boomberman7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Καλησπερα παιδες σε ολους μια μικρη βοηθεια θα ηθεκα αγορασα προσφατα ενα iphone 6 16gb απο εδω ολα καλα μεχρι που μετα απο ενα μηνα χρησης μου εκλεισε απο μπαταρια και σαν να εκανε bootloop δηλαδη κολλαγε στο μηλαρακι ε μα τα πολλα παω για restore και συνεχει μου βγαζει error 9 διαβασα αλλοι λενε για cpu rebeling κατι με τον επεξεργαστη αλλοι λενε αλλαξε καλωδιο κλπ..θα δοκιμασω σημερα καλωδιο το βραδυ αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησει 😕 τωρα απλα ειναι νεκρο και θελει να συνδεθει με itunes οπως δειχνει η εικονα καμια αλλη ιδεα;
taslikos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Αρχικά δοκιμάζεις με άλλο καλώδιο, καθάρισε την υποδοχή με μια καρφίτσα προσεκτικά να βγάλεις τυχόν σκουπίδια. Αν δεν φτιάξει πας μάλλον για αλλαγή μπαταρίας, προφανώς δεν φορτίζει επειδή έχει χαλάσει και χάνει σύνδεση με το iTunes. Θα μου πεις, το έχω συνδεδεμένο με τον υπολογιστή δεν έπρεπε να το φορτίζει? Κανονικά ναι αλλά αν έχει φτάσει η μπαταρία σε πολύ κακό επίπεδο μου έχει τύχει να το έχω στη φόρτιση και να μην παίρνει ούτε λίγο ρεύμα. Αν δεν λυθεί με άλλη μπαταρία είναι θέμα πλακέτας και θα έχεις θέμα...
mistr4l Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δοκίμασε επίσης να το συνδέσεις στο itunes σε άλλο υπολογιστή. Βέβαια, αν δουλέψει μετά θα σου σβήσει όλα τα δεδομένα αλλά το θέμα είναι να δουλέψει.
boomberman7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δοκίμασα άλλο καλώδιο δυστυχώς τίποτα.. Αλλά η μπαταρία είναι related με το error 9; Δυστυχώς δεύτερο υπολογιστή είναι δύσκολο
gentoo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ πιθανον το προβλημα σου να ειναι στη μητρικη.Αν θελεις βοηθεια με αυτο επικοινωνησε μαζι μου. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από gentoo
kormos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Στις 28/6/2018 στις 6:50 ΠΜ, boomberman7 είπε Καλησπερα παιδες σε ολους μια μικρη βοηθεια θα ηθεκα αγορασα προσφατα ενα iphone 6 16gb απο εδω ολα καλα μεχρι που μετα απο ενα μηνα χρησης μου εκλεισε απο μπαταρια και σαν να εκανε bootloop δηλαδη κολλαγε στο μηλαρακι ε μα τα πολλα παω για restore και συνεχει μου βγαζει error 9 διαβασα αλλοι λενε για cpu rebeling κατι με τον επεξεργαστη αλλοι λενε αλλαξε καλωδιο κλπ..θα δοκιμασω σημερα καλωδιο το βραδυ αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησει 😕 τωρα απλα ειναι νεκρο και θελει να συνδεθει με itunes οπως δειχνει η εικονα καμια αλλη ιδεα; Τη συσκευή την έχεις πάρει από ιδιώτη ή κατάστημα;
boomberman7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Ιδι 3 ώρες πριν, kormos είπε Τη συσκευή την έχεις πάρει από ιδιώτη ή κατάστημα; Ιδιώτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα