεν κάνει κάποιος σύγχρονιζω μετα. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/6/2018 στις 5:24 ΜΜ, bill_viper είπε

Οποιοςδηποτε δισκος σου κανει. Λογικα φταιει ο player της τηλεορασης που δεν μπορει να αναπαραγει σωστα το αρχειο, η το ιδιο το αρχειο. Δοκιμασε διαφορετικα αρχεια να σιγουρεψεις τι φταει.

Δημοσ.
Στις 28/6/2018 στις 7:52 ΜΜ, alexakos89 είπε

USB3 κιόλας. Με εξωτερική τροφοδοσία η μόνο usb? 

Εμενα είναι μόνο usb και ποτέ δεν κόλλησε.και ο σκληρός είναι 4ετιας σίγουρα. Πως γίνεται αυτό ; 

2160 hdr 10bit να φανταστώ έτσι ; Και εγω τέτοια παίζω και το προχωράω κιόλας και δεν κολλάει.

Σε ένα φτηνό μοντέλο σονυ 55xe7096 .

και πριν που είχα φτηνό μοντέλο σαμμυ 50mu6102 έπαιζε πάλι κανονικά. 

Έκανες φορματ τον δίσκο; 

Στο κάνει σαν να κάνει buffer?

Μόνο με usb τροφοδοσία, μάλιστα στην καινούρια μου TV (Samsung QE55Q7F) έχει ειδική usb που γράφει πάνω HDD connect.

Ναι, τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ταινίας είναι αυτά που αναφέρεις.

Φορμάτ δεν έχω κάνει τον δίσκο. Τον έβγαλα από την προηγούμενη LG tv, πέρασα τη ταινία αυτή 55gb, τον σύνδεσα στη νέα τηλεόραση αλλά έχει τρελό stuttering.

Κάθε 3-4 δευτερόλεπτα εμφανίζει 1 δευτερόλεπτο με θολή την εικόνα (σαν σύννεφο), και κάποιες άλλες στιγμές δε μπορεί να προχωρήσει καθόλου.

Μου φαίνεται περίεργο σε μια τόσο καινούρια τηλεόραση και ουσιαστικά όχι χαμηλής κατηγορίας να φταίει ο player της.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Μόνο με usb τροφοδοσία, μάλιστα στην καινούρια μου TV (Samsung QE55Q7F) έχει ειδική usb που γράφει πάνω HDD connect.

Ναι, τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ταινίας είναι αυτά που αναφέρεις.

Φορμάτ δεν έχω κάνει τον δίσκο. Τον έβγαλα από την προηγούμενη LG tv, πέρασα τη ταινία αυτή 55gb, τον σύνδεσα στη νέα τηλεόραση αλλά έχει τρελό stuttering.

Κάθε 3-4 δευτερόλεπτα εμφανίζει 1 δευτερόλεπτο με θολή την εικόνα (σαν σύννεφο), και κάποιες άλλες στιγμές δε μπορεί να προχωρήσει καθόλου.

Μου φαίνεται περίεργο σε μια τόσο καινούρια τηλεόραση και ουσιαστικά όχι χαμηλής κατηγορίας να φταίει ο player της.

Δεν παίζει να είναι ο player. Εμένα έπαιζε σε τβ του 2017 των 550 ευρώ. Κάνε ένα φορματ. 

Εμένα είναι χωρίς τροφοδοσία. Μήπως είναι το USB καλώδιο ; 

Δικιμασε άλλη ταινία. 

Δημοσ.

Έκανα format σε NTFS με μόνο τη ταινία μέσα και πάλι κολλάει. Μήπως να κάνω format σε exFAT;

Όλες οι 1080p ταινίες παίζουν άψογα. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να κατεβάσω άλλη ταινία, 55-60gb είναι αυτά..

Αυτή που προσπαθώ να δω είναι η Red.Sparrow.2018.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT

Δημοσ.

Την έχω δει αλλά όχι από τον ίδιο uploader. 

Φιλε μπορεί να είναι η ταινία. Δεν παίζει τόσο ακριβό και νέο μοντέλο να σου κάνει κόλλημα. Έχω δει πολλές 4κ δεν είχα θέμα buffer ούτε με σκληρό ούτε μέσω δικτύου.

Δημοσ.

Για να δοκιμάσω κάποια άλλη, ποια releases προτείνεις να κατεβάζω χωρίς να χάσω όμως σε ποιότητα; Πάντα σε 2160p ανάλυση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι από private tracker όποτε έχει και άλλους uploaders. 

Hdrinvasion , terminal , legion , epsilon , hdchina ,ift ,framestor , kralimarko

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

Καλημέρα, του 2017 είναι η Q7F. Του 2018 είναι η Q7FN.

Κατέβασα το Tomb Raider 2160p REMUX και το παίζει άψογα. 

Άρα πρόβλημα του αρχείου ήταν. Εντύπωση μου κάνει βέβαια γιατί στο rarbg είχε τους περισσότερους seeders το συγκεκριμένο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...